Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Flexi 7. Zoznam aktivnych stanic

Je niekde mozne zistit v sprave kariet zoznam siedmych vybranych kanalov ? Ja tam mam len informaciu o zaplateni Flexi 7, avsak presny zoznam kanalov som nenasiel. Je to niekde uvedene, ci si to treba zapisat niekde na papier ?

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Flexi 7. Zoznam aktivnych stanic

Mělo by to být vidět v "Detail aktivních služeb". Nebo snad NÉ?

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

Bohuzial, tam je napisane len Flexi 7 a nic viac.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza

Ak sa nic nemenilo

tak Eurosport,Eurosport 2,Film +,CS Film, CS Mini, Viasat History a Viasat Nature

Ylva
Registrace: 1/2006

A je už Flexi balíček aktivní?Já si ho objednal, ale ještě mám aktivní promo 2 měsíce komplet, takže si nemůžu ani nastavit svých sedum programů.Doufám že až bude čerpán, tak si budu moci programy změnit.

abc
Registrace: 8/2007

@abc

Je uvedene, ze je aktivny od 1.11.2012, avsak este mi ide Kombi, ktore koncilo 30.10.2012.
Je v tom nejaky chaos. Vo Flexi mam napr. Filmbox HD, ktory nie je v Kombi, avsak nefunguje mi zatial.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza

@abc

Mám to samé aktivní až od 30.11 :((
Snad to pak půjde jak má,ale u sky člověk nikdy neví ;P

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

LucaBrazza

A co když dáš, že chceš změnit skladbu Flexi7, tak se v jednom s oken neobjeví, co máš aktuálně vybrané?

joscer

@joscer

Ukaze sa tam zoznam preddefinovanych programov, avsak nie tie, ktore som objednal.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza

Pokud se klikne na číslo karty a následně na volbu Změna FLEXI7, tak vyskočí tabulka, ve které jsou v pravé části vidět uživatelem vybrané programy (nebo ty automaticky navolené).

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

technikTKR

To jsem zkoušel, ale žádná tabulka se neobjevila.Tu volbu namám aktivní.Zkoušel jsem i odkaz rychlá výměna Flexi7 a po zadání čísla karty dostanu hlášku že na dané kartě nelze vyměnit produkty Flexi7.

abc

@abc

A co bys měnil, když máš promo? Proč jsi aktivoval Flexi7 když máš promo? Aha, zřejmě kvůli akci -25%.
Teď se jen modli, aby se to Flexi7 začalo čerpat až po ukončení promo a ne od doby aktivace, přestože je v souběhu s promo.

joscer

Zrejme vyriesene.

Takze funguje to tak (asi), ze ked som pri objednavani napisal 7 svojich programov, nikde sa to neaktivovalo, len ostali nadalej predvolene programy. Po zaplateni je zrejme tie programy potrebne ZNOVU zadat v sprave karty. Neviem...avsak teraz uz su v zozname kanalov. (Detail aktivnych sluzieb)

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza

joscer

Ano aktivoval kvůli akci -25%.A co má být?Myslím že to udělala spousta lidí a nevidím na tom nic divného.Modlit se nemusím.Ve správě karet mám datum aktivace až po skončení proma.A že jsem si chtěl nastavit své programy již nyní, na tom taky nevidím nic zvláštního.Prostě počkám a pak se uvidí až bude balíček aktivní.A píšu zde o tom proto aby další lidé věděli jak to je a proč jim to nemusí jít.

abc

@abc

Však nic ve zlém. Já ti to psal v klidu.

joscer

U karty (na kterou klikneš) musíš mít napsané ICZ_FLEXI7 na XX Mes (nebo ISK_FLEXI7 na XX Mes) a pak je volba Změna FLEXI7 aktivní.

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

technikTKR

Takhle to bude zřejmě fungovat až ten balíček bude konzumován.

joscer:
Taky nic ve zlém.

abc

26.9. jsem u prodejce zaplatil a objednal FLEXI7 s aktivací od 30.9.Po půlnoci 30.9. v 0hod 5min. mě naběhly vybrané programy FLEXI7 a nyní když kliknu na rychlou Informaci o aktivních službách
mám výpis programů které jsem si zvolil.

Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/ 55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.

Jarous
Registrace: 1/2006

funguje

Aktivoval jsem to zrovna včera.Zmněnil jsem programy podle sebe a nyní stačí zadat:Registrace a správa služeb,Přehlad,správa,Předplatné služeb a pak zvolit Detail aktivních služeb a tam je to zobrazeno.V mém případě:ICZ_FLEXI7 na 12Mes(AKCE) a zvolené programy se objeví

oldies26
Registrace: 1/2007

Ach jo !

Nevím, co to pořád řešíte ? Včera jsem si přes internet zaregistroval kartu Výměna za CSLink, vybral jsem si svých sedm programů, zaplatil kartou a za pár minut to jelo !

Tondach
Registrace: 3/2004

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra