![]() |
|
Plazma vs LCDMám možnost porovnávat obraz na LCD Sharp HD ready 82cm s plazmou Panasonic 42px 80.Na LCD se mi zdá obraz barevnější,ostřejší,jasnější.Je možné že se mi už ta plazma přestával líbit,nebo jen tak technika je zase o fous dál.Zdroj obrazu Skylink SD i HD.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [ 11 ] 12 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 277 | |
![]() |
|
RE: Plazma vs LCD..ešte dovetok: treba tieto očné problémy riešiť na www.očnýlekar.sk a nie na odbornom webe parabola.cz... |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
RE: Plazma vs LCD...tak tam zájdi... |
brga
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 199 |
![]() |
|
chlapciTu je o tom pisane o citlivosti niektorých ľudi aj na blikanie:http://www.asperger.sk/%C4%8Dl%C3%A1nky/popul%C3%A1rno-n%C3%A1u%C4%8Dn%C3%A9/zmyslov%C3%A9-vn%C3%ADmanie-u-jedincov-s-aspergerov%C3%BDm-syndr%C3%B3mom v iných článkoch sa píše že napr. niektorí ľudia vnímajú na základe tejto úchylky aj blikanie ledky rýchlovarnej konvice a podobných produktov, ktoré 90 percent ĺudí nevníma.Každý sme iný...podľa profesora K.Wagnera, bežné oko toto nevidi resp.nevníma.Výsledok je, že niekto vidí blikanie a niekto nie. Ale vnucovať niekomu niečo čo nevidi aby to videl je tastelstupid. |
Milan C
![]() |
|
RE: Plazma vs LCD...presviedčať niekoho o opaku niečoho, čo vidí je tiež "tastelstupid". |
brga
![]() |
|
RE: Plazma vs LCDŽe vás to ešte baví.... Trepanie o ničom a zbytočné zaberanie miesta... RvDM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 086 Galerie: Maneto |
![]() |
|
@saták1PX-ku som mal tiež pred pár rokmi. Táto rada bola veľmi vydarená po obrazovej stránke.Blikanie ani náhodou, bzučanie trafa detto.. Dokonca sa mi stalo na nej, že keď som kedysi vlastnil Vantage 7100 HD nechal som tam nejaku tabulku asi 4 hodiny bez známky nejakeho vypálenia. Po pár sekundách sa to na zobrazovači rozplynulo.....teraz mam LCD 55-ku Sharp 830 E a po kalibrácii obrazu , inak to na lCD nebolo po obrazovej stránke to prave orechové, je obraz viac ako veľmi dobrý u SD. U HD je to jasné.Keby som mal porovnať na záver musiš si trochu k LCD doplatiť oproti plazme, aby si mal SD obraz na lCD -čku porovnateľný s plazmou. Hovorim ale o 50-55 palcových zobrazovačoch, lebo u tych "mikro" palcových je na LCD bez kalibrácie obrazu, obraz SD celkom O.K. |
Milan C
![]() |
|
brgato se neda vydržet. IQ tykve. A co takhle 25 hz nebo 2 hz to uz by skoro neblikalo. A nebo 600hz to je fofr, to musi blikat jak blázen. :crying:Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: Plazma vs LCD...nemýľ si obnovovaciu frekvenciu obrazu (zmena jasu) s počtom snímkov za sekundu! |
brga
![]() |
|
brgaTak jsem poněkud z tvých blikajících reakcí znejistěl -blikání nevidím-tak jsem dnes dopoledne vzal plazmu pod paži a zašel za mou oční lékařkou si postěžovat.Pustil jsem ji plazmu a řekla mi ať si ztoho nic nedělám,že ona taky blikání nevidí.Můžeš mi poradit co s tím? |
son
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 357 |
![]() |
|
celý svět je nemocný,jen pár jedinců je zdrávo,brga, ne že bych ti záviděl,radši, ač nemocen mohu koukat na Plazma TV a nemusím se omezovat, koukat na hnusný monitory LED-LCD R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 405 |
![]() |
|
NO to je sílaJa k tejto téme prispievam len veľmi nerád, pretože sa to vždy zvrhne ...... .Autor: street např "street" šou asi deset příspěvků o deseti stranách! ještě že nepřispívá VELMI RÁD !!!! :laughing: :8) :))) už se těším na další TOP !!! |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
@son...a zapli ste ju do zásuvky u tej očiarky?! ...a aký mala zdroj signálu? ...a prečítali ste všetky písmenká :laughing:P. S.: keď je niekto očiar neznamená, že nenosí okuliare, keď je niekto zubár neznamená, že nemá kaz, keď je niekto učiteľ neznamená, že všetko vie... http://forum.avmania.e15.cz/viewtopic.php?f=1703&t=1089750&sid= http://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php/30267-Blikani-plazma-TV-subjektivni |
brga
![]() |
|
@brgaze si si zabudol dať dnes tabletku, vlastne nie len dnes |
marek66
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 482 |
![]() |
|
RE: Plazma vs LCDTo je prvá tvoja myšlienka po prebudení - že si treba dať tabletku proti blikaniu?! |
brga
![]() |
|
marekNechaj ho,on sam neverí tomu čo piše...je smiešny :crying: |
Milan C
![]() |
|
RE: Plazma vs LCDNič si z toho nerobím - plazmákom je každý smiešny - je to ich diagnóza. Zrejme to blikanie im nejak ničí aj tak dosť zničený mozog... |
brga
![]() |
|
ešte dovetokNa freak, na ozaj odbornom fore podla mňa, je všetko jasné. Tu nie, ale to mi vôbec nevadí...http://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php/26540-Jaky-typ-TV-byste-si-v-soucasnosti-koupili-2/page134 R^ |
Milan C
![]() |
|
RE: Plazma vs LCDMimochodem počet hlasujících je vyloženě směšný, aby to o něčem vypovídalo a pokud umíte počítat, tak i v této trapné anketce vyhrává s necelými 60% lcd oproti plazmě.A už vůbec nevím, proč by tam byli chytřejší nebo hloupější diskutující než zde. Takže tento argument je naprosto nepodložený. Ale kdo chce kam, kopnu ho tam. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Plazma vs LCDSkus si len tu trošku, ale len trošku prečitať príspevky a aj ty to pochopiš. Keď niekto založí nejaký príspevok tak za chvílku cca v tretej-štvrtej odpovedi, už "tazatela" niekto urazí, alebo mu nadáva,alebo,alebo,alebo...čo sa tu dozvie? Pred par rokmi to tu vyzeralo inak.Nebol si nahodou adminom poklesu ? :) |
Milan C
![]() |
|
RE: Plazma vs LCDSkrachovali pseudoadmin to tu nazyva trapne ale vobec mu nevadia JEHO trapne vyplodi co vydava za zvoje prispevky. :)))Kdovie kde su tie zelene karikaturi a parodie na admina. |
Hasic11
Registrace: 11/2012 Příspěvků: 60 |
![]() |
|
RE: Plazma vs LCDZato deme.ntní hasič ani nepochopil, že za docela trapnou a úsměvnou považuji právě tu anketku z jiného fóra. Ale co bych měl čekat od někoho, kdo ani neovládá svůj mateřský jazyk. Snad ne dokonce rozumný názor.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Plazma vs LCDTo vies, kazdy nemoze bit az taky falosny a neschopny ako ti ! Snad teraz moj nazor pochopis :))) :))) |
Hasic11
Registrace: 11/2012 Příspěvků: 60 |
![]() |
|
Hasic11já ti dám "Kdovie kde su tie zelene karikaturi a parodie na admina"Budeš mít možnost o tom zapřemýšlet, a žasnu jak ty s takovým datumem registrace jsi tady suverén.A během chvilky jdeš znova za tvoje"slušné"chování. O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
Tomik535Přehodnoť prosím svůj slovník,sám jsi na to byl háklivý když jsi byl admin.Nemíním pořád upozorňovat a posílat tam tak jak si to dělal ty-nenuť mě.OK?O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
@admin petr33Ahoj,prosím tě nešlo by opět zdejší Diskuzi přesunout,jak bych to řekl do "odborné roviny,není špatná ale před několika roky byla přeci jenom zajímavějši,člověk se i poučil.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [ 11 ] 12 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 277 | |
![]() |
|
![]() |