Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

hd prijimac ice pvr emu

Pani, potreboval by som poradit s kupou hd sat prijimacu pre znameho. Poziadavky su: nejaka stredna trieda, bezproblemovy skylink ice, pvr, funkcny austriasat a orf v emu a jednoduchsie ovladanie (takze asi nie linux). Dakujem za kazdu radu, ked s niecim podobnym mate skusenosti.

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: hd prijimac ice pvr emu

Poraď "známemu" v bazare kúpený Ferguson HF-8900HD...Ten s potrebnou náplňou splňuje všetky tvoje požiadavky a budeš s ním spokojný. :)))

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

No, já mám zkušenosti s Vantage HD8000 a HD1100 a co se týká karet ICE tak v HD8000 šlapou bez problému pod Jepssenem, v HD1100 pak bez problémů v nějakém neofiko FW, nevím přesně který. Nahrávají oba (HD8000 na 1TB interní a HD1100 na externí WD MyBook) A před 10 minutami jsem tam kvůli Wengenu nahodil ORF přes Vanatage Maker a najelo to hned a ovládání je intuitivní.

Je ale pravda, že spoustu lidí si stěžovalo na problémy (taky se u mě kdysi nějaké vyskytly, ale vše to bylo FW nebo rukama :-), a nedávno jsem měnil ventilátor, protože starý to už měl za sebou) - chce si o tom pročíst, případně počkat na další reakce.

Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete

Jackal
Registrace: 9/2006

Jo a dálkový ovladač nic moc, ale protože jedu na Harmony One, tak jsem ho neřešil...

Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete

Jackal

Jackal

Pravdu máš, Vantage je neskutečný dělník a držák. 7100 mám několik roků, točí záznamy každý den, maximálně jednou za půl roku ho resnu odpojením od sítě, jinak drží jako býk.
VUčko musím restartovat mhohem častěji.

Servis pomocí Vantage Maker je taky fajn, nic nemusím shánět, je to až pod rypák...

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Tak tak, já mám HD8000 od olympiády v Číně, takže asi 4,5 roku - tehdy spouštěli STV 3 v HD a HD1100 asi 4 roky - a musím zaklepat: "U mě dobrý..." R^

Jackal

Chlapci kecáte!!!!
Mám oba přístroje odzkoušené,doporučuji ten FERGUSON 8900 HD.
1./ Velice jednoduchý způsob ovládání,vše šlape to co chce kolega,který se ptal.Úplně za min. peníze splňuje požadavky jeho přání.Kvalita obrazh jak SD tak HD OK.

2./Vantage má stejné podmínky pro příjem SD OK HD OK, ovládání, trochu malinko složitější oproti Fergusonu 8900 HD,
hlavně při použití motoru. Cena nesrovnatelně vysoká,oproti fegusonu 8900HOD cca 2x až 2,5x větší.
Nevýhoda Vantaage však je použití modulů respektive Diablo cam,ihned se z tohoto přístroje při zátěži mikroproceseru stává topidlo,je nutné tedy doplnit ho o ventilátor. A hned je cena zase výš.

Jinak oba přístroje s SW optimálními otvírají ve čtečkách všechny karty i pirátské Gama a dragon karty./většinou všechny druhy kodování/
Tyto přístroje oba mám vyzkoušené OK,provozoval jsem je cca 4 roky
Radší přejděte na Dreamboxy nebo na VU,a nebudete mít starosti,které uvádíte,je pravda ,že budete mít starosti trochu jiné,ale kdo to umí s PC tak jsou to starosti zanedbatelné.
Ten kdo prosazuje Vantage dnes a stále a chce z něj něco vymáčnout tak je prostě sat. maniak,který vlastně je tak
5 let pozadu.

:8) :8)

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery

@hery

Dobře si přečti co tazatel chce.Chlapci nekecají nebot do Vantage necpou 6 karet.Dotaz zcela určitě nesměřoval k přístrojum ala Dreambox nebo VU. ;)

hobo
Registrace: 1/2007

hochu ,hochu.
to ,že jsem uvedl přístroje linux je jedna věc,ale na otázku jaký přístroj má použít jsem odpověděl úplně jasně.
Vidím,že když jsem něco napíšu jsou zde osoby méně inteligentní jako jsi TY ,které se už reagují jen proto,že jsem zde něco napsal.
Bambulo!!!! vyzkoušej si oba přístroje cca 4 roky a pak zde kandiduj!!!
Vidím,že si se za ty roky nezměnil a jsi pořád buran!!!Tím zde končím,mě vše jede tak se tady třeba potentujte experti!!!! :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:
Já jen říkám,že ten Ferguson pro toho pána je nejlepšší řešení,jen (nevhodné slovo) rozhodne jinak!!!! :)))

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery

Hery se vší úctou, přečti si dotaz a odpovědi. Kde jsem psal co o starostech? Jediná nectnost je slabší DO. A pokud chce něco spolehlivého, tak Vantage rozhodně není špatná volba, ale taky mu to nenutím. A na co by mně byly DB nebo VU když to nepotřebuji? Jen proto abyvh to měl a mohl o tom kecat? Tak jako v minulosti jsem známým, co nechtěli EMU a ostatní blbosti kolem, ale jen a pouze dobrý sat přijímač s jednoduchou obsluhou doporučoval Mascom MC1110CrCi - říkej si co chceš, koupilo si to asi 6 známých a NIKDY neměli problém, já sám jej ještě mám u CRT s ICE SkyLInk - sice už v modulu, protože mám tu starou specifikaci, která si s ICE moc nerozumí - kromě přeladování jsem na tom nic nedělal a to ten nejstarší kus má asi tak 7-8 let!! A všechny jsou dosud v provozu

Jackal

Jackal

S tím s Tebou souhlasím,bývalý přístroj první digitální MASCOM 1110 CRCI jsem měl taky,šlape dodnes u mého tcháne a jede v tom i ICE kart OK. K tomuto nemá žádné připomínky.
Každý má to co potřebuje,tchánovi to stačí,tak není důvod dělat žádná opatření:::::

hery

@hery

tvoje pitomost z chlastu tady už nikoho nepřekvapuje a vulgárnost také ne.Mě také vše jede nejenom tobě neboj se.O mojí inteligenci se nestarej a hlídej si raději tu svou malou. :laughing:

hobo

Chlapci co říkáte na Golden Media Wizard. Měl jsem ho chvilku v ruce a za ty prachy vypadal moc slušně.

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO
Registrace: 10/2007

Ani ne tak pět let, jako spíš dvě promile.
Pozadu... ;)

On Air!

Saxon

U Vantage je dálka dost bídná, to jo. Ale stačí koupit v Lidlu univerzál za 199 Kč a přes učící funkci jej zprovoznit. Předpokládám že kdo má na Vantage čtyřmístných řad, tak má i na dálku za 199 či více Kč a zvládne i jeho zprovoznění. A častější výměnu mikrotužkových baterií snad také finančně utáhne.

HiFiOK
Registrace: 12/2006

Dálka

Dálky s AAA baterkama jsou bídné. Problémy jsou především v těch domácnostech, kde se hodně topí a pak vytéká ta lepíci (nevhodné slovo) na kontaktní plošky. Dálka starší s knoflikovou baterií toto nedělá. Já mám doma tu problémovou s AAA, ale asi moc netopím, ještě jsem ji rozebírat nemusel.

On Air!

Saxon

Já mám oba originál a stojí za (nevhodné slovo).

HiFiOK

Saxon

Vidím,že i Ty jsi podlehl hloupým kecům a urážkám,což mě trochu mrzí,ale nevadí mi to!!!!!
Protože Tvoje zkušenosti v sat. technice které máš já nepotřebuji.
Jinak se měj a než začneš psát hlouposti,tak
1./ uvažuj!!!! a hodnoť vždy dle rozumného posouzení,dnes si ujel jak hloupý člověk,mrzí mě to!! :8)

hery

Hifi

Vyzkouším někdy toho Lídla. Pro zajímavost.

On Air!

Saxon

@hery

Dobře si přečti celé vlákno a zkus vyhodnotit kdo začal urážet pokud si v obraze dojdeš k zajímavému zjištění že jsi to byl bohužel opět ty. ;)

hobo

hobo

Jestli máš tento způsob komunikace co vedeš a zdá se Ti OK a jde Ti pouze o urážky,tak máš asi pravdu!!! :8)

hery

Saxon

Akorát počítej s tím, že některá tlačítka budou vzdorovat. Půjdou přenést až třeba na 7 pokus. Za 3/4 jej musíš zvládnout celý.

HiFiOK

3/4 hodiny.

HiFiOK

To co hledáš Ti splní od nejlevnějšího: Digiquest 6670HD, Argus Piccollo HD+IP, Argus MiniPlus Highspeed.

Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w

ojoj1
Registrace: 10/2008

Hobo,

tentokrát se mýlíš,Hery zde uvedl jen fakta,byť je to jeho zkušenost,ten alkohol ,který mu zde vyčítáte nepije za vaše,ikdyž si myslím,že to s alkoholem nemá nic,co vás tak žere !!

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra