Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

MIXBOX AKTIVACIA

Zdravím! Chcel som využiť akciu aktivovať si mixbox na 10 dní.Po rozhovore s operátorkou na skylinku som prekvapvapený s jeho obsahom! Mám CRYBTOBOX 450 a pani mi povedala,že mi to nepôjde,že tam je univerzálna čítačka.Nechápem to,veď ostatné programy idú! Chcel by som poznať názor diskutujúcich.

dodok
Registrace: 11/2007
Odpověď v diskusním vlákně

MIXBOX AKTIVACIA (# 3)

operátorku poslat do p----e tot vše

Cvik dělá mistra.

ladinek
Registrace: 8/2007

RE: MIXBOX AKTIVACIA

Asi tak vždyť jsou to jejich prašule a když je nechtějí tak nasrat na ně Rv :laughing:

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

dodok

Neptej se a aktivuj. Nejde o tu uni čtečku, ale jde o to, jestli tvůj přístroj zvládne rozkódovat signál z TP s DVB-S2, 8PSK a FEC 5/6. Pokud ti teď jde iConcerts HD nebo MTV Live HD, tak je to technicky v pořádku, mělo by jít i to z balíčku Mixbox.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

mne na AB Cryptoboxe 450 HD mixbox ide v pohode

Tomic
Registrace: 1/2011

Pokud máš na své kartě aktivovanou dětskou pojistku, tak ti nepůjdou jen Eroxy, ale i to se dá vyřešit. Ale ono stejně u tohoto balíčku není o co stát. Já na to ani nekoukal...hlavně mě zklamal ten doku box...pár dokumentů, které jdou furt dokola a obrazová kvalita u toho dokuboxu je prostě bídná. Za mě zbytečný balík, ale nejspíš ho dávají Bulhaři skylinku za hubičku. Už sem to jednou psal. Místo celého Mixboxu měli raději zařadit APHD.

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

RE:dodok

Nazdar dodok, súhlasím s ladínkom, namiesto ladenia tak biednych Eroxov ísť pretiahnuť operátorku ... R^ :laughing:

bystrik
Registrace: 10/2010

RE:aktivace mixbox

Nezapomen si ale aktivovat jakousi tzv. premiovanou SMS u svého mobilního operátora já to nevědomky poslal dokonce 2x ve tvaru který skylink požaduje a přišlo mě odpověd že sms nebyla odeslaná ve správném formátu což ale bylo takže by by tam mohli už v podmínkách pro úplnost napsat že je třeba mít tuto službu aktivovanou nicméně to penízky za obyčejnou sms vesele bere a vydělávají za nic.

DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100

DVB
Registrace: 1/2006

@DVB

Obecně: Pokud nemáš u mobilního operátora aktivovány služby prémiových SMS, tak by ti to mělo tuto skutečnost oznámit při odesílání na prémiové číslo a měla by to být hláška tvého mobilního operátoa. A nemělo by ti to tu SMSku účtovat.
Tohle vůbec není problém Skylinku.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

mně přišla zpět SMS, že služba Mixbox promo neexistuje :-)

pf09
Registrace: 8/2010

Nase staty su najväcsi mixbox.... Rv

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

liqure

A bude huř to momu věř. :laughing:

hobo
Registrace: 1/2007

ale oprátorka má tak čiastočne pravdu ozaj eroxy v uničítačkách vo všetkých strojoch a verziách FW nejdú a nie je to poistkou, napr v arive 202 ide len v originál SW alebo len v module

Duzu
Registrace: 7/2005

žadný smajlík RE: MIXBOX AKTIVACIA

Zdravim,tez jsem zkusil aktivaci na prijimac Tech.sir--vse nabehlo behem 5 sekund.

PAFKA
Registrace: 2/2006

ja som si to aktivoval cca 2.11 a dodnes mi to ide tak ze sa nemozem ani stazovat

1xParabola 100x90 LBN Inverto HDTV DVB-S2 compliant , Cryptobox 800 UHD, motor H-H 2100, Tv Samsung UE50nu7022k

st800
Registrace: 8/2010

mixbox

Dnes je poslední možnost využít akci :-).

PeVy
Registrace: 2/2006

tak mě teď balíček MIX ochutnávka skončil - ovšem zároveň s vypnutím programů mi nějakej troglodyt vypnul i FILMBOX HD, kterej je sice součástí balíčků MIX, ale já ho mám jako jediný ještě ve FLEXI 7, takže by měl dál běžet....
.
zatím to zkouším resetovat a reautorizovat marně :bomb:
.
jinak ty eroxy byly mým Goldenu 9080HD úplně bez šance - nějak jsem ještě zablokoval 3x blbě zadanej PIN a teď ve Smart card managementu jsem vyřízenej - když chci navolit těch 18+, tak mi píše v modify maturity rating, že MAXIMUM NUMBER of PIN has been exceeded a please CAll your service center :O
.
tak jsem na stránkách dal reset PINU Irdeto a NIC :O - jestli nebude problém v tom , že KARTA se mi v menu hlásí jako CRYPTOWORKS 1 ( mám dva sloty ) v univerzální čtečce - přitom je to IRDETO/ICE. Tak nevím, jestli ten PIN jde vůbec ještě odblokovat.
.
Eroxy prej tenhle GOlden prostě nedá, to si Skylink prej ošéfoval přes ten svůj externí modul - co si o koupení certifikovanýho modulu myslím, nelze publikovat, pá bych dostal banán XXL :O

Bororo
Registrace: 1/2010

mixbox

...vôbec mi nešlo,aby som pozeral nejaké eroxi,chcel som len využiť tú ponuku čo dávajú a pani mi povie,že nemám dobrú čítačku a ešte na to zapnite si CT 1 na hodinu!!! Čo s tým má spoločné čt 1??? A ešte na hodinu??? Veď tie zápisy na kartu trvajú pár sekúnd!!!

dodok

mixbox

a Tomíkovi to ide,tak potom kde je problém??? Ďakujem všetkým za príspevky. Spravil som si svoj úsudok na poskytovanie služieb SKYLINKU!!! Rv

dodok

re::

muj hdbox fs9105+ taky nesli eurox taky jsem si bloknul pin a vyresil jsem to tak ze jsem resetoval pin irdeto pres skylink web a nechal jsem zapnute čt1 vse je ok! // Jinak mam kartu ve ctecce karet a nedostal jsem se na kartu cas/interni ctecka karty1(pise mi to prazdny) tak jsem vzal starej ci modul cryptoworks philips a pres nej jsem nastavil 18+. Zajimave je to ze v tom modulu mi jede cela nabidka mixbox kdyz ma j
et v irdetu// otazka zni jak je mozne ze mi jede mixbox v cryptoworks modulu? sw:2.11.16 plugin Mcas

42e,39e,28,2e,26e,23,5e,19,2e,16e,13e Maximum E85 + motor(1w par.80cm)//full dvb-t2 cz,sk //CCcam// VU+ Solo SE v2 //

marceles
Registrace: 9/2006

muj hdbox fs9105+ taky nesli eurox taky jsem si bloknul pin a vyresil jsem to tak ze jsem resetoval pin irdeto pres skylink web a nechal jsem zapnute čt1 vse je ok! // Jinak mam kartu ve ctecce karet a nedostal jsem se na kartu cas/interni ctecka karty1(pise mi to prazdny) tak jsem vzal starej ci modul cryptoworks philips a pres nej jsem nastavil 18+. Zajimave je to ze v tom modulu mi jede cela nabidka mixbox kdyz ma j
et v irdetu// otazka zni jak je mozne ze mi jede mixbox v cryptoworks modulu? sw:2.11.16 plugin Mcas

42e,39e,28,2e,26e,23,5e,19,2e,16e,13e Maximum E85 + motor(1w par.80cm)//full dvb-t2 cz,sk //CCcam// VU+ Solo SE v2 //

marceles

marceles

Zdravím, také jsem včera ještě využil nabídku nových 9 programů za SMS/7 Kč/. Obratem mně přišlo potvrzení aktivace na 10 dnů. Bohužel po naladění programů byla tma. Dnes jsem si zkontroloval u Skylinku kartu/vše OK/ a udělal raději refresh. Bohužel stále to nejde. Mám Ferdu 8900 HD a všechny programy z nabídky Skylink po výměně karty mně bezproblémově/ty 2 měsíce grátis/ chodily. Kde může být zakopaný pes? Díky za reakce.

Ajap
Registrace: 12/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra