![]() |
|
PANASONIC TX-P42X50E má cenu kupovatahoj sháním plasmu kvůli sportovním přenosům něco na způsob výše uvedeného TV, (ale je to doprodej) prolezl jsem Datart, Okay, Electro world, ale všude byly jen mraky LED 3D TV. Rady prodavačů-kupte LED o ničem. Rozměrově by měla mít 106-127cm. Poradí někdo seriozně nástupce této řady. Díkyzgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 67 | |
![]() |
|
RE:Panasonic TX-P42X50E má cenu kupovatUdělej si radost a kup si Panasonic LED!I když plazma je na zimu dobrá. |
zeze
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 670 |
![]() |
|
nenech sezblbnout majiteli ledek monitorů,televize se jmenuje PLAZMA,pokud nemáš oční vadu,jdi do ní,tady se to musí opakovat,jako na gramodesce :O :))) |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 405 |
![]() |
|
RE: PANASONIC TX-P42X50E má cenu kupovatPlazma bliká, kúri, zrní a o čiernej koluju báje, ale nikdo ju na plazme nikdy nevidel! :-/ |
brga
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 199 |
![]() |
|
RE: PANASONIC TX-P42X50E má cenu kupovatPlazma bliká, kúri, zrní a o čiernej koluju báje, ale nikdo ju na plazme nikdy nevidel! :-/ |
brga
![]() |
|
RE: PANASONIC TX-P42X50E má cenu kupovatked plazma, tak jedine panasonic. Kto ma oci, vie o com hovorim... Samsung ako znacku by mali zakazat a zavriet vsetkych predstavitelov firmy do vazenia za zavadzanie ludi.nic nemam
|
loon
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 786 |
![]() |
|
RE: PANASONIC TX-P42X50E má cenu kupovata ked uz LCD, tak mozno Sharp. brga je slepy, nevsimajte si ho. a asi aj blby :))nic nemam
|
loon
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 786 |
![]() |
|
loons tím druhým souhlasím R^ :O |
pierrepetr
![]() |
|
brgatak postupně,napsal jsi to moc,bliká jen vadným jedincům,zrní na analogu,ale ten už nikde normálně není,topí ano ,pak je velmi účinná,Ledka netopí,přitom spotřeba dnes skoro srovnatelná,o černé na ledce je jasno,jak chceš udělat tmu,když si na tu tmu musíš svítit? :))) :O |
pierrepetr
![]() |
|
RE: PANASONIC TX-P42X50E má cenu kupovatA můžeš mi říct, jak uvidíš ve dne v bílém pokoji na zrcadle černou?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
Tomik535ve dne pracuji,bílý pokoj nemám a můžeš mě říct,jak uvidíš černou,na kterou si svítíš zářivkou,nebo ledkou? :))) :O |
pierrepetr
![]() |
|
RE: PANASONIC TX-P42X50E má cenu kupovattak LCD má i k černej v noci blíž, než plazma ve dne :))) A srovnávací test tím že si dám vše na polovinu je taky blbost, protože každá má tu stupnici jinak nastavenou. :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: PANASONIC TX-P42X50E má cenu kupovatŽádná satelitní stanice full hd nevysílá, vysílá se max. 1080i což je 720p. To je realita. Proto stačí i HD ready.Kdo je kdo a co je co.
|
Janik
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 618 |
![]() |
|
RE: PANASONIC TX-P42X50E má cenu kupovatJanik,presne tak. |
jozef84
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 402 |
![]() |
|
RE: PANASONIC TX-P42X50E má cenu kupovatZde je vidět ,kdo za jaký team kope. :)))Já kopu za Panáka a jsem naprosto spokojený.LCD Tv jsem ve srovnatelné cenové relaci viděl dost a nikdy mě žádná neoslovila. :8) Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
![]() |
|
Ano, jsem zastánce plazmy, aleviděl jsem velmi slušný obraz na Sony Bravia LCD. Plazma je lepší na sledování ve dne z mnoha míst většího obývacího pokoje. Pokud je v domácnosti pouze dvojice a křesla jsou pevně umístěna, není plazma nezbytná.Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 412 |
![]() |
|
RE: PANASONIC TX-P42X50E má cenu kupovatTo, že LCD nevie čiernu je mýtus ešte z čias prvých generácií - zodpovedne vyhlasujem, že napr. dnešná stredná trieda LCD LED (pretože ju mám) má čiernu naozaj čiernu aj v tme, kdežto plazma iba v tme - pozrite si poriadne vypnutú plazmu - je to naozaj čierne, to boli tmavšie aj CRT obrazovky v 90. rokoch!...k tomu zrneniu - je to dané technológiou plazmy - nemyslím zrno v analógu, ale zrno samotného plazmového panela ...a to blikanie plazmy nie, že ho vidí iba chorý jedinec, ale naopak - nevidí ho iba chorý jedinec! |
brga
![]() |
|
RE: PANASONIC TX-P42X50E má cenu kupovat@brga, zcela souhlasím, jestli někdo i na vypnuté plazmě (navíc i té nejlevnější bez různých antireflexních vrstev) vidí ve dne něco jiného než různý stupeň šedé, je podle mě slepý nebo lhář. Odvažuji se říct, že i zapnutá kvalitní ledka má tento stupeň šedé tmavší než ona, o vypnuté se ani nemá cenu bavit. Bohužel jsem si všiml, že už i philips v nových modelech pfl6007 použil lesklejší obrazovku než mám já v 7606. Přesně tak i Panasonic. Zatím nejméně odraznou plochu v nových modelech vidím na nejvyšších modelech Sharp. Samozřejmě zcela černou neuvidí nikde. Ale dnešní ledky s lokálním stmíváním jsou (aspoň zcela jistě ve dne) díky nižší "zrcadlovosti" k ní podle mě mnohem blíže.Ptám se ho kde ve dne uvidí tu černou a on mi odpoví, že ve dne pracuje. To je logika, co? :) Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: PANASONIC TX-P42X50E má cenu kupovatA min. dvojnásobně vyšší průměrná spotřeba je u něho srovnatelná. Teď se vůbec nebavím o penězích, porovnávám pouze technickou stránku věci. Raději připomenu, protože ti je schopný odepsat, že se ti ten rozdíl nevrátí. ;)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: PANASONIC TX-P42X50E má cenu kupovatbrga suhlas R^mame Sharpa 705LE, uz sa nepredava, bola to novinka na konci 2009. v testoch namerali uroven ciernej lepsiu ako plazmy a cierna je fakt cierna, ci cez den, alebo vecer, moze na obrazovku aj svietit slnko - to by som chcel vidiet tie super plazmy....pokial nie je v miestnosti pritmie, tak ten obraz je na plazmach slaby, a ked je cez den svetlo, neda sa na to divat. Nekupujeme si telku len na pozeranie v noci, alebo pri zatiahnutych zaluziach! Nech si hovori kto chce, co chce :-) a obraz mi maximalne vyhovuje :-) Netvrdim, ze vsetky plazmy su na prd, a ze vsetky lcd su super, to urcite nie, velmi vela zavisi od typu tv a veeelmi vela od nastavenia, a samozrejme od vstupneho signalu. Takze dobry zobrazovac sa da degradovat zlym nastavenim a zlym signalom. Pri slabsej telke sa da nieco zachranit nastavenim a urovnou vstupu, ale nie vzdy to je ok... |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
![]() |
|
RE: PANASONIC TX-P42X50E má cenu kupovatno Tomik ma predbehol :-) dlho som pisal. |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
![]() |
|
RE:PANASONIC TX-P42X50E má cenu kupovatPetříček ve dne pracuje a v noci kouká na černou kudrnatou! |
zeze
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 670 |
![]() |
|
@JanikJanik napísal: "Žádná satelitní stanice full hd nevysílá, vysílá se max. 1080i což je 720p. To je realita. Proto stačí i HD ready."Ak je 1080i to isté ako 720p, tak potom podľa tvojho "vzorca", keď bude mať obraz 320x240 bodov, ale bude mať 675fps, tak to bude to isté ako 1920x1080i, teda 25fps???!!! |
brga
![]() |
|
RE: PANASONIC TX-P42X50E má cenu kupovatMusím teda říct, že mám plazmu Panasonic HD Ready (podlehl jsem zdejším plazmofilům) a ve dne se na to zrcadlo fakt nedá koukat.Nevím, nevím, jestli to vyváží, že jakkoli zmršený signál (třeba i z videorekordéru nebo DVB-T) to zpracuje velmi(bezkonkurenčně) slušně. |
lkfreak
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 310 |
![]() |
|
RE: PANASONIC TX-P42X50E má cenu kupovatMarné, stěny načerno a ve dne pracovat!Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: PANASONIC TX-P42X50E má cenu kupovatCo to tu citam, co je povstanie? :)))Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 67 | |
![]() |
|
![]() |