![]() |
|
Problem s vysilanim ve VerticaluDobry denPrestehoval jsem se a technik od Skylink mi nainstaloval muj satelit.Bohuzel mi nevysilaji zadne programy vysilane ve Verticalu. V Horizontalu jdou vsechny. Nejde mi CT1, CT2, 24 ani Sport + Fanda a Barrandov. Technik rekl, ze z jeho strany je vse OK, Problem je pry v mem setoboxu, tak nevim.... Nema nekdo ,prosim, s timto zkusenosti? Diky |
martinnasa
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 1 |
![]() |
|
RE: Problem s vysilanim ve VerticaluA ukázal ti na měřícím zařízení, že vše funguje jak má? To může být závada jak LNB tak sat. přijímače. Vyměň přijímač se sousedem a uvidíš.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
jistěmůže mít pravdu,zkus jiný přijímač a je ti jasno,jestli mu máš věřit R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 390 |
![]() |
|
kubazase musíš být první :laughing: |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Problem s vysilanim ve VerticaluNemohu za to, že jsem nejlepší. :laughing:Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
souhlasím,je potřeba se pochválit,když to jiný neudělá :laughing: |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Problem s vysilanim ve Verticalu...skus ešte pozrieť v menu nastavenia satelitu či máš polarizáciu na auto ;)Keby dačo tak nič a keby už ozaj dačo tak už ozaj nič.
|
Patko
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 1 403 |
![]() |
|
Patkoon to asi pochopil,tak tedy pro mě vysvětli,děkuji R^ |
pierrepetr
![]() |
|
že by tentechnik skylinku,neuměl nastavit přijímač?,nebo nastavil parabolu a shrábnul honorář? |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Problem s vysilanim ve VerticaluZkus v menu zvýšit hodnotu napájení lnb pokud tím přijímač disponuje. Zapoj na jinou zásuvku, obrať vidlici napájení v zásuvce, pokud máš multimetr můžeš na výstupu změřit napětí při H/V polarizaci...je toho dost na vyzkoušenízgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
ale totovšechno měl udělat ten technik,možná to udělal,tazatel spí,nic nevíme |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetrtazatel spí, to je pravda, ale s tím technikem to není tak jednoduché. Pokud mu to hrálo na měřáku a lnb si z něho napájel sám a zákoš to viděl, pak se dá spekulovat, že je chyba v přijímači nebo elektroinstalaci. Toto ale už není součástí montáže (myslím nějaké opravy, testy atd.)zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
nemyslím,že to není součástí,záleží,co si objednal,já nastavím vše,včetně přijímače a předvedu,případně zapojím svůj a předvedu,případně vezmu do opravy,nebo dodám nový,prostě servis pro zákazníka,myslím si,že to takto dělá každý,mohu se mýlit :))) |
pierrepetr
![]() |
|
vycházímze zadání,stěhováním jistě nikdo neměnil nastavení přijímače,jen byl mimo provoz nějakou dobu a to někdy stačí pulsnímu zdroji,i tyto vady se takto projevují R^ |
pierrepetr
![]() |
|
@martinnasaTak jak řekl technik,příjmač zanést do servisu,případně k prodejci,zde servis není. |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 353 |
![]() |
|
A jaký přijímač vlastně máš,jaké LNB máš, single, twiny? Jaké máš napětí v síti, nemáš tam 260V? Což o to, i parabola se dá nastavit tak blbě, že jde pouze jedna polarizace. Ale na celé družici, to by už byl unikát.Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 410 |
![]() |
|
RE: Problem s vysilanim ve VerticaluMěl jsem podobný problém u jednoho zákaznika - horizontal.Když jsem zapojil měřák bez napájení na výstup out z boxu tak horizontal nešel.Po připojení měřáku na kabel od paraboly šly všechny polarizace.Nechal jsem to hrát na měřáku 10 minut a mezitím vyplnil protokol.Takže chyba nakonec byla opravdu v boxu. |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 615 |
![]() |
|
RE: Problem s vysilanim ve VerticaluA to vám technik od Skylinku nenabízel nový receiver??To bych se divil.. Předvedl vám osobně, že na novém receiveru chodí Vertikal normálně? Co tam všechno ten technik po zjištění problému dělal? On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
![]() |