![]() |
|
DisegC - ovlivňování mezi sat. rec1) Mám přívod koax. od paraboly z Dis. přepínače od IN u DM 800 HD PVR a z něj OUT lopem propojeno do IN Technisat HD8-SX. 2) Z Dreama výstup scartem do vstup VCR HD8-SX a výstup TV scart do TV. Kolegové v tomto propojení se mi vzájemě mezi SATY ovlivňuje Dis. přepínání. Když nám na DM 800 a HD8-SX Dis. A, tak na obou nechodí Dis. B, když mám B, zas nechodí A. U jiných SATU to bylo vždy bez problému. Dík za pomoc a info. R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
to napraví!AXING SVE 20-01 |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: DisegC - ovlivňování mezi sat. recTo popisuješ situaci se zapnutými oběma receivery???On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
SaxonVždy jeden sat. mám ve standby, nebo na HD8-SX exter VCR, u Dreama exter není. Už toho mám pro dnes dost a konec než něco popos. R^ |
CES
![]() |
|
@saxonMohl by ses mi prosím ozvat na tkanicka.v(at)seznam.cz díky.VU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E
|
tkan
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 1 414 |
![]() |
|
RE: DisegC - ovlivňování mezi sat. recChlapi když v to Dreamu byl SW Gemini 5.1 jsme si OK rozuměli, ale tahle SW Newnigna 2. mi dává tvrdý čoud. Dle návodu to vždy nedělá co má a neuloží. :scared: :8) R^ |
CES
![]() |
|
CES..chtěl jsis hrát,nebo koukat? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
pierrepetrKolego, mám doma těch sat-rec několik, SD i HD a není problém na co koukat a k tomu několik color TV. I přítel kolega hery říkal, že si 5. měsíců s Dreama " hrál", než došel k dokonalosti. To s úctou. :laughing: R^ :laughing: |
CES
![]() |
|
@CESSkúsil by som sa zamerať na skontrolovanie rovnakého nastavenia DiSEqC v oboch prijímačoch. V DM 800HDSe mám SW Newnigma 2, je prepojený cez LOOP s Ferdom 8900HD, v tom je SW študijný a všetko šlape ako má. ;)Samozrejme vždy jejeden v standby. DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 086 Galerie: Maneto |
![]() |
|
RE: DisegC - ovlivňování mezi sat. recChtělo by to opravdu pořádnou diagnostiku povelu, co do relatka oba receivery posílají a jak opravdu vypada loop vystup ve Standby. K dokonalému resetu relatka dojde jedine při uplnemu odpojení od napětí, jinak muže byt k naslednym povelu hluche.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
MateoAno souhlas, Technisat je OK a s DM 800 se učím. Má to na vše na chalupě, tam od dubna do října žiju, tak testuji. Až se vrátím do bytu, tak bude zapojeno do TV panelu oboje po HDMI a propojeno lopem. Tak zas poznáme, co bude. Je to pro Sat-Fandy nekonečný příběh. R^ R^ |
CES
![]() |
|
@CESLOOP mám len z dôvodu výbornej citlivosti tunera u Ferdu a do budúcna ho neplánujem. Ferda má už svoje odslúžené morálne a oproti Dreamom je to obrovská krabica, aj keď stále poctivo slúži. Chalupu už niekoľko rokov nemám tak pôjde do dielne.A ak v medzi tvojimi obľúbenými TP sú aj slabšie kúsky a s vedením koaxu nemáš problém, použil by som radšej Twin LNB. Rozosmial si ma novým premenovaním... :laughing: DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 086 Galerie: Maneto |
![]() |
|
SaxonDík Ti za OK přístup,jak jsem to u heryho sledoval, tak on jede na ULAS a já zatím v Dis.. On má dva Dream 800 origoš a klon + HD BOX a nemá to propojeno lopem. A v tom je mezi náma rozdíl. On jede po svém a OK a já zas,od toho chci něco jinak. Bubem to konzultovat a učit se. Jinak se mi dnes zadařilo, nějakého Technisata digi "S1" z Polska nebo co, nechtěli čekat na SW pro ICE do čtečky a s CRW modulem SCM Eurocam červený to OK v CRW naběhlo. A OK odpoledne proběhla montáž a instál T.Technistar SIR ( poprvé T. Sir )s kartou Irdeto a no problém, jak zde někteří kolegové píšou. A končím dnes, jdu na pivo. :) R^ :) |
CES
![]() |
|
![]() |