Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

CSlink-konec AXN-zaslali Vam vymenu+kredit

Ahoj, jen dotaz pro ostatni. Mam predplaceno do 15.12. komplet na CSlinku. Zatim me ale neposlali kartu. Nekomu uz ano?

A jeste dotaz, jak je to s kreditem u nich? Lze prevest uz na registrovanou ice vymenu? Nebo musim cekat na tu jejich az me ji poslou?

Diky

Hypnos
Registrace: 3/2009
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 50
Odpověď v diskusním vlákně

RE: CSlink-konec AXN-zaslali Vam vymenu+kredit

Já jsem si kredit z cs převedl při výměně přímo na sky :laughing:

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

jj to vim, ze to jde na novou ICE vymenu, ale jestli to jde i na stavajici? K cemu me bude 2x skylink?
Posilaji tem co maji predplaceno?

Diky.

Hypnos

Posílají ale těm co májí předplaceno na dýl a ne na 14 dní.

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

Mam to zaplacene od zacatku roku.

Hypnos

No tak to volej,a nenechej se odbýt.

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr

Mam Total do 03/13 a kartu stale neposlali, myslim ze ty kteri maji predplaceno jsou jen a jen rukojmi. Uz v lete volala takova arogantni neprijemna pani ze Skylinku overola adresu a ze poslou kartu novou a lepci mam cekat...

chocholos
Registrace: 11/2007

Zákazníkům CS Linku, kteří mají předplacen balíček TOTAL s datem konce předplatného po 30. 11. 2012, jsou zasílány ZDARMA nové karty Skylink VÝMĚNA s předplaceným balíčkem MULTI. Datum konce předplatného balíčku MULTI je stejné jako u původního balíčku TOTAL.

Zákazníkům CS Linku, kteří mají předplacen některý z balíčků DOKUMENTY, MIX, SPORT nebo Mých 6 s datem konce předplatného po 30. 11. 2012, jsou zasílány ZDARMA nové karty Skylink VÝMĚNA s předplaceným balíčkem FLEXI 7. Datum konce předplatného balíčku FLEXI 7 je stejné jako u původního balíčku.

habr

Tkaže dneska máme 30.11 a všichni čekejte na poštáka :laughing:

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

Diky, no tak to nestihnou :D:D:D:D To jsem zvedav jak me to vysvetli, az me poslou kartu a pujde na ni jen basic ponuka :D:D:D. Uz jsem ji napsal, zajime me co na to reknou... :D

Hypnos

.../cslink/ Král je mrtev,at žije král :-D Rv všechno jde pomalu ale jistě do...pííp...a nevhodných slov... Rv
čili né konec světa,ale konec .....píp...

Diablo je stále oukejíček!:-)

cb21
Registrace: 6/2007

Všichni moji zákazníci, kteří měli podle podmínek cslinku dostat kartu výměna už ji obdrželi více než před měsícem. Jeden měl předplacený jediný program nova sport do příštího února a dostal výměnu i s balíčkem flexi 7 do února.

sirda
Registrace: 11/2006

Ja som mal posledne na CSlink karte zaplateny balik Mojich 6 a novu kartu Skylink my poslali cca. pred 2 mesiacmi.A vcera som ju zaregistroval a dostal som od Skylink-u ako bobus Flexi 7 na mesiac.Takze ja si nestazujem :) R^

Power150

Taktiež všetci mojí zákaznici,ktorí mali predplatený niektorý z balíčkov CS-linku kartu už dávnejšie dostali a samozrejme aj dokončeným predplatným,buď v podobe multi balíka,alebo flexi 7.Kto ju nedostal,tak zrejme boli nedostatky v adrese,alebo zlýhali pošťáci.

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007

letas

Taky si myslím, že už kartu poslali všem kdo ji měl dostat. Komu ještě nepřišla tak ji měl zaregistrovanou na někoho jiného (původního majitele) a ten k ní potom přišel úplně zadarmo.

sirda

@sirda

To neni pravda! Uz v lete si overovali adresu a stale NIC, registrovana je na mne a nikdy jinak, udaje jsou naprosto v poradku vcetne telefonu! Baliky na CSlink-u si predplacim uz 5let.

chocholos

Tak tam zavolej a zeptej se jestli ti ji poslali. Já v mém okolí neznám nikoho kdo by ji nedostal když na ni měl nárok.

sirda

@sirda

To je to nejmensi, mne spis stve ta arogance a povysenost Skylinku...

chocholos

sirda, no vidíš. A já mám zákaznici které jí ani po jejím telefonickém hovoru (z jejich strany velice arogantním) stejně kartu neposlali. A to si platí Multi několik let bez přestávky. Takže jsem jí musel prodat kartu Výměna já aby se mohla dál koukat na Multi.

HiFiOK
Registrace: 12/2006

HiFiOK

A proč jsi vlastně zákaznici ty tu kartu Výměna neprodal v době, kdy byl bonus ve formě vrácení pořizovací ceny do kreditu? Jestli je dlouholetou abonentkou Multi, tak to bylo nejideálnější řešení.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

joscer, bylo to o prázdninách a skončilo jí roční předplatné. Prodal jsem jí jiné Výměny, ale tuto jsem chtěl aby si ji vyřídila telefonem když jí pořád nic neposílali.

HiFiOK
Registrace: 12/2006

Jak napsal joscer, v době akce bylo výhodnější koupit za 600 výměnu a ne volat do cs nebo sky a prosit se o kartu zadarmo s méně programy.

sirda

Komu nedorazila karta Výměna

Pánové,
karty jsme začali rozesílat velmi dávno a ty, které se vrátily nedoručené jsem se snažili znovu zaslat po telefonickém ověření adresy. Před zasláním karty jsme všem poslali e-mail s žádostí o ověření adresy. Více se snad ani nedá dělat.
Redakce paraboly.cz má mou adresu a může mi přeposlat konkrétní informace (číslo karty CW, přesnou adresu) a já se pokusím věci dořešit.
Rozhodně jsme nechtěli na chocholosovi šetřit. Kartu jsme opravdu poslali všem. Nějakým nedopatření ale asi nedorazila k uživateli původní karty.
Zdraví Jaromír Glisník

jglisnik
Registrace: 8/2007

@jglisnik,parabola

OK, dejte me prosim kontakt komu mohu cislo karty poslat. V rijnu jsem jim jeste psal, jak to vypada s AXN, a rikali ze budou posilat nove karty. Ja mam email, adresu, telefon spravny, presto se nic nedelo, nic neprislo, nikdo nevolal, nikdo nenapsal. Dnes jsem jim rano napsal, jak to tedy bude, nicmene odpoved zatim zadna....

At me netvrdi, ze me neco posilali, kdyz to neni pravda.

Hypnos

to: jglisnik

Nikdo mě nekontaktoval, ať telefonem nebo emailem. Žádná výměna do dnes nepřišlá, jen mi přestaly fungovat některé programy, které jsem si předplatil. Dnes jsme s paní z cslinku kontrolovali kontaktní údaje v mém profilu a všechno bylo v pořádku a kartu prý teda do týdne pošlou.

copy1530
Registrace: 9/2010

lollol

doteraz ludia zebrali na zakaznickej podpore ak sa teda dovolali a teraz to vyriesi superman pan glisnik osobne.. :))) len ci pridaju to co ludom povypinali do skylink to uz pozabudol napisat. ved ludia dostanu zadarmo kartu a to se vyplati R^

Mathev
Registrace: 1/2011
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 50

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra