![]() |
|
Skylink a jeho opatrenia proti nelegalnemu prijimuViete o tom, ze ci Skylink posledne tyzdne (mozno mesiac ci dva dozadu) robil nejake opatrenia proti nelegalnemu prijimu? Zeby ide o SurfLock? Snad toto nie je tema proti pravidlam, ziadne konkretne info "ako na to" sa tu ved neposkytuju... |
radolaco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 188 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
RE: Skylink a jeho opatrenia proti nelegalnemu...Neviem o nicom ale nelegalny prijem funguje stale a bez problemov. |
marianst
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 287 |
![]() |
|
RE: Skylink a jeho opatrenia proti nelegalnemu...sotcam.key ;)Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 814 |
![]() |
|
RE: Skylink a jeho opatrenia proti nelegalnemu...no praveze asi poslene 2 mesiace nejake problemy boli...niektore servery si s tym uz poradili, niektore vyskrtli skylink so svojho zoznamu poskytovanych providerov... |
radolaco
![]() |
|
RE: Skylink a jeho opatrenia proti nelegalnemu...Co je to SurfLock? To je to propagandistické heslo pravdoláskařských socanů z Francie, po němž jede opět CanalSat přes Share ve Full HD? V tom případě ano, jsem pro... :-)))Ferguson Ariva 200, motor 53E - 30W. Skylink + TNK
|
patriklib
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 270 |
![]() |
|
RE: Skylink a jeho opatrenia proti nelegalnemu...a co tak do roku Secure Silicon. SkyLink ICE už nejsou delší dobu v prodeji, na Standard HD (IR) je napsáno červeným o použití v certifikovaných dekodérech Irdeto. Konec záruky na ICE se blíží a M7 se s tím nebude sr..Co se týče zákazníků Výměn ICE, tak použijí taktiku na karty CsLink - chceš placené,tak si vyměň kartu a přijímač za Irdeto Sesure Silikon. :))) Rv |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 043 |
![]() |
|
RE: Skylink a jeho opatrenia proti nelegalnemu...RAFI007: To teraz neviem co ma so sharingom....Tak potom neviem ci mal problem len jeden server a ten ho pred tyzdnom (dufam ze nadobro vyriesil), plus pred mesiacom odpojil skylink z ponuky minimalne jeden server o ktorom viem...myslel som teda ze sa nieco dialo na kamziku v BA...ale asi teda nic..? |
radolaco
![]() |
|
RE: Skylink a jeho opatrenia proti nelegalnemu...To ešte nie je všetko, čím vás Skylin mieni prekvapiť,bude horšie,lebo sa budú párovať karty s STB,to bude ešte len sranda že?Nech sa darí.DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.
|
vladoholu
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 1 043 |
![]() |
|
RE: Skylink a jeho opatrenia proti nelegalnemu...parovanie sharingu nijak nebrani |
radolaco
![]() |
|
RE: Skylink a jeho opatrenia proti nelegalnemu...vyberiem si to co vyhovuje mne a nie poskytovatelovi sluzieb)uz ma tak tankuje parovanie a skylink)sa vam cudujem) |
borsalino
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 196 |
![]() |
|
RE: Skylink a jeho opatrenia proti nelegalnemu...Souhlas s Borsalino žvásty o ničem. Co chce Skylink to bude mít.Já to neřešim. |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
RE: Skylink a jeho opatrenia proti nelegalnemu...co měnily v noci ?Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 3 393 |
![]() |
|
aldaBežná servisná noc z pondelka na utorok, podla všetkého odpojený crypto na Nova a Prima HD nič viac. |
korok
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 215 |
![]() |
|
RE: Skylink a jeho opatrenia proti nelegalnemu...já jen že mi zdechla GFAmiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
![]() |
|
RE: Skylink a jeho opatrenia proti nelegalnemu...Aj mne zdechlo GF som zvedavy ci to nabehne.. |
ebollaBB
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 67 |
![]() |
|
RE: Skylink a jeho opatrenia proti nelegalnemu...No mě zase nejdou HD programy na ice zase s tím jebou Rv ;PSkylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 768 Galerie: jackino |
![]() |
|
RE: Skylink a jeho opatrenia proti nelegalnemu...Ada daj potom vediet ci ti Gf nabehlo dakujem |
ebollaBB
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 67 |
![]() |
|
RE: Skylink a jeho opatrenia proti nelegalnemu...GF v termine 20 dní nezdochlo.Ide stále.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: Skylink a jeho opatrenia proti nelegalnemu...Mimo 20 dní budeme vedieť poobede,keď sa národ vráti z práce a nažhaví mašiny.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: Skylink a jeho opatrenia proti nelegalnemu...GF (za blokerem a po termínu platnosti) opravdu KO.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: Skylink a jeho opatrenia proti nelegalnemu...tak jsem vyndal starou z šuplíku a máme radost ;)Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
![]() |
|
RE: Skylink a jeho opatrenia proti nelegalnemu......no mne to tiez nejde. šlo by to ešte nejako naštartovať??? |
Tryskac11
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 395 |
![]() |
|
RE:Skylink a jeho opatrenia proti nelegalnemu...Skylink:numero uno R^ Jen tak dál,já si platím,ty se díváš zadarmo.Která verze příjmu u mě vítězí?Samože numero uno.Nemám rád černotu.Jo a přijímač Sky ready mám,tak spárujte,spárujte at je klid.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
RE: Skylink a jeho opatrenia proti nelegalnemu...Skylink ready šrot ani zadarmo ;) :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 762 |
![]() |
|
Saták1parovanie share nebrani vid digitv. funguje v share bez problemov.a co sa tyka nejakych opatreni tak som nepostrehol nic. vsetko vali ako ma :))) motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink
|
drto
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 808 |
![]() |
|
RE: Skylink a jeho opatrenia proti nelegalnemu...Ani parovanie ani surflock ci ine features tomu nezabrania, ale kazdopadne mam pre Skylink jedno efektivne riesenie. Prestat vysielat, zbalit sa a odist do teplych krajin - garantujem ze uz ziadny nelegalny prijem Skylinku nebude .Neverim ze zrovna Surflock je liek pre odstranenie sharingu kariet, urcite sa aj to bude dat obist tak ako vsetko doteraz. Najucinnejsiu ochranu proti nelegalnemu prijmu ktora nieje prekonana ma MagioSAT, no na druhu stranu maju vdaka tomu najmenej uzivatelov takze vsetko ma svoje + a - ... |
MaTToS
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 106 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
![]() |