![]() |
|
skupinky platba kartouChcem sa opýtať či vám ide preplatiť balíček bankomatu kartou.Doteraz žiadny problém,a zrazu to nejde :fuming:T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 739 Galerie: THXKO |
![]() |
|
omluvam sa malo to byť skylinkušli mi klávesyT90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
![]() |
|
RE: skupinky platba kartouNikomu sa vážne nestalo že sa mu nedal dobyť kredit na skylink karte z bankomatovou kartou? :-/T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
![]() |
|
asi tam nenížiaden PENIS |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: skupinky platba kartouPráve že penizky sú na účte a nechce mi to zobrať.Dva mesiace do zadu to ešte išlo,to sem. To sem blazen :fuming:T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
![]() |
|
RE: skupinky platba kartouA proč z bankomatu, když to jde přes web Skylinku platbou z karty? |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
@THXKOKeď chceš previesť platbu kartou (bankomatovou) musíš mať túto možnosť povolenú u svojej banky. Vždy je to do určitej výšky. Ak máš Internetbanking, spravíš to jednoducho cez web v príslušnom menu, ak nie musíš navštíviť svoju banku a o túto možnosť požiadať. ;)DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 085 Galerie: Maneto |
![]() |
|
RE: skupinky platba kartouChlopy ale veď ja to platím priamo na webe z karty,doteraz to išlo.Čo to aké cez bankomat,to tu ani nikto nespomenul,doteraz som si HBO HD predpokladal priamo z karty a nabehlo to do minúty.Nechápem ako mi môže niekto napísať že cez bankomat to nejde :fuming:T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
![]() |
|
aků rečůsa tu hovorí ???cit 1:Chcem sa opýtať či vám ide preplatiť balíček bankomatu kartou cit 2:Nechápem ako mi môže niekto napísať že cez bankomat to nejde som z toho volaký Smetený ! |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: skupinky platba kartouPíšem z nového fonu preto tie preklepi.Je to iba nezvyk nič viac.Ale nikdy by ma ani vo sne nenapadlo že kredit na skylinku sa dá dobyť cez bankomat.Keď na začiatku napíšem že pred tým to išlo tak nerozumiem.Ale čo,zajtra skočím do banky a uvidíme čo sa stalo.T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
![]() |
|
![]() |