![]() |
|
EUROSPORT-Posun zvukuČau,chci se zeptat zda byl problém pouze můj nebo i jinde, dnešní přenosy z Australian open na Eurosportu HD od Skylinku česká stopa posun zvuku oproti obrazu zpoždění, odehrál úder a zvuk se ozval, těsně před odehráním soupeře, holandská i anglická stopa v pohodě, Německej eurosport taky v pohodě, psal jsem 2x do redakce eurosportu- bez reakce. Alespoň pro mně to bylo nekoukatelné. Tento problém již již pozoruju minimálně 3 roky, ale většinou u záznamu, přímé přenosy většinou v pohodě. Čím je to způsobené? Dík za poznatky. |
rafa
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 150 |
![]() |
|
RE: EUROSPORT-Posun zvukuJa jsem zase zjistil,ze pokud je v menu aktivovan zvuk DD na Technisatstar SIR,tak pri kazdem novem nacteni seznamu Fastscan se zvuk navoli do DD s anglickym komentarem.Musim zvuk rucne prepnout na CZ stereo.Byl bych rad kdyby se na to mistr koudelka podival a pripadne se to resilo s tim, ze by se zvuk DD upravil i do cestiny,tak jak se resil problem se zvukem u Markiza HD a Dajto.Snad me vyslisi. :) |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
RE: EUROSPORT-Posun zvukurafa máš recht u tohoto sportu to asi vadí nejvíc, osobně jsem koukal na reprízu Berdycha a tam už vše OK, ale na jedničce eurosportu baby live a posun zvuku strašný. Znáš někoho jiného než Skylink, který to bude mít celý rok OK? Pak nezbývá než se z této republiky odstěhovat, nebo si na ten tenis zajet sám. Nebo brečet furt dookola u někoho, kdo na to stejně se.re.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
To Tomik535Já osobně si myslím, že problém není u Skylinku, ale v Praze u české redakce nebo jak to mám nazvat pobočky eurosportu , kde přidávaj českej komentář a přitom nějak poserou synchronizaci a pak to pouštěj dál, skylink podle mě zajišťuje jen distribuci dodaného materiálu. Kdyby to šlo třeba hodinu tak to pochopím, ale dávat takhle cca 10 hodin vysílání je ubohý. Kdyby alespoň odpověděli , že maj problém tak to člověk nějak kousne, ale jsem jim za blbce. Jsem zvědav dnes v noci na semifinále ženskejch ty ještě k tomu hekaj tak to bude (nevhodné slovo). |
rafa
![]() |
|
RE: EUROSPORT-Posun zvukurafa samo, ale to mě nezajímá. Platím Skylinku tak ať se o to postará! To máš hlídat ty nebo já?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
Tomik535To máš recht !!!!!!! |
rafa
![]() |
|
RE: EUROSPORT-Posun zvukuNěkdo tu kdysi psal že to jebou v O2 aréně prý jsou tam nějací amatéři R^ neumějí se s tím pořádně domluvitSkylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 787 Galerie: jackino |
![]() |
|
RE: EUROSPORT-Posun zvukuTaké to občas pozoruji .už ani nevím co to byl za zápas ale toto Au Op jsem to zažil také .Nejvíc to ale pozoruji na 28,2 BBC když jede v létě Wimbledon a to zas jen na "některých kurtech".Mrkni někdy na Super tenis na Hotbirdu .Třeba minulej tejden záznam Au Op z let minulejch a to Edberg Lendl a to zřejmě z videokazety .Zvuk i obraz celkem ok |
doktor1
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 205 |
![]() |
|
RE: EUROSPORT-Posun zvukuTaky už jsem psal do redakce, celkem 3x, dvakrát odpověděli (teď potřetí to bylo teprve včera), ale vlastně jen výmluvy, jednou na linku do centrály, jednou na providera. Ale jelikož je to jak u Skylinku, tak i u kabelu UPC, je to jejich problém. A nebude to asi jen českou redakcí, protože k tomu obvykle bývá posunutá i nejméně jedna další jazyková stopa. Řekl bych, že spíš na to kašlou u nich na centrále. |
mik9
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 300 |
![]() |
|
RE: EUROSPORT-Posun zvukuTak z Eurosportu mi doporučili, abych se prý díval na SD verzi ;P Nejen, že je to nehoráznost, ale když jsem před časem zkoušel ty posuny i na SD, bylo to nemlich to samé jako na HD. |
mik9
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 300 |
![]() |
|
![]() |