![]() |
|
Skúsenosti s druhou kartou Skylink NEXTAké máte skúsenosti s druhou kartou Skylink NEXT ? Pôjde mi aj v prijímačoch Dreambox DM500 a Openbox X820, kde je dobrý príjem s kartou VÝMENA ICE ale nejdú z kartami Skylink Standart IRDETO HD ?TechniSat DigiCorder HD S2X Plus, TechniSat TechniSat SIR, AB CryptoBox 600, AB CryptoBox 652 HD Combo, AB CryptoBox 752 HD
|
antonius
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 450 |
![]() |
|
RE: Skúsenosti s druhou kartou Skylink NEXTSkylink Next je ICE.http://www.skylink.cz/karty-21.html#Druh%C3%A1+karta+%28Next%29 Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
HabrĎakujem za informáciu, stanovisko Skylinku poznám. No po skúsenostiach s dôveryhodnosťou Skylinku (pozri množstvo príspevkov aj tu na Parabole) ma zaujímajú najmä praktické skúsenosti. Ešte raz vďaka za Tvoju správu.TechniSat DigiCorder HD S2X Plus, TechniSat TechniSat SIR, AB CryptoBox 600, AB CryptoBox 652 HD Combo, AB CryptoBox 752 HD
|
antonius
![]() |
|
RE: Skúsenosti s druhou kartou Skylink NEXTkarta next ti pojde v openboxe bez problemov🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
@AntoniusZajímavé: Podle čeho jsi usoudil, že stěžovatelé jsou důvěryhodnější než SkyLink? Že je jich hodně? Máš u všech stěžovatelů osobně OVĚŘEN skutečný důvod problémů, nebo to bereš jen podle počtu? Nenapadlo Tě, že Ti co jim to funguje nemají důvod to někde vytrubovat a že tak v 75% si za problémy můžou stěžovatelé sami svou neschopností? (a myslím, že je to střízlivý odhad) Habr Ti jasně odpověděl, ale Tobě je to málo - chceš praktické zkušenosti od koho? Od těch, co kolikrát ani neví co mají doma a jen furt brečí, že jim to nefunguje, když sám máš ověřeno že s ICE to Ti jde? No to si užij :)))Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 242 |
![]() |
|
Skúsenosti s druhou kartou Skylink NEXTMám druhou kartu od samého počátku kdy uačal její prodej, to je vice jak rok, po celou dobu jsem, nezaznamenal sebemenší problém. Pakliže někdo problém zaznamenal, s největší pravděpodobností si za to může sám, má na mysli necertifikované stroje, necertifikované moduly apod. U mě Technisat ISIO S1 a uvnitř technisat irdeto moduly, |
Clint
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 78 |
![]() |
|
NextPlný souhlas s Jackalem. Druhá karta funguje bez problémů tam, kde základní. Se SkyLinkem to nemá nic společného. |
Teryk
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 168 |
![]() |
|
RE: Skúsenosti s druhou kartou Skylink NEXTTiež sa môžem pridať k spokojnosti ku karte NEXT. ;) Používam ju v OPTICUM HD x110p a šľape bez problémov. |
Maxxtro
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 45 |
![]() |
|
Clints těmi certifikovanými moduly a přístroji bych to tak neprožíval, "...vždyť i ony mají své dny, že?..."zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
RE: Skúsenosti s druhou kartou Skylink NEXTSouhlas, na "své dny" SkyLink ready přijímačů jsem nechal těch 25%, jinak je to o schopnostech uživatelů. Mám ve svém "portfoliu" (neživím se tím, mám to jako koníčka - přátelé, známí, sousedská výpomoc) cca 30 přijímačů různých značek (ať už ready či uni čteček) vybraných dle požadavků jednotlivých uživatelů, všechny v tuto chvíli s ICE nebo IR a obracejí se na mě, jen když je potřeba přelaďovat, pokud už to na základě mého "pressingu" nezvládají sami. A můžu říct, že pokud by si to měli dělat sami, tak tu je zase o pár lidí, co jim furt něco nefunguje, více.Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 242 |
![]() |
|
Jackalsouhlas,jinak jsme na tom dost podobně... zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
JackalĎakujem všetkým za vyjdrenie a aj Tebe. A keby sme my to neskúšali, tak by sme bývali ešte na stromoch. Preto ak do niečoho idem, rád si to overím, či porediskutujem. A ako dôchodcovi je mi každá korune (či centík) dobrý, staré označenie KKDTechniSat DigiCorder HD S2X Plus, TechniSat TechniSat SIR, AB CryptoBox 600, AB CryptoBox 652 HD Combo, AB CryptoBox 752 HD
|
antonius
![]() |
|
Některé přijímače s universálními čtečkaminedokážou přijmout "zápisy" na kartu. Kartu je třeba dát do spolehlivého přijímače a teprve následně je používat v přístrojích s UNI čtečkami. V Arivách jsem také měl smůlu s Next kartou, po oživení v Technisatu šla ICE karta bez problému i v Arivě.Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 412 |
![]() |
|
RE: Skúsenosti s druhou kartou Skylink NEXTClint,ako ti idu tie Tech. Irdeto moduly? Pytam sa, pretoze som ich pouzival v Isiu a robili problemy...napr. pri starte, dvojitom nahravani...teraz tam mam Mascomy - idu ok. Ku karte Next, tiez ju mam rok a pol a funguje ok, bez problemov. |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
![]() |
|
![]() |