Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Lední hokej ze ZOH Soči 2014 na TV Nova

Docela mě překvapilo/mile/, že tu ještě nikdo neřval.
Dneska se mi po shlednutí utkání Plzeň-Kladno opět potvrdilo, že by to mohlo být ze Soči v pohodě. Borci jako "Tíťa" a pod už snad nehrozí a pánové z Nova Sport, především ti, co "dělají" hokej na ČRo1 už mnoho let to jistě zvládnou.

Dnešní reportér od střídaček Tomáš Lörincz byl asi desetkrát lepší, než bývají všichni reportéři ČT krom Jílka při přenosech na veřejnoprávní ČT Sport.

Na ČT mě nejvíc bavil Petr Vichnar, ale ten už bohužel komentování pověsil na hřebík, škoda.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Lední hokej ze ZOH Soči 2014 na TV Nova

Nějak jsem si na ty kluky z Nova Sport už zvykl :)

Longines
Registrace: 3/2012

Ale jo některým mladým to docela jde(Honza Voršulka)no uvidíme :laughing:

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

ja v tom nevidim nic dobre. ked kupi u nas na nieco prava markiza (u vas nova), vzdy to dopadne na figu. jeden rok mali prava na ms v hokeji a okrem nasich zapasov a par slagrov nedavali nic. teraz maju prava na nasu futbalovu repre, tak to supli na tv dajto, ktoru chyta len obmedzeny pocet divakov. proste nesere ich, ci ide o dolezitu udalost alebo nie, len na tom ziskat. preto ked kupi prava komercka, som z toho nestastny Rv

dalko
Registrace: 11/2006

Dalko

Tohle v případe Novy v ČR nehrozí.

On Air!

Saxon

No kéž bys měl pravdu Saxone, ale přesun poloviny zápasů na Fandu v SD je podle mě velmi reálný.

tnt
Registrace: 1/2006

To je pravda, ale třeba budou mít druhy HD kanal, nebo nechají po dobu ZOH NovuSport coby nezpoplatnenou. Uvidíme.

On Air!

Saxon

Voják se stará, voják má....

Trikolor Full HD karta za 900 rublů (580 CZK) za rok, Sport 1 HD s bezmála dvacetitisícovým bitrate rovná se hokejový turnaj, ale i třeba F1 a Premier League, navíc vše bez reklam...

hotovyrad
Registrace: 3/2011

Moc bych nejásal, kdo nebude mít Skylink balíček, tak je s Nova sport - víte kde. Rv :)))

CES
Registrace: 4/2007

Hlavne at tam naprasi co nejvic reklam :fuming: tak jak je to treba v F1 :)))

maslo
Registrace: 12/2007

to CES

OH jsou za 17 měsíců, do té doby ten kdo chce, tak Skylink balíček může nahradit levnějším a lepším (NTV+, Trikolor, Cyfra).... každý má možnost se zařídit na milion způsobů, ale chápu, že v Česku je holt folklór na vše nadávat....

hotovyrad

CESko

Projdi si historii přenosů z OH a pak mudruj. Ani Nova si nemůže dovolit vysílat OH na zpoplatneném kanále. Pro méně chapave, přenosy z OH budou v CR na neplaceném kanále/kanálech/ P.S. Eurosport je jiný pripad...

On Air!

Saxon

hotovyrad

Kde čteš, že nadávám. To je jen konstatování - náučte se rozlišovat co čtete ! Ale ta alternativa s Nova sport je klidně možná a já Vám to nepřeji. Zas je tu : ZDF, ARD, BBC ,ORF,.... atd.. :) R^ :)

CES
Registrace: 4/2007

to CES

To nadávání jsem myslel v obecné rovině, prostě je to náš folklór....

hotovyrad

Folklor je to pro tu čast, kterou vychovával bolševik. Ti ostatní vedi, za nadáváni jim nikdo nic nepřinese.

On Air!

Saxon

to Saxon

Souhlas, proto jsem si kartu Tricolor za 900 RUR zaplatil a čekám, až mi ji kamarád pošle....

hotovyrad

Ja si chtěl od kamarádů Rakušáků taky jejich kartu koupit a řádně uhradit všechny náklady, ale oni jsou ještě poctivější....moje maminka s rakouským pasem už bohužel neni mezi nami...Snad nějakýho kůň pana trochu nalomim, než nám Emu na CRW 0D510 lehne popelem.

On Air!

Saxon

to Saxon

Já jsem taky přes PayPal dal 1000 CZK (roční karta za 590, poštovné 50), kamarádovi to pomůže a mi to nic neudělá... Tak uvidíme, Dream by si s tím DRE Cryptem poradit měl

hotovyrad

Inak usporiadat ZOH v Soci moze byt len vyplod choreho mozgu.Videli ste dokument ako sa tam kvoli tomu likviduje priroda,aby sa nabalili oligarchovia?Rusi ostanu vzdy rusi.Ked opravovali most cez Dunaj co nemci pri ustupe vyhodili a padol im vojak do vody a niekto ich na to upozornil,miestny starsina, ci aky blb mavol rukou "cort s nim nas mnogo".A nic sa nezmenilo ani nezmeni..... Rv

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra