Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

Televizor LCD,Plazma

Jaký koupit v dnešní době TV za přijatelných 20000kč

mari
Registrace: 1/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Televizor LCD,Plazma

Sorry, ale blbá otázka. Seber se, vyraž do nějakého většího elektra, podívej se, nech si předvést, udělej si názor, pak mrkni v klidu doma na recenze a rozhodni se. Tvoje oči na ní budou koukat a s písmenek na fóru toho moc nevykoukáš.

ketiv666
Registrace: 4/2012

zkušenosti jsou mnohdy více,než pár min v obchodě.

mari

mari, přesně tak.

HiFiOK
Registrace: 12/2006

Běž někam....

...s tím flejmem. Každý týden totéž, to už ani není směšné, jen trapné. Ptáš se i na otázku "kterou babu opíchat"? To je totiž totéž... Tvoje volba, Tvoje TV, Tvoje prachy, Tvoje oči, Tvůj boj...

hotovyrad
Registrace: 3/2011

jo to bude ještě zajímavé téma, obzvlášť když tazatel ani neuvedl o jakou úhlopříčku se mu jedná a co všechno od toho očekává. :lookaround:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil

uhlopříčka 106-127,spotřeba do 150 wat,bez sat a dvd

mari

mari

naco prosim ta riesis spotrebu ????? ked chces tv na spotrebu nepozeraj. nejakych 10 - 20W si myslim je zanedbatelnych a ked chces pozerat tv ta riesit spotrebu tak si ju radsej nekupuj ;)

motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink

drto
Registrace: 6/2010

nejlepší obraz maj Samsung a to ne jen obraz ale i zvuk a funkce mám plasmu 127 cm 600 Hz 3D za 19 000 kč a víc než 100% spokojenost. Panasonic,LG,Philips a ostatní značky se nemůžou obrazem rovnat a fakt je nejlepší zajít do elektra ale uvidíš sám že mám pravdu jestly teda nenosíš brejle.

sgr97
Registrace: 9/2012

soudruzi

Jo hlavne tych 600 Hz....... :)
Tak kde je logika? Ked chces pozerat neries spotrebu, ked nechces pozerat potom ano?
Praveze kto ma decka a bezi to cele dni tomu sa uz oplati spocitat 2+2.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Philips

tady neřeš na ten je embargo. :laughing:

hobo
Registrace: 1/2007

este doplnim

kto ma decka a nechodia makat na pole.......... ;)

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

Philips je tu kotelnik, teda disident,aj ked ho vela ludi ma.. :laughing:

liquere

https://www.parabola.cz/forum/topic-74066/

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Registrace: 5/2006

Ja byl v Datartu abych videl obraz a koupil jsem PHILIPS 42PFL6687K. Obraz jako fotka a zvuk ma opravdu luxusni oproti jinym LED! Hdebni ma udano 28 W a umi hezky zahrat. Je to trida A+. Ja mam meric spotreby a pri mem nastaveni se ta spotreba tak skutecne pohybuje podle toho co se sleduje. Pokud je vecerni film tak od 35w (uplne tmavy obraz) az po 75w pri mem nastaveni. Pri standartnim nastaveni spotreba odpovida stitku - kolem 54W a na takovou uhlopricku je to skvela hodnota. Ja vybiral hlavne kuli spotrebe nejsem az tak narocny ale obraz ma LEDKU ma skvely. :-)

DM 920UHD, DM 7020 HD, DM 7020s, SG2100

hmmm

hmm...

Ked aj tvoj je este zlozeny v madarsku (tusim na krabici to je) to mas dobre.Madari do kazdeho davali jednu feferonku pre krajsi obraz a pomaha to ! R^ :laughing:

liquere

liquere

tak tak, děti nemaj čučet na televizi, ale maj makat na poli :))) Jinak souhlasím, že televize je hlavně na koukání, tak proč si v ní kupovat zbytečnej cca 150 watovej přímotop, kterej se nedá vypnout ani v létě :))) Jak už jsem párkrát psal, tak zhruba před týdnem jsem vyměnil 20 měsíců starou plazmu Panasonic 42" za LED LCD LG taky 42" a obraz má taky výbornej a je dokonce i bez toho zbytečnýho přímotopu a tím pádem žere pouze 50w. Takže i přes to, že jsem značce LG původně moc nevěřil, tak jsem zatím naprosto spokojen (životnost ukáže čas. Jedná se o model LG 42LM660S.

eemil

hhmm-nebyla to pračka s velkým displejem /?/,ne promiň-to by neměla topné těleso,mám plazmu panasonic 4,5 roku hd ready-pro sledování sd dvb-t i sat ideální řešení,těch pár HD programů z aligátora sice vypadají ještě lépe,ale otázkou je nač se tazatel bude prioritně dívat!!! :O

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

hm ,ja mám v obývačke plazmu panasonic už 6 rokou . v zime mi to aj pekne kúri ,,spávam bez ponožiek" takže je to dva v jednom .osobne som nikdy neriešil spotrebu tv , vždy mám nedoplatok , aj ked ešte ani plazmy neboli :laughing: a to u mňa idú niekedy aj 4 x tv + 4x satelity naraz . pozerá si každý svoje kedy chce a čo chce . príde nedoplatok 40 euro vyplatím to a idem dalej .

efendy25
Registrace: 10/2011

@ mari - Pokud chces LEDKU, za sebe doporucuju Philips nebo Panasonic. U kazde je neco pro a proti. Kdyz jsem kupoval toho Philipse tak treba rozdil ve zobrazeni cerne oproti LG byl velky, ale to neznamena ze to tak maji vsechny LG. Philips umel cernou zobrazit moc dobre, mel i tmavsi panel. Neni to jako plazma ale asi nejmensi zlo. :-) U LG a Samsung co jsem cetl po diskusich si stezuji na presvicene rohy.. Chce to videt a nechat si predvest. Ja jsem si nechal zapnout
i tu co me donesli ze skladu - zda li nema vadne body. :-)
Byla OK. Kamarad ma samsung a u kraje vadny bod ktry prosvita ma. Horsi kdyby byl v zornem poli..

DM 920UHD, DM 7020 HD, DM 7020s, SG2100

hmmm

Tak to je gol, ja vzdy spavam bez ponoziek ..........bez ohladu na telku. :O

liquere

hold nekdo uz ma ponozky jako soucast tela:-) Evoluce :)))

tanabe
Registrace: 7/2010

LG 42LM660S

Ahoj kup LG 42LM660S seženeš ho na netu za 19900. Myslím že správná volba, doporučil jsem ho před pár dny švagrovi a půjde do toho . Já sám mám Samsung UE40C7000.

VU+UNO 4K se VTi , Xtrend ET8000 HD (2 x DVB-S2) OpenATV 6.3 ,Samsung UE40C7000 , Samsung UE65NU8002, Denon AVR-X1600H + Polk T50, T30, T15

miky
Registrace: 7/2005

jo ta LG 42LM660S se zdá bejt povedená a běžně i v kamenných obchodech se dá pořídit do 20000CZK :lookaround:

eemil

mari, kup si televizi, ne monitor (jak tu občas někdo píše). Tedy pokud chceš koukat na pohybující se obráz.

HiFiOK

HiFiOK

a podle tebe je televize přímotop? :lookaround: :))) :razz:

eemil
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra