![]() |
|
Ztráta signáluZtráta signáluPříjímám signál ze tří družic 23,5E 19,2E 1W , Když jednotlivé družice přivedu solo do satelitu tak vše funguje. Jakmile jej dám přes Diseqc funguje pouze 23,5E na druhem portu. Když stejně nastavení dám do mněřáku Openpox SF-20 vse funguje jak má. Testoval jsem Arivu202E a Dreambox 500SD , Jediný co mně napadá výměna přepinace, mám ale jen stejný tip zn. Vecctor. Jaký tip diseq doporucujete případně cim to muze ještě byt. LNB jsou na 4 výstupy - ostatní sat příjimace funguji ok 2x 800HD a 1x 700HD. Predem dekuji za rady :bomb: |
Navratil
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 53 |
![]() |
|
RE: Ztráta signáluZkus ješě vyměnit vstupy v diseq ale musíš to samozřejmě přehodit i v stb,ale spíš to vypadá na vadný přepínač zkus ten od EMP Centauri P.164-IW,ještě mě napadá nepíšeš jestli máš monoblok na 19+23 nebo solo lnb,pokud tam máš ten monoblok tak ti stačí diseq 2/1 OPTIONSkylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 768 Galerie: jackino |
![]() |
|
RE:jackinomám 4x Quad . Testoval jsem i osciloskopu. Tam kde mi jede na STB 23,5E mam v grafu vse az dovrchu. Tam kde mi jede 23,5E pouze na měráku mam grafu nizsi hodnoty tak 1/3 . Osciloskop jsem nikdy nepouzival, takze nevim jak stemi hodnotami nalozit. |
Navratil
![]() |
|
FreesatMate taky problem, nejdou programy ,velky vypadek |
hodaa
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 188 |
![]() |
|
hodaaVypadol ti Freesat? |
dodiak
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 380 |
![]() |
|
RE: Ztráta signáluVymenen prepinac, skontroluj kable a uvidis, to je to najjednoduchsie co mozes spravit a zaberie to menej casu, ako dohady tuna a zapajanie osciloskopu. Na taketo prepinanie vyhovie akykolvek prepinac, akurat so starsimi dreambox (7025, 500SD) mam taku skusenost, ze obcas prepinanie blblo, avsak v pripade pouzitia prepinaca od Spaun je vsetko OK. |
JanoHels
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 886 |
![]() |
|
RE: Ztráta signáluSpaun jsem nasel nejlevnejsi kolem 1500kč. Zjistil jsem ze diseq mi nefunguje u arivi a 800hd original. Tak jsem dal zatim naprimo 23,5E bez prepinace. Mozna to je i setting aspon u dreama jsem to zazil -ale to nefungovalo ani naprimo. Tak uz fakt nevim . Asi testnu zez acatku EMP. Nebo se da nekde koupit Spaun diseqC 4x1 levneji ? |
Navratil
![]() |
|
RE: Ztráta signáluSAR 411 je už roky kolem 800,-Kč vč.DPH, stačí pohledat, jede spolehlivě s Vantage, Dreamem, Opticumem. Nevím kde jsi našel těch 1500 Kč nejlevnější. |
decmen
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 1 854 |
![]() |
|
RE: Ztráta signáluSpaun jsem nasel nejlevnejsi kolem 1500kč. Zjistil jsem ze diseq mi nefunguje u arivi a 800hd original. Tak jsem dal zatim naprimo 23,5E bez prepinace. Mozna to je i setting aspon u dreama jsem to zazil -ale to nefungovalo ani naprimo. Tak uz fakt nevim . Asi testnu zez acatku EMP. Nebo se da nekde koupit Spaun diseqC 4x1 levneji ? |
Navratil
![]() |
|
RE: Ztráta signáluVždyť jsem to psal, link sem dávat nemůžu,ale tam firma se jmenuje jako zkratka jednoho poplatku od jednoho sat.operátora,jen tam vynecháš písmeno,kvůli kterému chodí děti na logopedii, a je ve městě kde se narodil skladatel Jan Malát (teda ten se narodil ve starém) :lookaround: ,uf to byla dřina :))) .Ale určitě seženeš i jinde . |
decmen
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 1 854 |
![]() |
|
RE:decmenOk dik , nejak jsem to prehlidl. Zjistil jsem ze vypadky signalu jsou i naprimo na 800Hd originál . Ale jak jsem psal na merak funguje vse oK i pres diseqC. Projistotu dam posledni setting od likry a koupim diseq SAR 411. |
Navratil
![]() |
|
![]() |