Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Který z trojice kanálů Minimax, Megamax a Nickelod

Tak ja hlasujem pre všetky tri tv
Minimax, Megamax,Nickelodeon

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 65
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Který z trojice kanálů Minimax, Megamax a...

Ja bych začal boomerangem.ten vysílá M77 ze stejné pozice jako skylink. jenom přidat id karet skylink.že není v češtině nevadí u tom a jerry,mistr been,coyot,atp.češtinu nepotřebujete.

jozas
Registrace: 3/2008

wladys

Máš pravdu, nějak mi to nedošlo:D Ale jak jsem již psal, zažazením HDčka by měli exkluzivitu u dalšího HD programu. Protože jak víme, Nickelodeon HD tu nikdo nemá. Uvidíme, jak to dopadne.

mAGiic
Registrace: 3/2011

Ja by som zrusil Duck TV a Jim Jam a zaradil Minimax. V kombinácii S Disney chamel to pre deti uplne dostatočne vyhovuje

zoly
Registrace: 9/2012

Naozaj Duck tv je trocha zbytočný program. Jasné, že by bol lepší Minimax. Jim Jam je v pohode, malý ho má rád. Ešte viac ale pozera Boomerang, sú tam výborné kreslené rozprávky Tom a Jerry a pod. U mňa jednoznačne Jim Jam, Minimax a Boomerang. Keci o tom športovaní a iných aktivitách detí síce chápem, ale nevidím dôvod prečo by sa deti 1-2 hodky denne nemohli pozerať na rozprávky. Mám dvoch chlapcov 4 a 2 roky a rodinný dom, čiže behajú, hrajú sa vonku, ale občas nezaškodí keď mrknú na TV a vtedy ich mám aspoň chvílu pod kontrolou, lebo ústa otvorené a pozerajú Kippera atď.. :)))

pirajja
Registrace: 9/2007

mAGiic

Naprosto souhlasím, že by s dětským HD měli před konkurencí navrch. Navíc by ho mohli nabídnout dále....třeba Bulharům.

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

Není náhodou dětem jedno či to mají v SD nebo HD?? :laughing:

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

Ten Boomerang taky nevypadá špatně, mají ho v Satellite BG, takže by stačilo připojit caid pro Skylink. O tom kanálu jsem četl, že prý to je vesměs Cartoon Network před 15 lety. Protože na dnešním Cartoon Network dávají nové pohádky a ty staré přesunuli na Boomerang. Nicméně je to v angličtině a pokud se nepletu, Skylink má politiku přidávání pouze lokalizovaných kanálů. Ale po obsahové stránce má Boomerang určitě co nabídnout.

mAGiic

Minimax!

Každopádně přidat MINIMAX R^ R^ R^

sketmen
Registrace: 6/2010

Jim Jam NErušit !!! Přidal bych ještě jeden v podobném stylu. Z nabízených bych uvítal Minimax. Jinak by bylo řešením zařazení Baby TV od Satellite BG. To by stálo SkyLink minimum.
Angličtina není pro dítě problém.
V dětských kanálech vidím u Skylinku slabinu.

Nehřeš slovem; neber si nic osobně; nevytvářej si domněnky; dělej vše, jak nejlépe dovedeš. (Don Miguel Ruiz)

mirasat
Registrace: 10/2006

Minimax,Nickelodeon,Boomerang a Cartoon Network a bylo by to super a hlavne at se p.Glisnik nevymlouva na cenu atd.pro ty deti je malo programu.Hlavne,ze zaradili takovy kraviny jako Docubox,Fashionbox,Fightbox.

Sanca

Určitě Minimax.Moje děti se na něho rády koukaly, když jsme měli DigiTV. JimJam je moc nebaví....

jarmil
Registrace: 7/2006

Sanca

Tady, ale vůbec nejde o to co si lidi přejí. Tady jde o prachy. Co nejnižší náklady a co možná nejvíce programů. To, že to nikdo nebude sledovat je věc jiná. Stejně si lidi platí povětšinou celý balíček.
Schválně, je tady někdo, kdo má ten úžasný balík "boxkravin" předplacený na víc než měsíc?
Kdyby šlo o náš názor, tak by už dávno byl v nabídce HD kanálů AP HD nebo jiné žádané programy. Žádné "boxokraviny" by se nepřidávaly.
Mě kupříkladu mnohem více potěšila lokalizace AMS HD.

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys

wladys

Souhlas, máš pravdu, většinu kanálů, které přidají chápu. Ale ten balíček MixBox byl krok vedle. Měl jsem tu zkušební verzi na tejden a ty kanály jsou nezajímavé. Jediný zajímavý byl Filmbox Action HD, ale ten si od Bulharů nevzali. Navíc proč mají lidi platit Filmbox HD, když už je v Multi HD. Místo celého balíku mohli přidat AP HD nebo Nickelodeon HD nebo zbylé AXNka, když je o ně takový zájem. Abych jenom nekritizoval, většinou přidávají dobré kanály, ale MixBox jim podle mě nevyšel.

mAGiic

co je AP HD

Sanca

Sanca

animal planet HD

wladys
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 65

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra