![]() |
|
Skylink tmaZdravím chlapi,přišel jsem domů z práce, pustím tv a Skylink nejede. Tv Panasonic, modul Mascom, včera večer šlo, dnes hlásí kanál šifrován. I na volných kanálech, tedy gratis. Nemáte někdo stejný problém? Děkuji |
Doktor196
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 131 |
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 135 | |
![]() |
|
RE: Skylink tmavsetko ide ako ma...preco? lebo som si ponechal staru CW kartu! a vam odporucam tto iste.... :fuming: :fuming: :fuming: :fuming:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
gigi25je to karta IRDETO alebo ICE ? ( tá tvoja čo nejde )Urobiť čokoľvek blbovzdorným je nemožné, pretože blbci sú nesmierne vynaliezaví. (Murphy)
|
Boris
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 271 |
![]() |
|
tulenMě na ICE kartách jde také vše jak má. Ale opravdu VŠE. Což se o kartách CRW říci nedá, když se jedná o nějaký placený balíček.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
joscerby si sa divil joscerko....ale platene balicky pod cw idu len taky fukot :laughing:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
Tma2A hlavně jde o seriozní spolčnost že ? když nejsou schopni ani něco(výpadek) pověsit na svuj web že mají prů..er.Jinak stále tma a to jsem zkoušel několikrát refreša a karta celou noc v přijímači.Jak jsem již psal karta polétí z okna páč požaduji služby na úrovni -a tady je zcela jasně vidět jak svuj systém nemaj ani zazálohovaný a zbořit se může vlastně kdykoli.Odrbat co jde a ještě jak tady kdosi psal si tady dělat testovací prostředí.Jen škoda že jim to nejde osobně "hodit na hlavu" |
doktor1
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 205 |
![]() |
|
joscerjediny rozdiel je v tom ze za ne netreba platit..a o tom cele cw je..ze ano :8)skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
BorisJe to karta Irdeto!Nabehla mi až teraz po telefonáte na Skylink.Neviem čo s tým spravili,ale už to šlape. |
gigi25
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 40 |
![]() |
|
Pro doktor1Včera mezi cca 17:00 a 18:06 systém Irdeto neposílal klíče a zápisy, takže některé karty vypadly. Od 18:06 vše funguje. Pokud systém ukazuje, že na Vaši kartu zápisy posílá, téměř se 100% pravděpodobnosti je skutečně posílá. Jen přes Váš přijímač neprocházejí. Pokud vložíte Vaši kartu do jiného přijímače, pravděpodobně se rozjede. Chyby přijímačů, které korektně nepropouštějí zápisy, nedokážeme odstranit. Bohužel se jedná o poměrně častý problém. Některé typy přijímačů s tímto chováním byly v diskusi zmíněny. Jaký přijímač používáte?Zdraví Jaromír Glisník |
jglisnik
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 274 |
![]() |
|
RE: Skylink tmaa je to tu. nove irdeto nam vyradi hafo necetrifikovanych prijimacov..nakupujte skylink ready prijimacééééééééé :laughing:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: Skylink tmaZe vas to este baví. System moze havarovat kazdy. Potom je jedno ci mas certifikovany alebo nie.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
jglisnikmůžete mi prosím poradit postup, jak vyřešit následující problém?Dva z mých zákazníků provedli úhradu servisního poplatku na nesprávné číslo účtu. Klient s kartu Skylink poslal roční částku na účet CSlinku a druhý to provedl přesně obráceně, tedy pod číslem karty CSlink poslal částku na účet Skylinku. Oba asi týden zkouší volat na obě zákaznické linky a dovolat se nemůžou. Jde to vyřešit nějak najednou pomocí mailu? Nebo je váš systém tak erudovaný, že nespárovanou platbu pošlete zpět na účet odesílatele? Díky za odpověd. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
liquereno to máš pravdu, ovšem iná vec by bola, keby si ležal trebars v špitáli na ARE, a onen špičkovy stroj čo ťa drží pri živoťe by vypadol, to by bola švanda, že :))) vieš kolko mrtvich by už bolo za tu dobu, odkedy máme IRDETO. :laughing: :laughing: :laughing: |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
pistokved preto pre aro robia ine firmy. Inak ani tam to nemozes vylucit, len tam je v zalohe podpora zivota a kocky tam stale premavaju okolo toho.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
gigi25včera som doma na druhom prímači (Ariva102) rišil podobný problém ale ja tam mám ICE , keď som prepol cardclock na 3,6 MHz tak karta nabehla prakticky okamžite (možno náhoda)Urobiť čokoľvek blbovzdorným je nemožné, pretože blbci sú nesmierne vynaliezaví. (Murphy)
|
Boris
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 271 |
![]() |
|
TMA2@jsglisník.pane Glisník myslím že zase úplný blbec nejsem.Ano je to Ta Vaše slavná dizipia .Pardon Vaše -vy tomu vlastně jen udělujete certifikát.Jiná karta (Skylink)tam pochopitelně hraje ..Už skutečně odmítám neustále i u svých známých řešit Vaše prů..ry když karta nenaběhne ani po šestem refreši .Takže doufám že budete té lásky zcela otevřeně tady s námi budete hrát fér hru a vysvětlíte také to proč to Vaše "infolinka"včera zabalila již po 18 hod.A připomínám že mám neustále tmu -dovolat se k Vám nedá -to jen tak pro info ,aby jste to viděl i z pozice zákazníka ne jen "šéfa" |
doktor1
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 205 |
![]() |
|
RE: Skylink tmajag som kedysi skylink chvalil...pred kamosmi a niektori sa nechali ukecat tak im teraz prudko neodporucam cokolvek spojene s touto firmou. ale este klidek...pride surflock..pride parovanie a to potom budu mat tmu vsetci..platici..samozrejme..skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
Re:Skylink tmaMuze mi nekdo rict, proc lidi nevyse.u na Skylink? Kdyz vsude jen nadavaji, kvalita jde do minusu, sluzby taky,caste preladovani, .... Tak proc pro boha jste jeste porad tam?! |
relaxxx
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 91 |
![]() |
|
RE: Skylink tmahele, já už nemám citron? :lookaround: :))) Jinak když už se zde probírají i certifikované přijímače, tak by p. Glisník taky mohl zodpovědět, proč například u Humaxe si v novém fw dali podmínku, že funkce FastScan uživatele omezuje nemožností přesunu pozic naladěných programů a v případě ladění bez této funkce je ukládá až od pozice 400. :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Skylink tmaFakt by bolo od skylinku seriozne pri takýchto situaciach poslať okamžite email obchodným partnerom,aby vedeli reagovať na vzniknutú situáciu,lebo vždy sa najdú jedinci,ktorí by už najradšej strieľali a myslia si,že na vine je vždy ten čo mu ten satelit montoval.Je neodškripitelný fakt,že do nástupu tohoto slávného kodóvacieho systému Irdeto sme takéto problémy nepoznali a refresh bol úplne neznámy pojem.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: Skylink tmaVantage bez problémů R^ |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
relaxxxA co si mám představit pod pojmem "časté přelaďování"? Prosím, pouč mě. Když nepočítám dolaďování nových programů, tak jsem něco přelaďoval za poslední rok 2x. To je to ČASTO?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
joscertřeba letos v únoru, to toho bylo celkem dost :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Skylink tmaAriva 202(ice)Celý včerejšek bez výpadku R^ :laughing: ;PSkylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 787 Galerie: jackino |
![]() |
|
eemilNo ale to je to 2x, o kterém jsem psal.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Skylink tmaTechnisat Isio bez problemov, len vecer som si vsimol na par programoch bolo nenacitane epg, ale hned nabehlo ok. |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 135 | |
![]() |
|
![]() |