Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

DM800HD SE

Zdravím tak jsem pokoupil DM800HD SE dal jsem si tam newnigma 3.2.2.
Avšak nikde jsem nenašel pluginy na HBBTV a HDMI-CEC již 3tí dnem hledám a bez ůspěchu nevite o něčem?
A další můj problém je tak trochu kosmetický nejde nějak sjednotit channel list pro všechny družice přítelkyně dřív byla zvyklá když zmáčkne ok zobrazí se kompletně všechny kanáli.
Dále mám ještě potíž se streamem strem sice jede ale v pc se mi každych 5s sekne obraz a znovu jede mam to propojený UTP kabele takže rychlostí připojení to není nesetkal se s tim někdo taky?
Potom mám potíže s nedostatkem místa v interní paměti pro pluginy a picons sice tam mám 500gb disk ale pořád se to všechno žene na ní vyřeší toto permanentně zastrčená flashka?
A ještě jedna věc když mam dreama v pohotovstním režimu a zavedu plugin fan control tak by se měl ventilátor vypínat, ale zase sin říkám, aby se neupekl.
Potom jestli nevíte o nějakém pluginu co by mě automaticky aktualizovalo keys pro emu zkoušel jsem nějaky a vždy update keys bez uspechu.
Díky Vám moc za rady

bourka
Registrace: 4/2012
Odpověď v diskusním vlákně

RE: DM800HD SE

Nainstaluj image s OE 2.0 tyto plaginy jsou primo v image (CEC) nebo se daji pridat pres software update (HBBTV).
zacni s iCVS http://www.dreamboxupdate.com/opendreambox/2.0.0/images/dm800se

vytvor si "user bokets" tam si dej stanice jake chces .

Pokud je to pripojene pres kabel je slabej PC nebo blbne VLC.

Reseni je pouzit plagin BarryAllen A a vse presunout na USB, vrele doporucuju!

Podivej se na teplotu, mas DM 800se ten nehreje...

Aktualizace softcamu? nac to dnes jeste potrebujes? EMU je jiz mrtve...

chocholos
Registrace: 11/2007

to bourka

Na jedné straně hledáš plugin na vše možné, na druhé si stěžuješ, že má DM málo paměti.... Hoď tam čistý Gemini Project, nebo jiné "holé" image a na všechny možné pluginy se vykašli, pokud se v tom furt nechceš vrtat.....

hotovyrad
Registrace: 3/2011

keys si tam daj cez pc do suboru var/keys keys subor najdes na net, pomoc najdes na inych forach kde sa prijmacom zaoberaju daj mail napisem ti ...

Dreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E

zdenoq
Registrace: 9/2010

chocholos

Barry Alen je ok, to mas pravdu-mam ho taky, ale s tim EMU nevim, stale jede ORF a to se urco vyplati styci mrknout na zimni sporty v HD-nadhera...

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

@gunter

BA je nezbytnosti pro OE 2.0, pokud dotycny chce HBBTV nebo CEC.

A kdy naposledy ORF nenilo keys??? myslim ze se shodneme ze automaticka aktualizace keys neni treba.

chocholos

OE2 pro clona asi ješte není což? nějak v tomhle ztracim přehled

FUBA DAA 850 28.2E, 23.5E, 19,2E, 13E | VU+ SOLO 4K, VU+ ZERO, Sky+ HD Amstrad DRX890 | Sky UK, SkyLink

killors
Registrace: 3/2007

@killors

Ne OE 2.0 pro clona neni, dela se to naopak DM clone se predela na original a pak nasipes do DM co chces.

chocholos

@hocholos

tak o tom slyšim poprví jak můžeš něco co bylo pajcovaný v číně převést na originál. Nebo je to snad záležitost SIM či softwaru já to nějak nechápu jak si to myslel

FUBA DAA 850 28.2E, 23.5E, 19,2E, 13E | VU+ SOLO 4K, VU+ ZERO, Sky+ HD Amstrad DRX890 | Sky UK, SkyLink

killors
Registrace: 3/2007

@bourka

Tiež mám v DM800HD SE Newnigma v3.2.2 a úplná spokojnosť. Plugin pre HbbTV je enigma2-plugin-extensions-zdfmediathek (ak ti nie je vzdialená nemčina). Pokiaľ chceš mať rýchly prístup k všetkým kanálom a nechceš využívať bukety (ak áno musíš ich najprv povoliť),stačí 2x OK a potom červeným. Ťažkosti so streamom môžu nastať pri HD programoch a nestíhaní PC (slabý CPU). Na pluginy interná pamäť stačí a picony pošly cez OSD Preferences na pevný disk. No môžeš aj na USB flashku. Update keys sa dá nastaviť priamo v Správcovi kľúčov, alebo použiť enigma2-plugin-extensions-softcam-grabber. ;)

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

pro killors

chtěl bych se tě na něco zeptat, můžeme přes mail ?
grande.cb@post.cz

Mildas
Registrace: 5/2006

@killors

Ano jde o zmenu SIM, o ktere jeste DMM nevim ze je pajcovana.

chocholos

Téma: DM800HD SE

hi...vyplatí se koupit do DM 800HD SE Clon origo Sim,pojede s touto sim clon?...už ji němci prodávaj asi za 39 euráčů...dík za info.

grower
Registrace: 2/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra