![]() |
|
Neumim vybrat PrijimacAhoj borciMam jen teoreticke znalosti na tomto poli ale v jednotlivych primacoch se nevyznam a mam docela specificky pozadavky poradte mi prosim Chcem HBO jedina sance je SKYLINK a to je v pohode a take si chci i nahravat takze: - podpora SKYLINK irdeto/ CA - interny HDD ready (dokoupim namontuju :D) - 1 - 2 tunery DVB-S2 - nekodovane (to je spis scrambling) nahravani (aj kodovanych) (aby sem to umel prehrat napr. na linuxe mplayerom) - pristup k nahravkam prez LAN/Ethernet - NENI NUTNE!!! upnp/dlna server (aby jsem na telke mohl pozerat nahravky) Existuje krabice s linuxem co to da ? Dekuji moc za radu |
mirecta
Registrace: 1/2013 Příspěvků: 6 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41 | |
![]() |
|
VU Duoby mělo stačit R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 398 |
![]() |
|
RE: Neumim vybrat Prijimaclinux to vše splní, ale není žáden IRDETO ready to si tam mušíš "dokrmit" stžením patřičného emulátoruvýběr...např VU+Duo, Dm800HdSe....atd jinak je to tu obden co a jaký přijímač tak studuj zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
RE: Neumim vybrat PrijimacSkyTec HD BlackBox. |
ZdenekMi
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 513 |
![]() |
|
on aleready nepožadoval,jeden z mála rozumných,pochvala R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Neumim vybrat Prijimacdekuji kluci takze si nastuduju VU+Duo jak je to s tema nahravkama jestli jdou na PC , dik, je to to horky kandidat |
mirecta
![]() |
|
normálněco si nahraješ a mnoho naráz v jednom čase,můžeš přehrávat i editovat v PC,jak je libo,to je výhoda neready a skylink to pěkně s.e.r.e R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Neumim vybrat Prijimacs tím Vu+duo počkej, je teď na cestě 2.serie přijímačů, dá se předpokládat, že ta první půjde o něco dolů..jinak pro irdeto karty je irdeto oscam nebo newcs 1.71 zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
RE: Neumim vybrat Prijimacta je to teda vu+du prvni rada jo ? uz sem vygooglil i vu+duo2 |
mirecta
![]() |
|
RE: Neumim vybrat PrijimacNebo GboxoOn Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Neumim vybrat Prijimaca zjednodusim si praci kdyz misto sachovani s tou cteckou a ruznyma sw tam napreru CA irdeto ctecku ? |
mirecta
![]() |
|
na poklesbych nečekal,spíš ,když už čekat,tak na nový model R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
myslím,žesi nic nezjednodušíš,jen zdražíš sestavu a prodloužíš dobu přepínání,pak nevím jak je to se sdílením karty R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Neumim vybrat PrijimacSdílet se na 99% přestane.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Neumim vybrat Prijimacjá se taky přikláním k VU+ DUO, cena není tak vysoká, zbytečně se nepřehřívá, prodává se již delší dobu, takže i co se týče spolehlivosti HW je to ověřený a výkon na vše potřebné je taky plně postačující.Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Neumim vybrat PrijimacTak jak ti radí ostatní, modulem si to jen zkomplikuješ. |
ZdenekMi
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 513 |
![]() |
|
mirectaideální je využití interní čtečky, s použitím nejlépe ICE karty, ale i Irdeto karta se dá použít... :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
RE: Neumim vybrat PrijimacA pokial to nie je nutne pouzi ext disk,naco kurit hlavne v lete.Aj lepsia manipulacia,len moj nazor. :-/Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
Tomik535kdy a kde?,měl jsem na mysli vnitřní sdílení R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Neumim vybrat PrijimacPetře a já mluvil o nějakém jiném? Nesnaž se rychle dělat závěry. Samozřejmě by mu mohly pomoci moduly dva. Jako třeba u Das Original.. :)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Neumim vybrat PrijimacTakze kdyz to uzavru tak mi staci: talir (+konvertor a tak dale), vu+duo , karta skylink ,trocha nervu s trpelivosti a RTFM ??? |
mirecta
![]() |
|
Tomik535nebo dvě čtečky a je to za míň R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
stačítwin,2koaxy,duo a zatím jedna karta,bez nervů v klidu R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Neumim vybrat PrijimacNech si to nastavit a nepotřebuješ:1.trocha nervu s trpelivosti Ty můžeš spíše potřebovat z příštích prohlášení Jarinlinku. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Neumim vybrat Prijimacnechat si to nastavit od prodejce je dobrej nápad, minimálně pro začátek si uděláš kompletí zálohu třeba na flešku a v případě potřeby až to třeba pokusama rozvrtáš a než se to všechno naučíš sám si to z tý zálohy nahraješ zpátky do původního stavu. :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
RE: Neumim vybrat Prijimacdekuji za pomoc vsem |
mirecta
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41 | |
![]() |
|
![]() |