![]() |
|
NHL na Nova SportZastávám názor, že vysílat NHL v takové obrazové (ne)kvalitě snad nemá cenu - sekání, obraz jakoby neustále plaval. Deník NHL na ČT těmito deformacemi netrpí. Je to můj subjektivní názor, nebo to vnímáte stejně? Dnešní záznamy na Fandovi mě definitivně od sledování NHL na NS a Fandovi odradily. |
ESPOSITO
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 472 |
![]() |
|
Obrazje to opravdu nic moc.Takové jemné posekávání tam je.Hlavně je to patrné když švenkuje kamera na reklamách na mantinelech. :-/ |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: NHL na Nova SportMůj názor je že je to zápas od zápasu jiné záleží asi taky hodně od koho ten přenos berou,někdy je to kokatelné jindy zase ne ;PSkylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 787 Galerie: jackino |
![]() |
|
Možnáje někde zádrhel v převodu NTSC-PAL.Ale zase basket vypadá dobře. |
hobo
![]() |
|
RE: NHL na Nova Sportpodla mna uplne vpoho, dokonca aj oproti ESPN America HD nepozorujem nejaky rozdiel...praveze na ESPN som vidal nejake divne veci v obraze...a nehovoriac o tom ze na ESPN toho NHL tento rok ide dost malo, na kazdodenne vysielanie NHL na Nova sport sa to nechyta ani omylom |
radolaco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 188 |
![]() |
|
RE: NHL na Nova SportNHL na NOVA SPORT HD jede bez problémů, na Fandě stojí všechny sportovní přenosy za prd. |
leošek
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 113 |
![]() |
|
Kdybybyl obraz NS HD na urovni ESPN America HD který je k mání v UPC tak to bych si teda chrochtal.To bohužel není ani náhodou a NHL tam taky bohužel není.Aspon já to tam letos neviděl. ;) |
hobo
![]() |
|
RE: NHL na Nova SportESPN America HD je u UPC totiž verze pro UK a Skandinávii. SD verze je ta pro zbytek Evropy. Na druhou stranu sis mohl dneska u Freesatu užít blamáž kanonýrů v HDčku na SPORT1HD, narozdíl od "krásné" podívané na Fandovi. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
KrásnejFanda je v tomto případě použitelný jenom na zvuk,který je kupodivu v podstatě synchroní s obrazem Sport1HD. ;) |
hobo
![]() |
|
HoboMam dojem,ze problem je u prenosu v 1080i(NBC,NESN atd.), ale kdyz je prenos od FOX, kterej jede v originalnim streamu 720p tak problem nemam.Vseobecne je dany,ze 1080i se pro sport moc nehodi.S Jackinem souhlasim. |
thrasher
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 296 |
![]() |
|
RE: NHL na Nova SportTeď je jenom otázka, jestli to ví i slavná NovaGroup. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
Možnéto samozřejmě je.Já zase tak často na NHL nekoukám.Ale pokud jsem něco sledoval tak to bylo tedy vždy tak jak jsem popsal.Prostě nic moc a ty jemné sekačky tam byly. |
hobo
![]() |
|
RE: NHL na Nova SportSekanie pri.nhl.na ns hd pozorujem aj ja a bolo to zatiaľ na všetkých zápasoch čo som videl, robilo to aj na sd a ak šiel zápas na espn america ten istý tam bolo všetko ok |
enge2
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 67 |
![]() |
|
Přesněto jsem vypozoroval také. ;)Ono to jaksi začalo tím slavným začátkem kdy se velké záseky projevily při prvním přenosu a příčina byla udajně v místě přenosu a potom se při následném přenosu přestěhovala pomalu na druhý konec Ameriky. :laughing: |
hobo
![]() |
|
RE: NHL na Nova SportSouhlas pánové, právě sleduju Dallas-Vancouver (záznam) na NS HD a obraz nic extra a občasbé trhání kamery tam je. |
mAGiic
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 278 |
![]() |
|
EspnVčera večer TP-FLO na espn taky žádná sláva :laughing: a to brali přenos od Fox lightings :OSkylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 787 Galerie: jackino |
![]() |
|
RE: NHL na Nova Sportvčerajši zápas bitka o Ontário bol obraz R^Vu+ Solo 4K, Dreambox DM7020HD, Philips 65PUS7600
|
Sanzi
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 036 |
![]() |
|
RE: NHL na Nova SportTak dnes PIT - Buf ESPN AmericaHD na 19,2 slušný obraz? NovaSportHD pří dlouhých pohybech kamery to tahá oči ;PAmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
ObrazNova Sport HD a NHL si opravdu nerozumí. ;) |
hobo
![]() |
|
RE: NHL na Nova SportNova Sport HD si nerozumí s více přenosy a ne jen s NHL.;) |
mAGiic
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 278 |
![]() |
|
RE: NHL na Nova SportTimhle problémem trpí přenosy NHL na NS už od loňska. Konverze z NTSC jim evidentně nefunguje a nikoho to prokazatelně nezajímá. Na ESPN-A zas občas sekne grafika skóre na liště, ale to je proti celkovýmu sekání Novy uplně nezaznamenatelný. |
Corgi
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 129 |
![]() |
|
![]() |