, sekce: Skylink |
|
sila signaluDobry den.Mám problem s kolísaním satelitného signalu.Parabola je na pevno a signál kolíše v rozmedzí až 50percent.Hlavne počas dna.Večer je kolísanie minimálne.Jedná sa o platformu skylink.Parabola 90cm ofset.konv.inverto 0,3.prijmač pace,modul cryptoworks a karta ice. |
mokus7
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 8 |
|
|
RE: sila signaluZačasť vylučovacou metodou.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
|
|
RE: sila signaluPardon.Začať...Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
|
|
RE: sila signaluPredpokladam tedy,ze Ti "vypadavaji" programy a pritom sledujes ukazatele v SAT prijimaci? |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
|
|
RE: sila signaludoporucim skusobne vymenit LNB, kontrola dopraskaneho koaxu, reset rec. |
satan
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 238 |
|
|
RE: sila signalublbě nastavená parabola podle toho co píšešAmiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 3 393 |
|
|
to mokusZalož zde ještě třetí identické téma.... |
hotovyrad
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 1 832 |
|
|
RE: sila signaluano,já mám ukazatel síly signálu ve žlutém políčku a obraz je bez výpadků a přitom mám parabolu pohyblivou. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 954 |
|
|
RE: sila signaluasi nie,lebo signal je večer bezproblemovy a kolíše hlavne cez den a take rozpätie kolísania nie je v nastavení paraboly.Donedavna nebol žiadny problém a preto sa obraciam na forum,čím mám asi začať.Vymenil som iný konv. a s tým je to obdobné.Aj ten je len 0,3. |
mokus7
|
|
RE: sila signalupan hotovyrad ,asi máš pravdu,z tých troch si urobím priemer a problem sa mi vyrieši.Tvoj prispevok mi naozaj pomohol. |
mokus7
|
|
RE: sila signalujak pravili synci - jedine vylucovaci metoda,overit si na 107,5% signal primo u paraboly a pak menit postupne vse.Jine vychodisko (krome kristalove gule) neni. |
hdpe
|
|
RE: sila signalua kde je dostat ta koule? tak se bude postupne vylučovat.všem díky za pomoc a prijemný večer. |
mokus7
|
|
To:hotovyradV com pomohol tvoj prispevok v tomto vlakne? Vsetci tu placu o upadku urovne fora. Tu je pekny priklad. Otazka amatera a odpovede profikov. |
matov3
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 542 |
|
|
RE: sila signaluTá krištálová guľa sa len ťažko zháňa,je to úzky profil,ja sám som ju ešte nezohnal a zoháňam ju už hodne dlho a tak mi iné nič nezostáva,len v takýchto prípadoch použiť tu doporučovanú vylučovaciu metódu.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
|
|
zavolej siodborníka,nebo řekni někomu v hospodě,co ví víc než ty |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 499 |
|
|
RE: sila signaluVylučovací metoda:koncovky,celý koax,lnb,parabola+nastavení,co je na tom složitého ! :ONe všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 924 |
|
|
RE: sila signaluZkus dotáhnout 4 šrouby, kterými je připevněn talíř k držáku. Nemyslím ke konzole. Už jsem se tím setkal, že se šrouby časem (asi větrem) povolily a talíř se pak větrem nakláněl a docházelo až v výpadkům signálu. |
adavm
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 10 |
|
|
RE: sila signaluTohle mě trápilo taky,signál mi lítal a pak jsem vylezl na střechu,šel jsem po kabelu a našel jsem malinkej zářez na kabelu a zčernalý drátky. |
moki
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 186 |
|
|
@adavmZdar,verim,ze jsi se s tim setkal,avsak pri spravne prvotni montazi a normalni parabole,toto neni temer mozne.Takze patrne spatna prvotni montaz.Vecer pri ochlazeni,se to trochu smrskne a dotahne. |
hdpe
|
|
RE: sila signaluvdaka za všetky vaše nápady,postupne,ako dovolí počasie a čas,popreskúmam všetky možné závady. |
mokus7
|
|
Krištáľová guľaNiekto tu zháňal krištáľovú guľu? Jednu by som tu mal :http://www.draftfcb.com/holiday2011/ ;) DM920 Dual FBC DVB-S2X MS+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM900 RC20 Dual DVB-S2X MS, DM900 Dual DVB-S2X MS,OCTAGON SF8008,Arion i7 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB +TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,TBS5925,Gibertini OP 125L,Fuba DAA110A IBU Twin, DG380S,Fuba DAA850 4xIBU Twin
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 137 Galerie: Maneto |
|
|
RE: sila signaluvážený,uskutočnená výmena konv.za 0,1 a šlape to na 100%. |
mokus7
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|