![]() |
|
NG-HD na skylinkSkystar UBS2HDCI,dvbviewer PRO,modulEUROCAM SMARDTV,SKYLINK.mam nastaveno FLEXI a nehraji mi NG-HD a ani ostatni programy z teto frekvence.Zkousel jsem vse mozne a nic.Pokazde kdyz prepnu na tento program,tak prestanou hrat i ostatni kodovane programy musim restartovat a pak je vse ok mimo toho NGHD. Diky |
velehof
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 27 |
![]() |
|
RE: NG-HD na skylinkNebude problém v tom, že TP, kde je přenášen NG HD je DVB-S2 s 8PSK a FEC 5/6? Některé CAM s tím mají při dekódování problémy.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: NG-HD na skylinka kartu máš jakou?zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
RE: NG-HD na skylinkto je tezky ktery CAM bude fungovat bez problemu.U tohodle me prodejce ujistoval ze je na skylink urcen |
velehof
![]() |
|
RE: NG-HD na skylinkkarta vymena Skylink |
velehof
![]() |
|
RE: NG-HD na skylinkA v minulosti ti to šlo? Nebo jsi si NG HD poprvé zaplatil až teď? Máš možnost vyzkoušet nějaký program z jiného TP, který je také DBV-S2, 8PSK a FEC 5/6, třeba z balíčku MixBox z TP 11817?Zkus třeba znovu naladit TP s tím, že tzv. podladíš frekvenci, tedy místo 12207 dáš 12204. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: NG-HD na skylinkkdyz jsem menil kartu tak v promo akci mi slo vse. |
velehof
![]() |
|
RE: NG-HD na skylinkAha, tak to jsou moje rady k ničemu.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: NG-HD na skylinkZkoušel jsi reautorizaci, eventuelně vložit kartu jinam?zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
![]() |
|
RE: NG-HD na skylinkjde vse mimo 12 207-NG Wild HD CZ, iConcerts HD CZ, MTV Live HD CZ, Nat Geo HD CZ, Viasat HD CZ ,ostatni programy bez problemu.opravdu si nevim rady a nechci investovat do noveho CAM abych na tom pak nebyl stejne |
velehof
![]() |
|
RE: NG-HD na skylinkZkus požádat prodejce o výměnu CAM pro vyzkoušení funkčnostiVU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E
|
tkan
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 1 414 |
![]() |
|
RE: NG-HD na skylinkreautorizace-mnohokrat i pres noc |
velehof
![]() |
|
velehofzkus teda s tou kartou zaskočit někam jinam nebo co píš tkan u prodejce...zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
![]() |
|
RE: NG-HD na skylinkto bude nebude modulem ale tím skystarem tyhle uměliny jsou k ničemu měl jsem Schwaiger DSR 596 a tam dělalo přesně to samí co tobě a i na stejným transpordéru jako tobě jakmile jsem pustil NG HD nebo jiný program s DVB-S2, 8PSK tak se hendka napsalo kódováno a pak nešel ani jeden program a musel jsem restartovat takže jsem se tý uměliny okamžitě zbavil pořídil si plechovej sat běžnej a bylo po problému pamatuj čím těžší sat tím lepší tyhle uměliny jsou rádi že hrajou |
sgr97
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 298 |
![]() |
|
RE: NG-HD na skylinkSkystar kartou to neni. Kdyz mas DVBviewer, tak mas urcite i jejich Transedit - zkontroluj si pomoci nej nastaveni pro dany transponder. Parametry menili koncem 2012. V Transeditu musi byt vse detekovano Ok.Fuba 85, Inverto Black Premium, SG-2100A Moteck, Skystar HD2, HTPC
|
pavsla
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 509 |
![]() |
|
RE: NG-HD na skylinkna transeditu vse detekovano programy funkcni ale proste mi to nerozkoduje ten NGHD ,pouze orig. zvuk a ten bude nekodovany,asi to bude CAM i kdyz v loni to pri stejny sestave fungovalo |
velehof
![]() |
|
RE: NG-HD na skylinkTaky mi NGCHD po úpravě výběru balíčku nechodil, mám ho ve Flexi7, ostatní kanály šli okamžitě.Pomohla reautorizace. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: NG-HD na skylinkNo mám Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB TV Tuner a takovéto problémy nemám!Používaam DVB Dream.Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
PRO SATMAMprosimte ,jaky pouzivas CAM-dekodovaci modul? |
velehof
![]() |
|
seřízení parabolyMně po změně FEC na 5/6 taky přestal jít.Příjmač Amiko Alien.Ani jiné programy z tohoto transpondéru nešli.Jinak jsem naladil vše.Potom jsem přesně seřídil parabolu a programy zase šly.I teď se občas stává, že když sněží, tak program Nat Geo Wild HD nejde a všechno ostatní jede.Asi by pomohlo ještě přesnější nastavení.Jedná se asi o nejslabší transpondér.Určitě zkus pohnout s parabolou a docílit nejlepšího možného signálu, pak to vše naladíš. |
oldies26
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 353 |
![]() |
|
RE: NG-HD na skylinkNastaveni paraboly lze overit v TranEdit: na danem transponderu musi byt signal Quality 98% (v idealnim pripade).V kazdem pripade ale pouzivat posledni verzi DVBvieweru 5. Fuba 85, Inverto Black Premium, SG-2100A Moteck, Skystar HD2, HTPC
|
pavsla
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 509 |
![]() |
|
RE: NG-HD na skylinkmam verzi DVBvieweru PRO Edition 5.0.0.0signal na Transedit 98% signal na DVBvieweru 87% a nic( sorry,you can not receive this programme) |
velehof
![]() |
|
RE: NG-HD na skylinkMam CA modul Cryptoworks SCMprodejce pise-(CA modul Irdeto, podpora nových satelitních karet ICE a HD Irdeto, vhodné pro HD-TV) myslim si ze problem bude v nem. hodnoceni od zakaznika na eshopu ktery pise (Mám tento modul s kombinací Irdeto karty od Skylinku v přijímači TOPFIELD SBP-2010. Bohužel tento modul neumí dekódovat Novu HD, která má nové parametry od 1.2.2012. Bohužel, pak zablokuje i ostatní programy a přijímač se musí restartovat. Tento problém s modulem a Novou HD na Skylinku již byl dříve po změně parametrů vysílání. Když se tento problém řešil poprvé, tak jsem nebyl sám, kdo měl s touto kombinací problém. Tento modul mám asi 14 měsíců a zatím nebyla žádná aktualizace a asi nebude.) MAM STEJNY PROBLEM AKORAT JINY PROGRAM NG-HD pujdu do jineho CAM asi TECHNISAT ,ktery ma podporu od vyrobce a uvidim. |
velehof
![]() |
|
![]() |