Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

PRIMA ZOOM najlepsi dokumentarny kanal

Mam predplatene FLEXI 7 a v tom baliku dva EUROSPORTY HD a dokumentarne hd a zitil som ze najaktraktivnejsiu a najzaujmavejsie ponuku ma prave PRIMA ZOOM.Niektori tu pisali ze tento program bude o nicom ale opak je pravda.Drzim palce PRIMA ZOOM len tak dalej...

ferdo67
Registrace: 9/2009
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 59
Odpověď v diskusním vlákně

hifi

s tebou len suhlasit ak mas na mysli skylink, avsak pre sat. fanusika je zaujimave aj share...mam zato ze prima zoom musi prejst na HD vysielanie a tym zvysi aj pocet svojich divakov nielen pocet abonentov flexi7.

VIEM, že NIČ neviem!

major13
Registrace: 2/2013

RE: PRIMA ZOOM najlepsi dokumentarny kanal

V rámci Skylinku je takových dokumentárních kanálů několik a navíc v HD!

Tondach
Registrace: 3/2004

@radolaco

Máš pravdu cena teraz nie je najnižšia, na začiatku uvedenia bola však len 7,50 EUR ;) A FLEXI7 má jedno veĺké plus, ktoré nemá žiadny iný balík - prvý mesiac zmena programov zadarmo a ďaľšie pomocou SMS za 1 EURO... To je pri stále sa opakujúcich filmoch a dokumentoch dosť podstatná výhoda a pre niekoho to môže byť zaujímavé.
Mňa to osobne tiež netrápi, kvalitných programov mám dosť a mám z čoho vyberať... ;)

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

hifiok

ahoj,

můžeš mi dát nějaký tip na univerzální DO /Lídl/, který chodí spolehlivě na základní operace ve VANTAGE 7100 a abych s ním mohl vypnout a zapnout plazmu Samsung.

Díky.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Dobrý program!V dnešní době je taková kvalita placek,že už není ani tak HD rozhodující(DVB-T),těch 20 programů co tam je,je skutečně dobrých(nechá se vybrat)Když to pujde tak dál,tak v Česku bude "sat."jen doplňková služba. :lookaround: :))) :) :)

zzaner
Registrace: 9/2006

Paráda - už hraje aj v kabelovce UPC R^

Ottib
Registrace: 10/2006

kvalita dokumentov na dobrej urovni a v zakladnom baliku...hmmm...drzim palce... :))

romancek
Registrace: 2/2008

zzaner

Ale ona ta "kvalitní placka" taky potřebuje něčím kvalitním, a zpravidla to bývá signál, nacpat...!!! :laughing: :laughing:

kasi71
Registrace: 5/2008

Já mám signál kvalitní,také mně to dalo fušku a toho učení,bohužel,ale také zábavy. :)))

zzaner
Registrace: 9/2006

Saxon.

Nazdar.
Lidlovej používám nejenom na Vantage 7 100 S už nějaký ten měsíc a jsem spokojen. Ovládám s ním několik přístrojů k plné spokojenosti. Umožňuje i makrofunkce, (pro zákazníky zbytečné) :))) Jeden borec na netu s ním otvírá i vrata.
Samozřejmě například takový Logitech má více funkcí, ale jejich využití a hlavně cena....
Na TV Samsung je v návodu několik kódů, a kdyby se přeci jenom nedařilo, tak automatické vyhledávání kódů či využití učící funkce - jediná možnost na Vantage HD. Na SD i HD Kaony a Fuby vystačí kód v návodu. Na starší CRT Tesla také jenom učící funkce.
V Lidlu nejsou často, asi tak 2x, 3x za rok. Kdyby jsi nemohl sehnat, mám volné dva kusy (jeden kus za 199 Kč). Pošta stojí asi 70 Kč a prachy mi posleš na účet. Záruka zbývá na asi 2,5 roku. Účteknky mám. Nové, nepoužité v původním balení. Jenom jsem zkoušel jestli vůbec fungují.
Asi jediný nedostatek je, že ,,žerou´´ baterie - podsvícení a tudiž se spožďují hodiny.

HiFiOK
Registrace: 12/2006

HiFiOK a Saxon

to:HiFiOK Nejedná se náhodou o tento ovladač? http://openboxforum.cz/download/file.php?id=2432&mode=view
Mám jej doma a naprostá spokojenost pořízen,kdysi v Lídlu za 190 kč myslím. R^
Jinak omluva k nabourání tématu.Tak k věci Prima Zoom konečně se u nás někomu něco podařilo pustit pořádného. :laughing:

Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.

lachtan
Registrace: 7/2007

Dobrých

dokumentů není nikdy dost. Prima Zoom vyplnila chybějící místo na trhu a myslím, že se jí to vyplatilo. Před krachem stanice Z1, bylo na tomto kanále vysíláno také dost dobrých dokumentů. Možná kdyby se místo zpravodajství zaměřili přímo na reportáže o cestování, cestopisy a dokumenty které jsem zde vzpomínal už od začátku, krach by přijít nemusel. Také držím palce, aby se Prima Zoom vedlo. PS" ještě korektně dodám, že na české dvojce i na slovenské, se dobré dokumenty také občas vyskytují a rád je sleduji... ;) R^

(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)

marco37
Registrace: 7/2008

HiFiOK

Nebývá ovládání vratových motorů ultrazvukem? Nebo že by ten borec na netu měl nějakou zvláštnost?

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

ferdo67: Všechny dokumenty o přírodě, které dává Prima Zoom SD, můžeš sledovat na National Geographic Wild HD (paradoxně někdy i ve stejný den, naposledy třeba teď v sobotu, kdy to na NG Wild HD jelo 19-20hod. a na Prima Zoom SD 21-22hod.) - smysl této nově vzniklé SD stanice žádný nevidím ;P

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

nick pitomec

nevidi zmysel tejto novej SD stanice...avsak naco su potom peoplemetre? NG Wild je v DVB-T gratis? resp. baliku skylink digital za 1,2eur? vsak z toho moze profitovat uzivatel...ty niesi okrem ineho aj uzivatel co musi valcit???

VIEM, že NIČ neviem!

major13

Smysl

vidím hlavně pro příznivce pouze DVB-T.Ti nemají potřebu placených sat.programu a mají vcelku slušný dokument.pořad zadarmo a na to u nás slyší dost velká část populace. ;)

hobo
Registrace: 1/2007

Lidl

Jedná se o model SFB 10.1 A2. Obdélníkový, novější typ. Ne jako ty starší které se zužují. S těmi jsou problémy.
Ovládání vratových motorů je pouze přes infraklíčenku. Žádný ultrazvuk.
Musí prostě ,,chytit´´ správný kód.
Lze odemknout WWW Touareg nebo jak se to jmenuje prostřednictvím mobilu. Ale to už jsem více odbočil.

HiFiOK

zzaner

:laughing: :laughing: :laughing:

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO
Registrace: 10/2007

hobo jasne,

a tom to je...avsak kopu slovakov je cele happy ked za 1,2eur mesacne ma celkom dobry kanal navyse a zaroven tym tv prima zoom ziskava 15mil. potencionalnych divakov...

VIEM, že NIČ neviem!

major13

A ktory je

ten pravy pitomec, co tu bol volakedy?

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

VW :-/ pardon.

HiFiOK

Chlapi, chodte s tymi dialkovymi do inej temy.....
Kde je Warder???
:-D

HornetF18
Registrace: 10/2011

liquere: Má to chlapec nějak popletené a navíc žije někde v ráji, kde je asi všechno zadarmo, protože jinak si tu jeho neplacenou potřebu neumím vysvětlit. Já jsem zvyklý, že když něco chci, tak to platit musím.

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

technik: Aj ja to mam tak, ked nieco chcem a nie je to zadarmo musim zaplatit.Ale asi si ma nepochopil, ja som myslel nick "pitomec", nie vlastnost.Aby sme sa rozumeli... ;)

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

@ technik TKR

Vsetky HD dokumentarne programi na Skylinku stale tocia to same dookola a viem to preto lebo ich mam predplatene.PRIMA ZOOM mi pripada ovela atraktivnejsi program ako vsetky HDCKOVE.To je moj nazor...

ferdo67
Registrace: 9/2009
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 59

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra