, sekce: Skylink |
|
servisní poplatek SkylinkPředplatil jsem si zase nabízený balíček Skylink-kombi,ale termín splatnosti servisního poplatku se u karty nemění?V podstatě si platím každý měsic u nich nějaký pack,ale termín splatnosti ser.poplatku se neprodlužuje je stejný-duben 2013? :fuming: |
baksik
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 335 |
| Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 119 | |
|
|
RE: servisní poplatek Skylink:laughing:Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
|
|
liquerejestli máš halucinace,dej si liguere R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 499 |
|
|
liquereani se ti nedivím,když od půl dvanácté čumíš do monitoru R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
|
|
RE: servisní poplatek SkylinkZipe zase si to tak neber, prostě zákazníkům řekneš, že si žádné dva roky serpa nekoupili, zato ale dostali skvělou neposouvatelnou ochranu. I když to měli černé na bílém, teď už to prostě neplatí. Jo a ještě jim řekni, že wladys říkal, že je to stejně jedno. A toho by si měli vážit.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
|
|
RE: servisní poplatek SkylinkV kuse necumim,popritom su aj ine veci.Ber to s humorom.Uz by si tu chybal po zozmeni,no. :)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
|
|
RE: servisní poplatek SkylinkTomik535: To je věru geniální vysvětlení - před serpo měli individuální satelity a po zavedení serpo si nechali udělat STA s pozemním příjmem. To je asi jako když si po zdražení elektriky nechám odpojit plyn :)))Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
|
|
Tomik535Ak si si to prečítal dobré,tak ja som o nejakom posúvaní níč nepísal,môj príspevok bol o úplne niečom inom.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
|
|
RE: servisní poplatek Skylink@letas, samozřejmě to byla řečnická otázka, jako taková nikomu neurčená. Jen vložena do příspěvku, kde první věta byla určena tobě.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
|
|
liqueresnažím se bez absence,ale západ slunce s tím nemá co dělat,to se jen ty a pár dalších plete,jde o hodiny,ne o setmění R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
|
|
Tomik535Aj po dnešku pri výmene 1 rok serpo a pri registrácii už iba tiež 1 rok,ako bolo avizované.V príspevku som písal o serpe pri výmene karty a nie o posúvaní,to mi je od začiatku jasné.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
|
|
pierreJasne uz si to vysvetloval raz, nie je myslene v zlom z mojej strany. R^Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
|
|
liqujasně,já to beru jako,že o mě víš,že jsi mě přivítal R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
|
|
RE: servisní poplatek Skylink@letas, když myslíš, že si výměnou kupuješ serpo, tak ti to nebudu vymlouvat. Podívej se ale, co je psáno:Pořiďte si kartu Skylink Výměna, zaregistrujte ji a získáte 12 měsíců bez nutnosti platit Servisní poplatek. Podle této věty si nekupuješ žádné serpo, ale ochrannou dobu. Kdyby to totiž bylo serpo, v případě předplacení balíku, který serpo poplatek rovněž ZAHRNUJE, bys ho v ochranné době platil dvakrát. Ještě ti to není jasné? Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
|
|
@ Tomik535, liguerePánové zdravím, dlouho jsem se tak nepobavil jako v tomto vlákně, liguere - supr hlášky R^ , Tomik - naprostý souhlas s tvým "výkladem pojmů", je bohužel smutné, jak málo "spřízněných duší" je tu schopno podobně uvažovat a vůbec pochopit o čem tu píšeš... to si pak lux. jen mne ruce jak mu to s českým tupým stádem pěkně odsejpá... Ta KOUPĚ OCHRANY nemá chybu... :laughing: :laughing:Extra poděkování za skvělou zábavu patří zejména p.Glisníkovi, musím se přiznat, potažmo pochválit, že přesně tenhle vydrb se SERPO v ceně (posouváním, odkladem, koupenou OCHRANOU... od serpo) jsem od počátku čekal - záměrně matoucí nejednoznačné formulace ze strany SL byly od počátku... a dnes se nám ta pravda hezky vyloupla :laughing: |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 396 |
|
|
RE: servisní poplatek SkylinkNie je nad čím rozmýšlať a už vôbec nie trápiť sa nad nepodstatnými ptákovinami...Na všetkých kartách mám SERPO "zaplatené" do 4-7/2013, v rámci 24 mesačnej výmennej ochrannej doby, po skončení ktorej pokiaľ si neobjednám žiadny balík, som nútený SERPO zaplatiť. To že si v období 24 mesačného neplatenia objednám nejaký balíček, nič sa mi neposúva...Posunúť sa mi môže až potom, ako toto obdobie skončí, zaplatím poplatok na rok a počas tohoto roka si nečo objednám. ;)DM920 Dual FBC DVB-S2X MS+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM900 RC20 Dual DVB-S2X MS, DM900 Dual DVB-S2X MS,OCTAGON SF8008,Arion i7 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB +TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,TBS5925,Gibertini OP 125L,Fuba DAA110A IBU Twin, DG380S,Fuba DAA850 4xIBU Twin
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 137 Galerie: Maneto |
|
|
RE: servisní poplatek Skylinkalebo nahodis keys a naserpo sa vys...skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
|
|
RE: servisní poplatek SkylinkAlebo...Pre mňa však základná ponuka nie je až taká atraktívna ako poniektoré programy v HD balíčkoch...DM920 Dual FBC DVB-S2X MS+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM900 RC20 Dual DVB-S2X MS, DM900 Dual DVB-S2X MS,OCTAGON SF8008,Arion i7 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB +TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,TBS5925,Gibertini OP 125L,Fuba DAA110A IBU Twin, DG380S,Fuba DAA850 4xIBU Twin
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 137 Galerie: Maneto |
|
|
RE: servisní poplatek SkylinkKdyž už jsme si z hradu i podhradí tak hezky popovídali, dovolím si jeden pokus o shrnutí toho, co by vlastně dnes mělo platit:Výhodný tip pro uživatele karet CryptoWorks Pořiďte si kartu Skylink Výměna, zaregistrujte ji a získáte 12 měsíců tzv. ochranné doby, kterou využijí pouze ti, kteří si v jejím trvání nekoupí žádný příplatkový program. Hezký den PS.Analogie. Kdyby byly v (nevhodné slovo) ryby.. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
|
|
RE: servisní poplatek SkylinkTomik ja som rybar a tam ryby urcite nie su..... :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
| Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 119 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|