![]() |
|
servisní poplatekNějak se nemůžu dopídit informace,zda je možno serpo zaplatit jen na dva měsíce co jsem na chalupě.Dalších deset měsíců se dívám doma na dvb-t. |
viliam
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 416 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
RE: servisní poplatekna 2 měsíce to nejde bud každí měsíc nebo přeplatit si to na 1 rok |
nicolepcd
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 695 |
![]() |
|
RE: servisní poplatekna jeden měsíc to zaplatím jak? |
viliam
![]() |
|
RE: servisní poplatekto právě nejde.Musíš celý rok zaplatit bud měsíčně 29kč a nebo celoročně. Je to bordel. Kartu skylink prodej někde na aukci a kup t-mobile start. |
Tomas1993
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 39 |
![]() |
|
RE: servisní poplatekhttp://www.skylink.sk/web/structure/75.htmlTento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: servisní poplatekAlebo si zaplat nejaky lacny balik a nepotrebujes serpo na 2 mesiace. :8)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: servisní poplateknení to blbost,platit celý rok když se chci dívat jen dva měsíce?Když pojedu vlakem co jede z Prahy do Bohumína a chci jet do Kolína tak nebudu kupovat jízdenku do Bohumína,ale jen do Kolína,to přeci i malé děcko pochopí. |
viliam
![]() |
|
RE: servisní poplatekAle skylink nie ..... R^ :laughing: :laughing: :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
a čo kebyzaplatil na 2 mesiace FilmEurope za 100Kč? Je to síce viac ako 58Kč ale dá sa na dva mesiace teda menej než 349Kč ktoré pýtajú lucemburskí soudruzi za celý rok? |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 172 |
![]() |
|
RE: servisní poplatekjá vám poradím co stým otevřete okno a šup ven tv i satelit :laughing: |
nicolepcd
![]() |
|
RE: servisní poplatekA mozes logicky vysvetlit preco v dobe pocitacov sa neda platit serpo tiez lubovolne na x mesiacov podla potreby ?Tak ako baliky ?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
liquereNo protože je Glisník vykutálenej, proto to nejde platit podle potřeby na určitý měsíce. Jinak by Jaroslav neměl třeba některej měsíc ani na chleba. :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: servisní poplatektak se zeptej skylinku mě je jedno jestli bude koukat na chatě 2 měsíce na tmu když nezaplatí tak nekouká a proč si nedá dvb-t na chatu a satelit domu ?já bych nechal na chatě jen antenu a doma koukal na satelit jinak mi je jedno na co bude koukat to je jeho starost já mu dal radu ze na 2 měsíce to nejde a stým jsem skončil |
nicolepcd
![]() |
|
emilLOGICKY ! Nie marketingovo. R^ :laughing: :laughing: :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: servisní poplateklogicky by to malo byt tak, ze ked si serpo nezaplatis, tak karta nejde a oni nemaju servisne naklady. ak si o desat mesiacov serpo na dva mesiace zaplatim, tak by mi mali kartu na dva mesiace spustit.som celkom zvedavy, ako budu toto zase vysvetlovat ludom. celkom sa tesim |
dalko
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 984 |
![]() |
|
RE: servisní poplatekProblém je, že měsíc se dá zaplatit pouze přes SIPO nebo inkasem z účtu - což je od M77 zase jen vych*anost - změna SIPO na měsíc nebo dva je "pracná", a povolení k inkasu na běžném účtu se taky běžnému člověku nebude chtít furt dávat a pak zase rušit. |
vahač
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 148 |
![]() |
|
RE: servisní poplatekTak tak je to jejich vychcanost,kdyby to udělali jako u balíčků tam by měli alespoň něco tak budou mít od hromady lidí leda tak kulový HOVNO ;P RvSkylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 779 Galerie: jackino |
![]() |
|
vahačSvolení k inkasu v internetbankingu je dílem okamžiku. A nemusíš ho pořád zadávat a rušit. Proč bys to dělal? Dáš svolení jednou a pak si lze mailem domluvit na které měsíce si oni mají nastavit strhávání 29 kaček z účtu. Nahlásí se začátek, a pak znova se nahlásí konec. Někde už to tady v diskuzi někdo popisoval.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: servisní poplatekVe ctvrtek 23.8. bude na satc...m.cz hostem p.Glisnik a bude odpovidat na dotazy od 13 - 15.hodin,tak se tazatel muze zeptat p.Glisnika ohledne tohoto servisniho poplatku pouze na urcite obdobi.Pro M77 by to byl navrh jak zavest predplatne na urcite obdobi bez nutnosti pres SIPO,Inkaso,kdyz uz se bude dat pres stranky uhradit servisni poplatek na rok, tak proc by to neslo upravit i na platby 1 mesic,3 mesice,6 mesicu a 12 mesicu. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 668 |
![]() |
|
RE: servisní poplatekOno by to zcela určitě šlo jak píše HYPER ale 348 za rok je víc jak třeba 3x29 :fuming: :bomb:Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 779 Galerie: jackino |
![]() |
|
for viliamDívej se i na chalupě na dvb-t a přes satelit sleduj astru 28,5E, 19,2E, 13E R^ Je tam podstatně více kvalitních programů i v hd než mazanice skylinku :-/ |
mini
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 691 |
![]() |
|
to joscer1) ano internetbanking - rychlé, ale spousta lidí (a právě těch co mají "Gratis" žádný internetbanking nemají2) není cílem M77 to udělat pro zákazníky jednoduché (to by dali všechny možnosti úhrady) a dáš-li svolení k inkasu "na trvalo" nezajistíš, že ti nestrhnou i v měsíci, kdys to nechtěl - sorry, ale já nevěřím, že to strhnou na základě nějakého mailu nebo telefonátu jen tehdy kdy chci já - proto jsem popisoval nutnost neustálého povolování a zakazování inkasa z účtu. Navíc ten postup nikde M77 nezveřejnil - takže oficiálně se ho nelze dožadovat ani jej reklamovat 3) ani s posaným postupem není asi možno přesně určit období pro serpo (jako to lze u jiných metod) - např. zaplatit na dobu 7.9.-6.10., 15.12.-14.1. apod. |
vahač
![]() |
|
RE: servisní poplatekna co satelit? Na pozemním vys. je toho již dost a ještě také přibude. |
Gameman
Registrace: 3/2012 Příspěvků: 149 |
![]() |
|
Gamemanna co satelit?Abych se nyní mohl podívat na Rockpalast live nyní na poz.10E |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
poplatekJa osobne jsem "hysterii" kolem poplatku nijak nesledoval, ale a strankach Skylinku je jasne uvedeno toto:Komu a kdy vzniká povinnost platit Servisní poplatek Pro karty registrované před 1. 9. 2012 je Servisní poplatek nutno platit až po uplynutí 24 měsíců od data registrace karty*. Pro karty registrované 1. 9. 2012 a později se Servisní poplatek platí až po uplynutí 12 měsíců od data registrace*. viz.: http://www.skylink.cz/web/structure/76.html |
posix
Registrace: 12/2010 Příspěvků: 36 |
![]() |
|
posixAno, to je pravda, ale na to se tazatel neptal, a neřeší to zde diskutovaný problém. |
vahač
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
![]() |