Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

TOP FUN na HUMAXI irhd 5100

Abych skousnul nový SW na tomto přijimač, tak jsem se chtěl zahojit alespoň v uvedené aplikaci...
Zaregistroval jsem se, mám kredit, ale v Humaxi se nemohu přihlásit ! V počítači se přihlásím a v přijimači NE.
Ostatní Aplikace (Youtube, picaso atd normálně funguje)
Nevíte, co dělám špatně ? Nebo je to zase chyba SW???

Bert
Registrace: 11/2005
Odpověď v diskusním vlákně

@Bert

Sledování filmů pomocí aplikace Topfun v SetTopBoxu Humax

SetTopBox Humax připojíte k internetu a k televizoru. Poté zvolíte tlačítko TV Portal , otevřete aplikaci Topfun TV a zde se zaregistrujete zvolením modrého tlačítka Registrace , zde vyplníte registrační formulář (registraci je také možné provést na našem webu: http://cz.topfun.tv/registrace.html). Poté se pomocí zeleného tlačítka Přihlásit - přihlásíte v naší aplikaci.

Voucher na 4 filmy zdarma můžete aktivovat v SetTopBoxu Humax přímo při registraci nebo na www.topfun.tv po přihlášení zvolíte Můj účet a v levém sloupci zvolíte SetTopBox Humax a zde voucher opíšete.

Filmy v naší aplikaci Topfun máte možnost zhlédnout maximálně 6 x během 24 hodin.

Rodičovský zámek:
V naší aplikaci Topfun můžete použít funkci rodičovský zámek, pro zamezení přístupu nezletilých osob k nepovolenému obsahu. Při registraci je PIN rodičovského zámku nastaven automaticky na 1234. Po přihlášení na www.topfun.tv - zvolením ikony Můj účet - Změna osobních údajů, máte možnost změnit PIN rodičovského zámku. Zde nejprve zadáte stávající PIN a Vámi zvolený nový čtyřmístný číselný kód. V případě, že PIN zapomenete - kontaktujte nás na podpora@topfun.cz, informaci o aktuálním PINu obdržíte e-mailem.

stačilo se podívat na stránky topfunu
http://cz.topfun.tv/clanky/servis.html

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

Ale tož

vždyť jsem uvedl, že jsem se zaregistroval (na webu a pak přetáhnu kábl z počítače do přijimače - nemám ještě router) )a na TV normálně vše funguje ( Picaso,Youtube )i přihlašovací formulář normálně vyplním, ale dám přihlásit a v podstatě to zatuhne... Nejde s tím už nic dělat,jen EXIT zabere.
Prostě ta jediná věta " poté se pomocí zeleného tlačítka přihlásíte " jaksi nefunguje !

Bert
Registrace: 11/2005

RE: TOP FUN na HUMAXI irhd 5100

Mám ten istý problém

petersn
Registrace: 11/2012

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra