![]() |
|
Mizení ProgramůAhojMám TV LG 32LS570S, je vybavena CI slotem a zakoupeným CA modulem NEOTION Irdeto a kartu od Skylinku s kódováním Irdeto. Problém spočíva v tom že po vypnutí TV mi zmizí programy a to konkrétně Nova a Prima family. Myslím že jsem tento problém již někde vyděl. Bohužel fora jsou někdy obrovské a listovat nimi je v podstatě nekonečné. Google také nepomohl. Prosím o rady. |
Harold
Registrace: 4/2013 Příspěvků: 9 |
![]() |
|
RE:Mizení ProgramůNemáš ich niekde vzadu uložené a modro sfarbené? |
pego097
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 367 |
![]() |
|
RE: Mizení ProgramůLG to bezne robi |
satan
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 230 |
![]() |
|
RE: Mizení ProgramůTento problém je u TV LG znám. LG tvrdí, že pracuje na opravném fw. Pokud vím tak nedávno vyšla revize fw s koncovým dvojčíslím tuším 53. Podívej se co tam máš a případně zkus aktualizaci. |
petr71
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 120 |
![]() |
|
MIzení ProgramůDobře podívám se :) ale myslím že nejnovější FR jsem stahoval před 2 dny .... |
Harold
![]() |
|
RE: Mizení ProgramůAno tak nejnovější verzi mám, ale nepomáhá tak nezbývá než čekat :(. Mě osobně to nevadí ale ne každý z rodiny umí provést ruční aktualizaci asi 3 (par programu ještě přibylo) frekvencí. LG se u mě tedy vyznamenalo :D jeden z mnoha různých problémů.... |
Harold
![]() |
|
@HaroldFóra si si mal prečítať skôr, ako si kúpil kombináciu 2 v 1... Dozvedel by si sa, že to výrobcovia ešte nezvládajú. Keď tebe pravidelné ručné ladenie nevadí a chceš sa hrať, je to v pohode. A ostatných členov rodiny by si mohol potešiť zakúpením samostatného satelitného prijímača. ;)DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 084 Galerie: Maneto |
![]() |
|
ManetoTo by si dali , jak to tady čtu jak brečíte , že vám to nejde atd. na samostatných přímačích - ŠROTY a každý den tu přibydou další . Plno lidí má tyto TV se satelitem I JINÝCH ZNAČEK a zde jsou jen vyjímky když jim něco nejde nebo blbne . Pro normálnýho člověka ,který umí TV jen pustit tak mu to bohatě stačí a nepotřebuje další krámy domů .Doufám pane Maneto , že máte i doma koupený setobox na DVB-T , protože co kdyby v TV to nešlo , nebo byli problémy . :laughing: |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
@standa111Môj komentár za prvé nebol určený tebe, za druhé som ho myslel v dobrom a za tretie si vyprosím aby si sa takýmto tónom o mne vyjadroval. Keď už nevieš slušne reagovať, pozri si podpis a sklapni opatky... :lookaround:DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 084 Galerie: Maneto |
![]() |
|
standa111maneto má pravdu! |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
RE: Mizení ProgramůAno externí příjmač jsem měl, ale rozbil se tak sem si řekl že toho využiju. Mimo to ceny externích DVB-S přímačů jsou mnohem vyšší a teoreticky mnohem nepraktičtější natož na Smart TV. |
Harold
![]() |
|
RE: Mizení ProgramůMozna ze je ta příčina zpusobena v kombinaci s CAM modulem Neotion Irdeto.Jakou verzi sw mas v Cam modulu? A zeptam se ještě zda si uvedl televizi opet do továrního nastaveni po stazeni sw a znovu si vse nastavil a naladil.To by mohla byt také příčina proc ti to dela i po stazeni sw. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 657 |
![]() |
|
RE: Mizení ProgramůTovární nastavení jsem neobnovil molhlo by to mít souvislost s tím návodem co jsem dostal od profesionálního call centra skylinku :D kteří me v podstatě řekli že mám aktualizovat CAM modul ... tot v podstatě vše :D. Muj obor jsou spíše Počítačr a myslel jsem si že to nebude takový rozdíl, ale to sem se sakra zmílil :D. Jak se k Tv dostanu napisu Verzi a obnovim puvodní nastavení :) Díky za tip. |
Harold
![]() |
|
RE: Mizení ProgramůPtal jsem se na to zamerne ,protože při nahrati nového sw do tv nebo prijimace, muze zustat v nektere funkci sw puvodni nastaveni,ktere zpusobuje onen problém a proto by se melo vždy provest po nahrati nového sw opetovne tovarni nastaveni, aby se zamezilo opetovne chybe, která je obsazena v puvodni verzi sw.Pokud budes prehravat sw v CAM modulu, tak postup najdes na strankach Mascom.cz.Snad to pomuze a odstrani to problém, který si popsal. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 657 |
![]() |
|
Manetopozri si podpis a sklapni opatkyCo je na tom podpisu tak zajímavé aby se na něj díval místo k tématu Mizení Programů ? :laughing: |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
![]() |