![]() |
|
Aktuálne vysielacie práva na Premier LeagueZdravím, má niekto aktuálne údaje o tom, ako dopadol predaj práv na nasledujúce sezóny Premier League (SR a ČR)? Poslednú správu som zachytil 08.02.2013 xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx . Vraj boli oslovené všetky komerčné televízie - pozná niekto aspoň priebežné výsledky rokovaní? Vopred ďakujem za aktualizáciu.*zeditovany link Text zeditoval moderátor Warder. Datum editace: 19.03.2013, 17:27.14
|
Majkee
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 112 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 56 | |
![]() |
|
RE: Aktuálne vysielacie práva na Premier Leagu...bohužel nedělá :( Je to informace pravdivá. |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 672 |
![]() |
|
RE: Aktuálne vysielacie práva na Premier Leagu...A já zase Digi fandím ! Nemají žádné velkohubé prohlášení včetně reklam jako ostatní...a potom skutek utek.Digi žije skormně v ustraní.Každej si do ně jen kopne a pak ještě plivne.. Někdo žije v tichosti a pak nabídne PL,Serii A a Fran.ligu. Někdo žije jako mocipán a je všude slyšet a vidět a pak nabídne Smíchov a Telku... |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
to patnaprostý souhlas, pokud opravdu začne vysílat Digisport 2 - a vše tomu nasvědčuje, pokud získá Digi práva na PL, tak se bude jednat o bezkonkurenční sportovní kanál u nás. Na NovaSport už přepínám jen sporadicky na evropskou ligu a FA Cup, nic jiného už jim z fotbalu nezbylo...a toho HD se snad dočkáme i u Digisportu. |
FI711010
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 1 906 |
![]() |
|
@patNevím jestli to myslíš ironicky nebo vážně, ale ono jde především o obrazovou kvalitu uvedeného kanálu a ta rozhodně není na takové úrovni, aby z fotbalových přenosů měl divák ten správný zážitek. Lidí se špatným zrakem a CRT TV rozhodně není většina.Je škoda, že neexistuje něco jako kontrola kvality poskytovaných přenosů. Něco jako kontrola piva v Postřižinách čepujete a skladujete naše pivo nekvalitně? Tak vám seberem licenci. Pouze se přeprodávají práva a tím to končí a to je dle mého špatně. Jinak tahle debata stejně nemá smysl je to furt dokola... zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
RE: Aktuálne vysielacie práva na Premier Leagu...proste ich preplatili, Novasport získla ževraj ako "náhradu" od nevej sezony Slovenskú futbalovú ligu :-))) proste úbohosť, hlavne že zakladajú nové Telky , Smíchovi, a podobné pi...viny... |
Paterliny
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 216 |
![]() |
|
RE: Aktuálne vysielacie práva na Premier Leagu...taky jsem to zaslechl,že místo PL bude NS vysílat slovenskou fotbalovou ligu.Ta NS je už fakt k smíchu :))) |
dawis77
![]() |
|
gunterano mas pravdu chcelo by to HD ale trochu by som sa digi zastal, pretoze Digisport a Novasport maju v Digi najlepsi obraz, dokonca lepsi ako vacsina platenych kanalov v SL |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 713 |
![]() |
|
@gunterAno já to myslím naprosto vážně !!K čemu Ti bude kvalita na slovenskou ligu,košíkovou,kuželky a lukostřelbu ? Jsem 100% přesvědčen(a vsadím cokoliv) že kdyby šlo udělat test a průzkum mezi sprotovní veřejností na : 1 možnost v super HDeeee kvalitě KHl,Slov.liga,občas FA cup atd. prostě odpad..nebudem si nalhávat. 2 možnost už zminovaná SD kvalita PL,Serie A,Franc.liga.(bundesligu a spain mají oba). Tak 100% zvítězí SD nabídka. Vynechme nějaké sdílení,emu a různé černoty a krádeže.. Znám jeden nejmenovaný sport bar na Praze 6.Měl tam Digi TV starou letitou plazmu bez jasu a kontrastu.No ale hlavně měl díky Digi Prem.League a Ser.A. V baru bylo stále plno !! Hodně cizinců Ang,italové chorvati atd..prostě se popíjelo ,kecalo a koukalo na fotbal. Nikdo nikdy !! nevím že by si stěžoval na nekvalitu ! přenosů. Potom nějaká dobrá duše majitele zblbla.Zrušil Digi TV.Koupil špičkovou velkou TV a Sky link a jejich super HD kvalitní programy ale s nulovou obsahovou nabídkou. A co se stalo ? No logická věc.Bar je dnes poloprázdný málo navštěvovaný a vše se přesunulo o kus dál,kde mají to zlé,nekvalitní a špatné obrazové digi TV...ale kvalitní obsahovou nabídku.. Tím pohádka končí a tak to u chlapů co chtějí koukat na fotbal prostě je !! sportu zdar |
pat
![]() |
|
@patTechnický dotaz. Dokud měl ten v tom prvním baru DigiTV (a měl plný lokál), co měl k dispozici ten "o kus dál"?Nějak mi to totiž neštymuje. Kdyby měl také DigiTV, tak by měl (zřejmě) také plno a ti z prvního baru (po přechodu v prvním baru na Skylink) by se už k němu nevešli (předpokládám, že míval také díky DigiTV plno). Pokud ten "o kus dál" to DigiTV neměl, chodil tam předtím někdo? A když ne, jaktože nezkrachoval? Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
JoscerMoc to prožíváš a pátráš a koukáš na detektivky.To o "kus dál" bylo myšleno obrazně.Jednoduše řečeno a polopatě pro Tebe,ti zákazníci se rozptýlili do jiných barů kde ta Angl. na Digi prostě je. Hlavní myšlenkou bylo a pravdou je že ten bar má dnes čtvrtinovou návštěvu.Fandové špičkového fotbalu jsou prostě fuč !! a neudržela je ani drahá velká obrazovka ani špičkové a obrazově kvalitní ! vysílání Sky linku !Prostě chlape obsahová kvalita chybí pozlátko to nezachrání. |
pat
![]() |
|
RE: Aktuálne vysielacie práva na Premier Leagu...Tieto špekulácie okolo PL nemajú konca kraja. Na facebooku Nova Sport admín na otázky okolo PL odpovedá toto "Dobrý den, až bude v této situaci jasno, budeme vás informovat. O Prává máme velký zájem, tak nám držte palce.--Radim, komunikace s diváky." O Digisporte 2 som nenašiel na internete žiadnu informáciu, takže to zatiaľ považujem za správu z agentúry JPP. Neviem či má Nova Sport záujem o slovenskú futbalovú ligu, ale už prebiehajú rokovania medzi českým a slovenským futbalovým zväzom, že by mohla byť liga Česko-Slovenská, ale aj to asi len od roku 2016 ak sa obidve strany dohodnú. Kým nie je jasné kto bude mať práva na PL tak sú v hre všetky športové stanice okrem Prima Cool, lebo oni o to nemajú záujem. |
telecirkus
Registrace: 12/2011 Příspěvků: 962 |
![]() |
|
@patJá nic neprožívám, ta otázka se přímo nabízela. Na detektivky vlastně vůbec nekoukám, já jsem skončil u rady Vacátka a rady Korejse.Speciálně pro mě nemusíš nic vysvětlovat nebo se do toho ještě zapleteš sám. Už to, že se rozptýlili do jiných barů evokuje myšlenku, jak je v městečku X barů, ve všech mají DigiTV, nejvíce se sleduje PL a najednou se vlastník jednoho z barů rozhodne od toho odejít. No proč ne, jsou i hloupí barmani. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Aktuálne vysielacie práva na Premier Leagu...Tak už je to hotový. Vacek to prodal TV Paprika. |
gliderman
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 766 |
![]() |
|
RE: Aktuálne vysielacie práva na Premier Leagu...@pat víš co bych si já vybral z těch dvou možností:NIC.Nejlepší řešení Nova Sport HD a Spor 2 HD.Pokud to získá DigiMazaniceSport tak si kupuju PolákyDreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
RE: Aktuálne vysielacie práva na Premier Leagu...je to hotovy ziskal to Slagr ;P ;P ;P |
image
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 557 |
![]() |
|
RE: Aktuálne vysielacie práva na Premier Leagu...tak mi psal kámoš co má digisport,že jim tam psal a odpověděli mu tento pátek,že o PL mají eminentní zájem a že výsledek jednání oznámí velmi brzy.to myslím je už jasné... |
dawis77
![]() |
|
RE: Aktuálne vysielacie práva na Premier Leagu...Ještě že tu máme ty Poláky. Ježí se mi hrůzou chlupy že bych někdy znova musel poslouchat komentář pana Bahníka :zombie: |
jiri51
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 412 |
![]() |
|
Kam na to chodíš ???Někdo mi psal, že někam psal, a ti mu řekli, že brzo něco bude..... |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 300 |
![]() |
|
bretahvšak uvidíš že to získají opět rumuni.A kvůli toho taky spustí digisport2. |
dawis77
![]() |
|
RE: Aktuálne vysielacie práva na Premier Leagu...Pracuj s fakty. Jediným známým faktem je zatím to, že práva koupila společnost AMI. http://www.premierleague.com/en-gb/news/news/2012-13/feb/ami-acquires-premier-league-rights-in-czech-republic-and-slovakia.htmlMožnost, že to bude opět na Digisport cz/Sk vyloučena není, ale proč to tedy Rumuni někoupili hned a pro všechny země, jako při předchozí nabídce ??? Podívej se, kdo společnost AMI v ČR zastupuje a na které televizní stanici, resp. stanicích lze sledovat jiné sportovní události, pro která společnost AMI vlastní práva. Jedná se mimojiné o F1, NBA a FA Cup. Prostě se jen šroubuje cena a klidně tohle může trvat až do půli srpna. |
bretah
![]() |
|
RE: Aktuálne vysielacie práva na Premier Leagu...bretah: vždyť ti říkám,že digisport má eminentní zájem o PL pořád.A zástupci digisportu si věří :) |
dawis77
![]() |
|
RE: Aktuálne vysielacie práva na Premier Leagu...bretah: a vysvětli mi proč zástupci NS oficiálně tvrdili,že jednání vypadá pro ně velmi nadějně,a že se rohodne nejpozději koncem února.Z toho usuzuji,že NS je ze hry. A zbývá pak už jen sporttv,ale tomu nevěřím.Takže nejreálněji se jeví zase varianta PL= digisport. |
dawis77
![]() |
|
RE: Aktuálne vysielacie práva na Premier Leagu...Ano, AMI to koupilo za 250 mega, aby to Rumunům prodalo za 180 mega.... |
bretah
![]() |
|
RE: Aktuálne vysielacie práva na Premier Leagu...bretah : neodpověděl si mi na otázku,že do konce února to bude mít NS,tak jak to tvrdil oficiálně Kindernay. |
dawis77
![]() |
|
RE: Aktuálne vysielacie práva na Premier Leagu...bretah: a kde by na to NS vzala,když mají stovky milionů dluhů :))) |
dawis77
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 56 | |
![]() |
|
![]() |