Quantcast

Odpojování karet CS Link a Skylink s neuhrazeným Servisním poplatkem

| Tisk

logo Provozovatel česko-slovenských satelitních platforem Skylink a CS Link , společnost M77 Group, informuje o procesu odpojování dekódovacích karet s neuhrazeným Servisním poplatkem.

"S účinností ode dne 1. 9. 2012 byl na satelitních platformách Skylink a CS Link zaveden tzv. Servisní poplatek (SP) ve výši 29 Kč měsíčně za každou dekódovací kartu. V souladu s platnými všeobecnými obchodními podmínkami dojde k zastavení poskytování služeb na kartách, pro které není ke dni účinnosti SP uhrazen," píše společnost M77 Group.

Proces bude rozdělen do dvou fází.

logo "V první fázi dojde k zastavení poskytování všech programů s výjimkou ČT1, ČT2, STV Jednotka a STV Dvojka. Odpojování bude zahájeno 1. 10. 2012 a bude probíhat po dávkách v několika týdenních vlnách (vždy v noci z pondělí na úterý)," popisuje chystané kroky M77 Group.

"Ve druhé fázi budou odpojeny všechny zbývající programy. Tento krok bude proveden jednorázově 3. 12. 2012 a bude se týkat karet, které projdou první fází odpojování, a k tomuto datu pro ně nebude SP stále uhrazen," uvádí M77 Group.

"Odpojení na kartách s neuhrazeným SP nevede ke znehodnocení karty. Stačí uhradit SP a programy budou opět připojeny. Nejrychlejším způsobem je objednání úhrady SP přes SIPO nebo Inkaso z účtu na www.skylink.cz nebo www.cslink.cz. Rychlým řešením s okamžitou aktivací karty je také úhrada ročního SP platební nebo kreditní kartou, rovněž přes naše webové stránky," popisuje M77 Group.



"Krátkodobou platbu SP na 10 dní lze realizovat zasláním textové SMS v ceně 25 Kč na číslo 90211 s textem zprávy „SP číslo dekódovací karty“. Platba převodem z účtu je časově náročnější, neboť je třeba vyčkat na doručení platby a její zpracování v systému. K aktivaci karty tak může dojít až po několika dnech od úhrady SP," uvádí M77.

"SP nemusí hradit zákazníci s předplatným kteréhokoliv programového balíčku (SP je zahrnut v předplatném) a všem uživatelům starých karet typu CryptoWorks doporučujeme pořídit si novou kartu Skylink VÝMĚNA (typu Irdeto ICE) a odložit tak platbu SP o 12 měsíců od data její registrace," dodává společnost M77 Group.

redakce





Reklama




Vybrané články