![]() |
|
Nové logo CTTak se to dle mne docela povedlo. Nějak to do očí nepraští.R^ Čím tupější je oko, tím dále sahá dobro!
|
Paulus
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 450 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 56 | |
![]() |
|
RE: Nové logo CTviac sa mi paci ako ta nasa slavna : |
matho
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 925 |
![]() |
|
RE: Nové logo CTnove logo je pruser Rvskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: Nové logo CTA to bylo okolo toho nazoru jak je to velky nez to puvodni logo. :) Ano, povedlo se. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 681 |
![]() |
|
radši mě prozradtezda bude dnes po 9h na ESP Kvitová live? |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
RE: Nové logo CTAspoň že to zůstalo průsvitné a ne barevné to by bylo do očí jako blázen :bomb: ;PSkylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 790 Galerie: jackino |
![]() |
|
RE: Nové logo CTA hlavne by to mohlo zpusobit problem s vypalenim loga na starsich typech plazmovych tv. |
HYPER
![]() |
|
RE: Nové logo CTJinak TV Petka u vysila promo v MUX3 s obrazovym rozlisenim 544*576, ve formatu 16:9 a s datovym tokem okolo 1,5 az 4 Mb/s. :) |
HYPER
![]() |
|
nove logoceskej televizie v konkurencii obstoji. avsak som zvedavy ci ho prezije klaus po neuveritelnom atentate...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: Nové logo CTTak osobne dost pochybujem, ze cudzinec z tohoto loga zisti o aku tv ide.CT2 moze pochopit aj ako O2.Kde je tam vidiet T alebo t ? Ale je to nepodstatne ved mame na to.......Tieto logo veci mi lezu na ......Bez ohladu o aku tv ide.Dufam, ze to nepochopi niekto zle. Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Nové logo CTMa udivuje ako do témy o logu môže niekto písať o tenise alebo o akejsi Päťke. Niekto asi potrebuje vitamíny, tie sa nachádzajú v istom ovocí, ktoré by admin mohol s radosťou takýmto ľuďom ponúkať |
LuboTS
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 931 |
![]() |
|
RE: Nové logo CTno.mohlo být lepší,ale jde to...žádný průser v tom nevidímDiablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 5 423 |
![]() |
|
RE: Nové logo CTujde sport celkom fajn R^🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
likera ktoríchze cudzincov mas na mysli? alebo ktori cudzinci sleduju CT?Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: Nové logo CTMyslim ked niekto ladi scanuje druzicu a nepozna jazyk.Chce len rychlo identifikovat co to je.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
likerjasne, avsak dnes uz ma kazdy prijimac OSD... logo je len "image" zalezitost...alebo na vypisanie logo konkurzu a utopenie vacssich prachov...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: Nové logo CTMyslim ze logo by nemuselo kamuflovat nazov stanice aj ked ti to box vypise v zozname kanalov ako sa vola,ber to ako moj nazor nic ine.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Nové logo CTnapisali sme naraz, tak to ber ako doplnok k predosle reakcii.... ;)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
likernielen v zozname kanalov ale napr. aj pri prepinani kanalov...logo je naozaj len zalezitost image...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
jupipre teba mozno nove logo ct sport celkom fajn avsak pre p. zarubu s ktorym sa neda nesuhlasit je premenovanie CT4 nesmysl...na susednom vebe pozri hlasovanie o novom logu pre CT4...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
mozno by bolozaujimave zverejnit kolko prachov zinkasovalo a zinkasuje studio najbrt za novu identitu CT...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
bohus31"Česká televize v pražské galerii Dox představila nové logo a vizuální styl od studia Najbrt. Za své nové logo a licenci k němu zaplatí ČT studiu 430 tisíc Kč, uvedl generální ředitel televize Petr Dvořák."Čím tupější je oko, tím dále sahá dobro!
|
Paulus
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 450 |
![]() |
|
paulusak je ta suma v kumulative za vsetky loga CT s novou identitou a grafickym spracovanim konecna potom to zrejme bude respektovane. avsak ako prijme cesky obcam "zavorky" je otazka...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: Nové logo CTLubo, klidek.Asi potrebujes vitaminky ty. :) Ja jsem se k novemu logu vyjadril a jelikoz jsem zjistil,ze uz jede promo Tv petky,tak jsem to jsem vlozil,jelikoz vim,ze toto vlakno navstivi zaregistrovani ci neprihlaseni uzivatele stranek parabola a zatim zde nabyla o tom ani zpravicka.Samozrejme ze jsem mohl zalozit nove vlakno,ale nechtelo se mi. |
HYPER
![]() |
|
RE: Nové logo CTPreco nie je farebne ale vsade take sede nejake, ani vidiet ho nie je?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Nové logo CTPreco nie je farebne ale vsade take sede nejake, ani vidiet ho nie je?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 56 | |
![]() |
|
![]() |