![]() |
|
Skzlink nefunguji platbyTak jsemsichtělpředplatit balíček Flexi,vybral jsem plat bu kartou,zaplati a "Zamitnuto v 3D. Technicky problem v siti zuctujicibanky. Kontaktujte obchodnika" zkoušel jsem to víckrát a karta je taky ok. Je jedno jestli je problém na straně GPO nebo Skylinku, jde jen o to, že vybírají servisní poplatek a služby se nezlepšují ani ta infolinka jim o víkendech nejde, prostě špatný :fuming: |
opous
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 178 |
![]() |
|
RE: Skzlink nefunguji platbypripalil sem obed zasranej Skylink |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
RE: Skzlink nefunguji platbyzavreli mi obchod tesne pred nosom, za vsetko moze skylink ;)Vu+ Solo 4K, Dreambox DM7020HD, Philips 65PUS7600
|
Sanzi
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 036 |
![]() |
|
RE: Skzlink nefunguji platbyno rozhodne za ty nase poplatky nefungují jak mají...na odpoved od nich cekam uz 14 dni :( |
sigur
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 120 |
![]() |
|
RE: Skzlink nefunguji platby"Zamitnuto v 3D. Technicky problem v siti zuctujicibanky. Kontaktujte obchodnika"..........za to může Skylink ? |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
kdo chce kamnikdy nedelam platbu cez vykend !! jestli si to skoušel dnes vicekrat pak se nediv až ti to z učtu zmizi a nekde strati :laughing: , mam 3 druhy platobnich karet vše povoleno pay net ,žadne problemy jak doma tak venku ,ovšem od pondeli do pátku do 17,00hod , a co pak tak davaj dnes na skylinku žes nevydržel do pondeli ??? žeby P-LEAGUE v hd :laughing: |
WADER
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 1 077 |
![]() |
|
Niekde som teraz citaze u vas je nejake tsunami ci co? Je to pravda?;) Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Skzlink nefunguji platbyNo to jsem vážně netušil, že, když už jsem se rozhodnul u nich něco utratit,že platbu můžu uskutečnit asi jen v prac.dny od 7 do 17hod. :( |
opous
![]() |
|
RE: Skzlink nefunguji platbyJá jsem posílal peníze v neděli v 16 hod skrz internet a kredit mi naskočil až ve středu v poledne. |
Oldřich
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 83 |
![]() |
|
Oldřichpokud to delas prevodem tak to trva 2-3 pracovni dny (to je normalne vsude u nas) kartou to mam do 1 minuty (a platim i so+ne) |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
Re:Skylink nefunguji platbyCudne ze Vam tu furt nieco raz nejde raz vypadava raz nejde zaplatit u toho skylinku.Ja mam na (nevhodné slovo) stroj optibox panthera som v zhranici na pokraji pokritia a vsetko mi funguje 3 roky ako ma aj pladba zahranicnou kartou. |
cerbe
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 224 |
![]() |
|
RE: Skzlink nefunguji platbyTiež platím kartou cez web kedykoľvek a nečakám na pracovné dni a aktivácia prebehne behom chvíľky... Jediné na čo však netreba zabudnúť, je potrebné mať u svojej banky aktivovanú možnosť platby kartou cez web. Pokiaľ máme zriadený Internetbanking netreba ani chodiť do banky a dá sa táto možnosť aktivovať priamo zo svojho PC po prihlásení sa na svoj účet. R^DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 085 Galerie: Maneto |
![]() |
|
RE: Skzlink nefunguji platbyAle mne to tiež nejde,celý tento týždeň to skúšam :fuming: a platbu kartou mám aktivovanu.Chyba u nich.T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 739 Galerie: THXKO |
![]() |
|
@THXKOMusíš mať aktivovanú platbu kartou prostredníctvom Internetbankingu s nastaveným limitom ... Nestačí aktivovaná karta ktorou platíš v obchode, alebo vyberáš v bankomate. ;)DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
![]() |
|
Máš aktivovanou službu 3D secure ?Vždyť ti to sami píšou..."Zamitnuto v 3D. Technicky problem v siti zuctujici banky"musíš mít na platební kartě aktivovanou službu 3D Secure, jinak Skylink nezaplatíš (při každé platbě ti přijde SMS s kódem, ten zadáš a za chviličku to je! Platím kdykoliv o víkendu, v pracovní dny, v noci a vždycky ti naběhne během dvou, třech minut.....neplácejte tady nesmysly! |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
RE: Skzlink nefunguji platbyPřed chvilkou jsem si dobíjel kredit u Skylinku platební kartou a žádný problém nebyl, vše funguje jak má R^Jak se píše Tondach, musíš mít na platební kartě aktivovanou službu 3D Secure :bigeyes: |
Montycz
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 7 |
![]() |
|
Manetoale nerob somna blbeho,všetko mám aktivovane.Aj limit platby.Ešte to idem skúsiť a napíšem ;)T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
![]() |
|
RE: Skzlink nefunguji platbyTak opäť to funguje,pekný satelitny večer všetkým R^T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
![]() |
|
@THXKONedovil by som si z teba robiť blbého...bola to obyčajná rada, bez vedľajších postranných úmyslov. ;) To že ti to nešlo celý týždeň ma prekvapilo, lebo ja som platil kartou 7.10. a všetko bolo v poriadku. Ešte sa mi nestalo, že by mi platba zlyhala. Dúfam, že sa mi to ani nikdy nestane. ;)DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
![]() |
|
Manetov pohode,aj ja sa tomu divil.Ale asi som nebol sám keď to nešlo ani opousivoT90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
![]() |
|
RE: Skzlink nefunguji platbyměuž se to taky včera podařilo zaplatit, ale dopoledno to fakt nešlo |
opous
![]() |
|
THXKO,opousChyba nebyla u vás.Jejich klasický výpadek bez jakékoli informace! No už si na to musíme zvykat, že nás na nefunkčnost nikdo ze servisních organizací M77 neupozorní! Není zájem veřejně zveřejňovat nefunkčnost čehokoli. Kdo se systémem pracuje denně, už poznal, že minimálně 1x za týden něco pár hodin nendééé! Jednou aktivace, podruhé dobíjení, potřetí registrace, počtvrté reautorizace atd... Vydržet a vždy zkusit onu nefunkční proceduru o několik hodin později! Pak se rozjede ;) Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
![]() |