Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Kvitová-Kirilenková

Zápas Kvitová-Kirilenková je dnes zřejmě na slovak sport v HD?Nebo zase bude třeba hledat,zajímavé je,že v Čechách asi nebude.No přece Berdych a Kvitová nejsou pro ČT zajímaví. :bigeyes:

baksik
Registrace: 5/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Kvitová-Kirilenková

Slovak sport má ženský WTA no když o to přišel Esp tak aspoň něco N sport má zase chlapi ATP :crying:

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

Slovak Sport v HD, taový vtip jsem už dlouho neslyšel... Ráno jsem se koukal na Petrovová - Wozniacki a bylo to trhané na nějakách 20FPS max... Po přepnutí na C More Tenis (SD) rozdíl 100:1!! Kvitovou dnes dává TV3 Sport/HD, NTV+ Sport Online a nějaký JSC Sport nabeton taky

Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech

apriliarsv
Registrace: 12/2012

Re:apriliarsv:Tak já děkuji slovak sportu,obraz je slušný i když kvalita by mohla byt lepší,ale určitě je co sledovat.Pro NS zřejmě zajímavější nějaký jiný duel a neni to poprvé,kdy se přenáší přenos jež není zastoupen našími tenisty!Proto ještě jednou dík slovenské stanici. :fuming:

baksik
Registrace: 5/2010

SuperTennis HD,volně.

obir
Registrace: 8/2006

stav utkání1:1

obir
Registrace: 8/2006

Ne, že by nebyli zajímaví, ale ČT nemá vysílací práva na všechno, co si kdo zamane a hlavně na to nemá peníze!

Tondach
Registrace: 3/2004

Berdych vs Nadal

Protože je téma na první straně out: Kdo nemá NovaSport, tak obě semifinále ATP-IndianaWells vysílá také Sport1DE (bývalé DSF). Sobota 20:00.
Babské finále v neděli v 20:00 na Supertennis a SlovakSport.

pf09
Registrace: 8/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra