Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink sekanie programov

Nesekaju vam programy ?? Takmer vsetrky mi z nicoho nic kostickuju a sekaju od STV az po HBO HD :lookaround:

bucuresti
Registrace: 12/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink sekanie programov

neseka se nic dolat si talir

tanabe
Registrace: 7/2010

na vantage 8000 nektera HD sekaj porad, samozrejme doladeni talire apod. "moudre rady" nic neresi(Pouzivam motor se 100par, zrovna minuly vikend jsem to zase jednou po par tydnech zkousel krokove doladit). Nekoukatelny je hlavne tp.11797. Nepravidelne jsou i vypadky na 12109. Bez problemu jede 11934,12032 a 12207. Je to evidentne nedroseny problem visilatele Skylink. Minimalne Vantage s tim maji porad problem, zmeny softu taky nic neresi. Kuprikladu BBC HD programy s podstatne slabsim signalem jedou jak vino.Takze tak.

a bb c
Registrace: 9/2006

na 100% to bude parabolou, je potřeba naladit aby signál byl minimálně 80%, ale je lepší mít 99% jako mám třeba já, ale na 120 cm parabole. :-)

Gameman
Registrace: 3/2012

Pokiaľ nie je dostatočná rezerva na celom komplete a je všetko na hrane, samozrejme pri aj minimálnom znížení signálu, programy sekajú. Treba na to myslieť už pred samotnou realizáciou satelitného príjmu - mnohí však na to zabúdajú. Sám som dal dva konvertory (53°E a 16°E),na úplné kraje lyžiny u jednej E-85, vedel som však, že pri zhoršených podmienkach TP pracujúcich na nižších frekvenciách občas vypadnú. Mám ich tam ale schválne, pretože sa podľa nich dá vcelku presne predpovedať počasie... :)))

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

Ja som mal podobny problem (Vantage 1100, po prechode na kartu Vymena). CZ/SK HD programy sekali, ostatne HD nie (signal min 89%). V poslednych dnoch ale zase funguju. Takze si zopar dni pockam. Ak je to o parabole a pocasi, tak sa zacnu sekat znovu.

satano
Registrace: 7/2012

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra