![]() |
|
Golden Media SparkNevite někdo jak se utohoto přijímače přepína Dual boot ??? díky |
Humik
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 74 |
![]() |
|
RE: Golden Media SparkVzadu vypnout držet OK zapnout šipka nahoru nebo dolu Forced-spark,,Enigma potvdit OKAmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
RE: Golden Media SparkVše potřebné bylo publikováno v lepší recenzi na konkurenčním webu, ale jak je tu poslední dobou zvykem, můj odkaz byl smazán! Bohužel pro uživatele nebo zájemce o uvedený přijímač. Navíc možnost komentáře v recenzi je uzamčena!zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
RE: Golden Media SparkNeviem ako vam, ale mne na tychto Špak strojoch chyba CI.Aspon jeden, istota je istota do buducnosti.Inak neviem co by som vytkol z hladiska bezneho uzivatela.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Golden Media SparkDíky za vaše odpovědi !! A chci se zeptak která enigma2 je vhodná pro tento prijímač Golden Media 990 CR HD PVR Spark LX ??? |
Humik
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 74 |
![]() |
|
RE: Golden Media SparkU recenzií mi chýba kvalita obrazu v HD a SD verzii. Napr. Mám doma Arivu a Opticum. Na Arive je obraz ako keby bol "cez jemnučkú pavučinu alebo opar" a Opticum na tej istej TV ma krásne žarivé a ostré farby, celkovo je obraz živší a ostrejší.4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3
|
Crescenzio
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 388 |
![]() |
|
Crescenziojakou Arivu a jaky Opticum? |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 388 |
![]() |
|
@ lanceFerguson Ariva 100 a Opticum HD 9600. TV je Sharp LCD32SH. Arivu mam iba záložnú, keby sa niečo stalo s Opticum, ale buď som narazil na vadný kus, alebo fakt je u nej normálne, že obraz je "jemne v hmle".4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3
|
Crescenzio
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 388 |
![]() |
|
RE: Golden Media Sparkano to je rozdil v obraze tech dvou prijimacu, to neres, maximalne ponastavuj barvy v menu Arivy pokud to trochu pomuze, ale Ariva 100 ma proste horsi obraz nez Opticum 9600 to je cele |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 388 |
![]() |
|
RE: Golden Media SparkJe celkem otázkou, k čemu tam výrobce vlastně dával kabelový C tuner, když prakticky všichni poskytovatelé párují CAM s kartou nebo svůj receiver s kartou, ale žádný to neumožní na Conax v cizím přijímači :bigeyes:Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: Golden Media SparkHmm, přijímač není vyráběn primárně pro Českou republiku, a proto nějaké UPC nebo lokalni DVB-C provider nikoho nezajímají. Takže pláčeš technikuTKR na špatném hrobě, obrať se laskavě na dovozce. |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: Golden Media SparkJá se nemusím na nikoho obracet, protože mě takový krám nezajímá a napsal jsem to tady jenom proto, aby si případný zájemce s připojením na kabelovku nákup zrovna tohoto přístroje rozmyslel.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
![]() |