Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

TV LG a modul irdeto problem

Nazdar majstri! Mám sakra problem - Dnes som bol u znamej, že jej nefunguje dekodovaci modul v LED TV zn. LG (dalej DM) Skylink irdeto. Vypisuje chybu komunikacie s DM. Vložil som moj DM (Irdeto EUROCAM) a kartu bez problemov zobralo aj s modulom. Pani išla vymeniť za skylink DM smit a to isté - nenačítalo.Tak bola kúpiť iný ako skylink IRDETO DM a volala mi, že zase nič. Už som z toho zúfalý. Neviete poradiť?

jklajban
Registrace: 2/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: TV LG a modul irdeto problem

Bohužel je to nejhorší řešení (LG a vestavěný sat. tuner)na různých forech se to řešilo, googli, ale někdy pomůže znovu ručně nastqvit všechny TP a proladit, nepoužívat automatické ladění. Měnit moduly atd.

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

preladenie TP má akože pomôcť rozchodiť modul, keď môj v ňom funguje???

jklajban

pokud tomu nevěříš zavolej zítra support LG je to jedno z doporučení, tak asi tak jaký to má nebo nemá vliv neřeším, já už to mám za sebou tady:
https://www.parabola.cz/forum/topic-75104/

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

Tak vyzkoušej ten její modul u sebe a když půjde ,tak to vyměňte. :)))

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

jklajban

Kolego, ten modul je Irdeto Eurocam CI+, nebo Eurocam SCM CRW-Irdeto CI ? A jak inicializace CA modulu v přístroji ? K LG Led TV se dodávají Smit Irdeto CI+,"""to dle odborníků má fungovat """ ? ! ? R^

CES
Registrace: 4/2007

modul

dej tam smit modul a ten jede ok

Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF

kanon69
Registrace: 6/2009

smit modul tam už tiež bol, aj ten nešiel. Dalo sa ísť do menu toho modulu ale karta stále nič

jklajban

Pôjdem ku kamarátovi a pozriem,aký tam on má-funguje bez problémov, tiež LG. Dám vedieť.

pego097
Registrace: 3/2011

K LG používám TechniSat TechniCrypt Irdeto CI+ a není s tím problém

stoky
Registrace: 9/2009

jaký je typ té LG tv přesně ?

nec3
Registrace: 11/2010

42LM660S podobný problém nejede nic anis moduly SMIT které by teda jet měly ,zkoušeno s 5ti moduly a pořád stejně , buď se nerozjede vůbec nebo to je zaseknuté , pokud má známá ICE kartu zkusit modul cryptoworks , mně to jelo jenom vněm ato značky MASCOM , když tak můžu přesně kouknout jaký to je typ modulu

nec3
Registrace: 11/2010

Update firmware Televizora

Zrovna pred mesiacom sa mi presne toto iste stalo. LG LED TV nebral ziadny z CI modulov Skylinku. Pomohla jedina vec. Pripojit televizor na internet a updatovat firmare TELEVIZORU (nie CI modulu). Potom uz vsetko slapalo super.

lel
Registrace: 1/2007

Jo jo. Life´s Good. Háááá ha ha hááááááá. No při dotazování na funkčnost SMIT IRD CI+ modulu na lince LG, kde paní hovorila po slovensky. No sorry jsme v ČR, se slovenštinou nemám problém, ale... A tá bosorka doporučila MASCOMáckej modul. No, co SMIT jede bez problému než zkoušet neověřený a doporučený modul. Jinak tato plíma značka a TV, to jednou jí vypadli SK programy, podruhý nebyl signál a né že nebyl, on byl. No to bych z téhle značky Blilb. :))) TNXGOD majitel nejsem. :)) TV je ze základu zobrazovač a jako takový se chová, odfláknutý a neodladěný fw se málokdy dočká aktualizace a když už, tak kosmetické, o citlivosti tuneru a problémech s pre-echem u TV nemluvě. Takže kvalitní externí STB Vás podobných problémů ušetří a ještě ušetříte za TV, kde si jiný než DVB-T tuner jistých kvalit nechají pěkně zaplatit. Já zapomněl, je jenom jeden dálkáč. No hurrrá, za 200,- káblí to vyřeší i ten UDO z lídlu, kterej má, světe, div se nějaké to makro a samoučící fce, nejenom kódy. TV kupujte v budoucnu jenom podle obrazu, nic jinýho prostě nikdo nevylepší, o zvuku nemluvě. A pokud ano, tak do nastupujícího modelu.

VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.

meduzka
Registrace: 1/2006

Kamarát má presne tento model 660S a má v ňom IRDETO CL+ smit, ale kartu ICE-tá OK

pego097
Registrace: 3/2011

mě pomohlo tovární nastavení a nové naladění

rklouda
Registrace: 3/2013

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra