Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink - odpojeni programů

Už nějakého neplatiče SP odpojili?? Dík za info.. R.

rysavy3
Registrace: 7/2007
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 87
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink - odpojeni programů

A ještě podstatnější a to, jak už někdo psal, Výměna. Protože je to samozřejmě to samé. Osobně jsem předpokládal, že počet aktivních karet neklesne pod 2mega. Mám ještě 150tis. rezervu pro ty, kterým 2letá lhůta vyprší později, či vyměnili jen z důvodu výhodné nabídky než jim třeba klekne přijímač a pak zůstanou u dvbt či přejdou jinam.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

„Podle předsedy představenstva společnosti M77 Group Jaromíra Glisníka bylo do posledního týdne v září uhrazen poplatek z 90 procent ze všech registrovaných karet.“
Tohle mi nějak nesedí.
Jedině že by 10% byly platící nějaký balíček (nepředpokládám že by také platili serpo) a zbytek byli bývalí uživatelé základní nabídky grátis. Ti by ale museli všichni zaplatit serpo, což je evidentně nereálné. Otázkou je zda slova Jaromíra jsou tu na Parabole správně interpretována.

člověk
Registrace: 3/2006

člověk

Otázka je, jestli TY si je správně interpretuješ.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer

vobec by som to neriesil...nema to totiz zmysel...ani orientacne to cislo o nicom nevypoveda kedze tych vyjadreni bolo uz tolko a napokon sa ukazali ako zmatocne a nepravdive..ze toto sa mi ako dalsia bublina ci prianie..ktore je otcom myslienky..a k relevantnym udajom sa aj tak nedostaneme tie si M77 strazi pred konkurenciou ako oko v hlave..

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

tulen

Uveď, prosím, příklad, které prohlášení považuješ za zmatečné a napravdivé.

joscer

napr .to ze neplatena ponuka ostane neplatenou...GLisnik tusim 2/2012
ze cslink ostane zachovany ..Glisnik 5/2012
je toho iste viac ale nevediem si evidenciu tych kecov

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

jj, tiez len tak namatkovo vyberiem nieco z toho

https://www.parabola.cz/zpravicky/16445/skylink-bezplatna-nabidka-zustava-bezplatna/

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes

jozef BA
Registrace: 6/2008

Bezplatná nabídka se jmenuje bezplatná, protože se za ni neplatí," vysvětluje webu parabola.cz Jaromír Glisník, ex-šéf společnosti TradeTec, který se dnes stará o integraci obou platforem do M77 Group. "Samozřejmě jsme vždycky hledali a dále hledáme cesty, jak financovat služby našim zákazníkům," tvrdí.

"Pokud provozujeme něco bez nákladů, nehodláme to zpoplatnit. Kde náklady máme (příklad - výměna karet), musíme je z něčeho uhradit," vysvětluje.

:))) :))) :)))

lukas79
Registrace: 3/2008

Samozřejmě taktéž ti, co si platí nějaký balíček pro mne spadají do množiny těch co zaplatili. Těch 10% beru jako karty, které teď plánují odpojit. A to se z této skupiny určitě ještě nějaké procento vrátí, protože se o nějakém serpu dozví až budou mít tmu..

Tomik535

tulen, lukas79, jozefBA

Kdyby to nebylo mimo téma, tak bych napsal:
Tohle jsem čekal, že to někdo napíše, to už je tak otřepané a pořád dokola omílané. Nicméně já v tom nic zmatečného ani nepravdivého nevidím.
Reagovali jste tří a všichni uvedli stejný příklad. To je dost slabé na to, že tulen napsal, cituji: "kedze tych vyjadreni bolo uz TOLKO a napokon sa ukazali ako zmatocne a nepravdive."
Takže docela proapdák z vaší strany.

joscer

tulen

Navíc nechápu, co je špatného na tom, že ve 2/2012 mohla být platforma CSlink považována za života schopnou pro jistý segment trhu a po půl roce to bylo přehodnoceno. Takových věcí je na světě.

joscer

Pokud se počítají například i ti co dostanou kartu zadarmo, protože si platí balíček, tak to potom se nedá v takovém údaji co pronesl Jaromír nijak orientovat. Myslím, že většinu lidí zajímá kolik lidí (%) zaplatilo fyzicky 385, nebo 600 kč za to, aby mohli sledovat základní nabídku dál. Pokud to sečetl vše dohromady, tak je to přinejmenším zavádějící údaj tak na úrovni předsedy představenstva společnosti M77 Group Jaromíra Glisníka.
joscer: něco přihodím - nespočetně nepravdivých termínů, které nakonec nikdy neplatily, poslední "kdo serpo do 1.9. nezaplatí, bude mít tmu".

člověk

Jasně vám to Skylink napsal tak se připravte až zítra dneska nic nebude .

V první fázi dojde k zastavení poskytování všech programů s výjimkou ČT1, ČT2, STV Jednotka a STV Dvojka. Odpojování bude zajájeno 1. 10. 2012 a bude probíhat po dávkách v několika týdenních vlnách (vždy v noci z pondělí na úterý)," popisuje chystané kroky M77 Group.

"Ve druhé fázi budou odpojeny všechny zbývající programy. Tento krok bude proveden jednorázově 3. 12. 2012 a bude se týkat karet, které projdou první fází odpojování, a k tomuto datu pro ně nebude SP stále uhrazen," uvádí M77 Group.

https://www.parabola.cz/clanky/4769/odpojovani-karet-cs-link-a-skylink-s-neuhrazenym-servisnim-poplatkem/ :laughing: :laughing:

standa111
Registrace: 11/2009

Zakladna otazka je, ci to je statisticky udaj alebo marketingovy? :)))

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

liquere

páli ti to...
ide o obchodno-marketingovy trik po ktorom bude nasledovat znizenie medzirocnych vynosov skylinku a stanoveny plan bude splneny na cervene cisla...otazka je, kto si to odskace...

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

Bohusu

ze ty si bol, alebo si v nejakom managemente.... :) myslim väcsom.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

liquere

...rather not comment...

bohus31

Opět nějak (nevím proč) docela nechápu proč někdo čeká odpojení karty v pondělí odpoledne, když je psáno v noci na úterý.. :)

Asi podám zlepšovací návrh na španělský překlad do zpráviček.

Tomik535

člověk

Zase obecně: napíšeš "Nespočet nepravdivých termínů", aby to vypadalo dramaticky, a pak vybereš ten poslední, přičemž uvedeš to, co Glisník sice řekl (sice trochu jinak, ale budiž), ale záměrně neuvedeš, že to bylo pak upřesněno z důvodu platné legislativy.
Ale mě to nijak nepřekvapuje.

joscer

joscer: nezlob se, ale zase to zavádíš někam v nejasno. Chceš říci že s termínem 1.9. to není pravda? Nebo s akčními nabídkami od Skylinku (M77) kartu výměnou do x.x. získáte to a to, potom už ne! Pak se ale akce prodlužuje do xx.xx. , potom zase do xxx.xxx! Přitom tyto akce měly víceméně výhružný nádech. Že nás předseda představenstva společnosti M77 Group Jaromír Glisník oblbuje marketingovými tahy je těžko vyvratitelné i pro Tebe.

člověk

člověk

Čekal jsem, že s tímhle vyrukuješ. Když bereš posouvání konce akce za ten problém, že vyjádření jsou zmatečná a nepravdivá, tak to se nemáme dál o čem bavit.
Vy už motáte kolem Skylinku takovou hysterii, že jen prostě čekáte na každou větu, která se (oficiálně) objeví, abyste rozebírali, jak je vše špatně.
Jste k smíchu.
PS: já nemám důvod cokoliv vyvracet. Narozdíl od těch, co mají vždy důvod hledat chlup na dlani.

joscer

Fujlink Rv

HiFiOK
Registrace: 12/2006

Joscer: čekal jsem že aspoň něco sesmolíš, ale "jste k smíchu" - no promiň...
Víš, pokud někomu dojde argument, tak většinou napíše "nemám se dál o čem bavit a nemám důvod cokoliv vyvracet" i když většina Tvých článků se snaží něco až podezřele vyvrátit ve prospěch Skylinku. A napiš že to není pravda!

člověk

v skylinku

ryba smrdi od hlavy?

bohus31

Vypnutí programů

Mám novou kartu ,skončila mi 2-měsíční promo a dnes mi zablokovali všechno,přesstože se mě servisní poplatek ještě 2 roky nemá týkat.

petr1
Registrace: 11/2005
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 87

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra