![]() |
|
IPbox 9000HDAhoj, potřeboval bych poradit. Instaluji pro známého IPbox 9000Hd, aby šla číst irdeto karta SKYlink. Přijímač moc neznám používám Dreambox. Po víkendovém bádání jsem zjistil jak se instaluje img a jak pluginy přes web rozhraní. Ale nikde jsem nenašel emu panel, kde by se nechal instalovat a aktivovat CCcam, Oscam, Scam to co čte kartu. Jaký img by jste mi doporučili a jaký panel používáte. Hledal jsem na fórech a vše je zastaralé a panel s emu jsem nenašel. Dík za každou radu. |
mil
Registrace: 12/2003 Příspěvků: 27 |
![]() |
|
RE: IPbox 9000HDSkus sa pozriet napriklad na CSSF a hladaj GSU. |
Hasic11
Registrace: 11/2012 Příspěvků: 60 |
![]() |
|
RE: IPbox 9000HDblbost. jdi na abecko tam se to resi casto. na cisty irdeto oscam.Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: IPbox 9000HDto jsem vše prohledal a nic pořádného nenašel. Potřeboval bych konkrétní radu jaký img a jaký panel. např.Potřebuji něco stabilního co nebude padat a vydrží |
mil
![]() |
|
RE: IPbox 9000HDTo je stejný jako homecast magic, pokud máš origoš soft, tak můžeš nainstalovat i ten addon pro irdeto, třeba hledej tohle:Homecast_addon_usb_update_IRSK_20120528jinak něco málo si o tom můžeš přečíst i zde: https://www.parabola.cz/clanky/4592/homecast-magic-pro-plus-hd-prijimac-s-menitelnymi-tunery/ :lookaround: Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: IPbox 9000HDheh.. aky srandista.. na abshitoboxy neni nebolo a ani nebude nic stabilne.. vsetko vzdy bolo site horucou ihlou - one-man-show .. hold taky je DUNČOCOM .. Rv |
furicka
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 458 |
![]() |
|
bublajsnecitas, nevies ale hned taras o blbosti. To ze pod enigmou je dobre pouzit na irdeto oscam myslim ze vie, ale jeho prioritou v otazke bolo aky image a aky panel pre instalaciu daneho emu.Skus napriklad Nebulu a ked sa chces hrat s tym panelom tak ten GSU zostava. Inac musim len a len suhlasit s furickou, je to shitbox ako hrom. |
Hasic11
Registrace: 11/2012 Příspěvků: 60 |
![]() |
|
RE: IPbox 9000HDNo u tohoto střepu ani instalace enigmy není žádná výhra :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
Potřebné soubory jsou tady,budeš potřebovat se zaregistrovat.http://www.satupdate.net/files/category/95-homecast-magic-pro/# Další info a soubory najdeš i na ab-forum.info |
bob.r
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 907 |
![]() |
|
RE: IPbox 9000HDAhoj, díky všem za info, nějak už se s tím poperu.Není to opravdu moc povedený přístroj a ani ta podpora nic moc. S dreamboxem se to nedá srovnávat. |
mil
![]() |
|
![]() |