![]() |
|
I Contert SkylinkNevím co to je za příšerný hudební kanál.Spíše stoka hrozných paskvilů a rádo by hudebníků,opakujících se stále jedno a to samé dokola.Moc mi to připomíná Filmboxy.Nechtěl bych to ani zdarma. |
mcm1
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 858 |
![]() |
|
mcm1možná to je levnější hudební činnost. |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
RE: I Contert Skylinka co mi stým tak si ho vymaž ne :laughing: |
nicolepcd
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 695 |
![]() |
|
RE: I Contert SkylinkNo nekomu se nelibi a nekomu zase jo. :))) |
anton
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 261 |
![]() |
|
no a co?A co my s tím? Nemáš dálkový ovladač, nebo síťový vypínač? |
hotovyrad
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 1 832 |
![]() |
|
RE: I Contert SkylinkUrčitě umíš nabídnout něco lepšího, viď? :laughing: :laughing: :laughing:Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 638 |
![]() |
|
RE: I Contert SkylinkTo je taky problem, nepridat si ho do zoznamu? Alebo tam jednoducho neprepinat? Ved je tolko mizernych kanalov, a teraz budeme tu kazdy nandavat na nieco? |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
![]() |
|
on je =mcm1=Jen další jednoduchý nýmand, který potřebuje záminku pro kopnutí do Skylinku.... Jakoby mu někdo jejich služby nutil, šašek |
hotovyrad
![]() |
|
RE: I Contert SkylinkNelíbí??,nenaladím nebo nekoukám takový problém ;PSkylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 787 Galerie: jackino |
![]() |
|
RE: I Contert SkylinkMne,ked sa nieco nepaci, tak tam neprepinam. A na i contserts si ja obcas nieco pozriem. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 648 |
![]() |
|
RE: I Contert Skylinkpřesně tak já nesnáším GOLF a taky ho u mne v žádném setingu nenajdeš zrovna tak další pro mne nekoukatelné kanály jako CETV,TV8 AXN :laughing:Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 3 393 |
![]() |
|
tiez mi prijdetv skladba programu na tomto kanali poslabsia. napriek tomu som z tejto tv stanice nahral na hdd starsie koncerty QUEEN a DEEP PURPLE v tzv. kvalite HD...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: I Contert SkylinkMinule som si pozrel komornejsi koncert Marka Knopflera. A vzdy s odstupom casu sa nieco najde. A je to jeden z kanalov,kde obcas nieco nahravam. Ja zase nepotrebujem markizu,novu,joj a podobne s.r.acky. Ale moja rodina to bohuzial sleduje-sice len dcera a manzelka,syn tiez nie. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 648 |
![]() |
|
Souhlas s kasrVždy v pondělí mrknu na EPG co dávají celý týden a téměř vždy si jeden koncert (pod hodinu délky to neberu) najdu.... nejsem z těch, co se honí za kvaltitou a honí si ptáka nad každým shitem typu Pětka atd... |
hotovyrad
![]() |
|
RE: I Contert Skylinkna konci každého koncertu je vždy uvedené hd ready. Alke vždy je to lepšie ako sd machule. ja som spokojný, nič lepšie totiž nieje. No pravda je,že sa to krúti stále dookola. v archíve je z tejto stanice David Gilmour, Queen, 2 x Deep Purple, ZZ top,Iron maiden , Mark knopfler ,Robert Plant a z mtv n live hd aj Kiss 2010. Každý týždeň je potrebné prelistovať epg.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: I Contert SkylinkPřesně tak...Je to lepší jak SD "machule". Vyberem si co mně bavi.I ja sem spokojen. R^Neříkej vždy co víš, ale vždy se snaž vědět co říkáš.F.Bacon
|
Magicial
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 615 |
![]() |
|
RE: I Contert SkylinkJasně,Deep Purple jsem nahrál snad před rokem a ještě snad něco.To je taky jediné,co tam za něco stálo.Jinak tam alespoň z mého pohledu nic není.A do balíčku Flexi 7 si I Concert stejně jako Filmbox nedám. |
mcm1
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 858 |
![]() |
|
![]() |