Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Robin Hood včera na HBO

Kdo se díval, nechť se podělí o názory. Nevím, jestli nás dříve krmili nělakou zkreslenou verzí Robina Hooda, ale toto byla fakt síla :zombie:. Dodíval jsem se do konce jen ze zájmu jak tento paskvil může dopadnout. Zvláště pak scéna z vylodění převzatá z filmu "Zachraňte vojína Ryana" a přenesená do minulosti byla fakt "hustá"...

gaston
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Robin Hood včera na HBO

ja som to po pol hodke prestal sledovat dal som si to nahrat..rano som to prelistoval a zmazal...to je iny prepadak Rv

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

taky jsem na to koukal a byl docela zklamaný a to natočil Ridley Scott

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

me zarazila KVALITA obrazu na HD verzi v nekterych scenach hlavne v tmavych sem myslel ze Sport1 zacal davat filmy :fuming:

tanabe
Registrace: 7/2010

tanabe

v době výše zmíněného filmu na HBO HD jsem nezaznamenal žádný problém s kvalitou ala Sport1 - chyba byla buď na tvým příjimači nebo hladina alkoholu v krvi u tebe překročila nějaké to promile ....
jinak souhlasím, obsahově děj filmu byl out :laughing:

Čím tupější je oko, tím dále sahá dobro!

Paulus
Registrace: 9/2006

HBO HD má neustále problém s kvalitou obrazu. Vysílá se v ošizené kvalitě. Porovnejte si to s blue ray diskem a budete valit oči o co vás Skylink šidí a klame.

MilanTuma
Registrace: 9/2010

MilanTuma

No takto to zasa neber, porovnávať z BD, toť na tom TP by totiž muselo vysielať iba HBO HD a nič iné, ono ten BD film má večšinou okolo 40 GB takže nemisliťelné na prenos cez SAT zo všetkymy audio atd. čo vtom filme je.

PISTOK153
Registrace: 11/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra