![]() |
|
Hodnocení LBN konvertorůKolegové Váš názor na kvalitu LNB konvertorů ( singl, twin, ...) - např: Inverto, Diavolo, Golden itersrar, Alps, Sharp, Chess, .... atd.. Prosim seřaďte od č.1 až po xx. Dík za názory. R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
RE: Hodnocení LBN konvertorůzase anketa.1: najlepší je ten ,ktorý je najlepší. samozrejme ako pre koho. 2: fuba 3: technisat. 4: palsat 5: echostar vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Hodnocení LBN konvertorůNeviem aký má význam takéto hodnotenie... Keď rovnaký konvertor sa bude inak správať na rozdielnych parabolách, frekveniách, polarizáciách, moduláciách a záleží na mnohých ďaľších faktoroch. Používam všetky tebou menované a na rozdielnych parabolách mal každý iné vlastnosti a chvíľu mi trvalo kým som ho umiestnil na tú správnu. Dokonca a starý Chess Edition II ktorý som už chcel odložiť si našiel svoje miesto.DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 084 Galerie: Maneto |
![]() |
|
oneeeeeA takGolden media Inverto Nepridáš ????? |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
PS......Viem že otázku položil CES, ale myslím že si použil už aj tieto. R^ |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
co chcešslyšet,které boty jsou nejlepší?,no přece ty moje,pak by mohly vyrábět jedny pro všechny,stejně jako náhradní zuby,zrovna od tebe bych takový dotaz nečekal R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 390 |
![]() |
|
PISTOK153nenapísal rok použitia, trvanlivosť od-do,záruku a dátum spotreby.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
i kdybychpřipustil,nějaké hodnocení,je třeba specifikovat parametr kvalita,může být kvalita materiálu,životnost,nebo kvalita signálu,pak je nutno říci s jakou parabolou,těch proměnných je hodně,proto nelze hodnotit :))) |
pierrepetr
![]() |
|
zlaty oxfordmam jeden Zlaty oxford v šufliku je to 20 ročný konvertor zhodený asi pred 5 rokmi a verim že keď ho vložiš do paraboly tak pojde a dobre, stal asi 4000 korun na tu dobu veľa.Ale nemysli si že si robym srandu ale je to fakt. |
Mirod
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 70 |
![]() |
|
Mirodno to byl celkem levný,já platil za fubu 13 000kč,tak je v šuplíku |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetrno vidiš začneme zbierať konvertory, a prijimač, dobry napad. |
Mirod
![]() |
|
no přijímačmám taky,laděný ručně aripotem,komplet domácí výroba,na LNB jsem si netroufal :))) |
pierrepetr
![]() |
|
vyrabať som nemal dovahuVyrabať som nemal odvahu ani čas, ale mal som prvy SD Humax 5300 VACI prerobený na Cryptovorsk ,tak ako ten konvertor ešte je funkčný. |
Mirod
![]() |
|
vyrabať som nemal odvahu....tiež v šufliku. |
Mirod
![]() |
|
RE: Hodnocení LBN konvertorůGoldeny moc nebrat-praskají víčka |
jm57
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 427 |
![]() |
|
jm57Jasně praskaj, já je mám 8.ks a tak chci je vyměnit, proto ten dotaz - za co. R^ |
CES
![]() |
|
RE: Hodnocení LBN konvertorůCelých 10 let používám Smart titánium,momentálně twin,spokojenost !Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
no já jsemje svého času dával taky,možná 300ks jich funguje od cca 2007,ale přiznávám asi 3 ks GI jsem měnil,ale taky asi 10 ks,jiných značek twiny,quady a i 2ks octo,jen se závadou prasklý kryt ozařovače,určitě je nutno zohlednit,že mě na opravu nemuseli volat,stejně jako já jsem měnil po někom jiném,tedy asi 1-2% vadných,což nepovažuji za nic hrozného R^ |
pierrepetr
![]() |
|
Pravdu má Maneto,každé parabole odpovídá jiný typ ozařovače konvertoru.Jinak mám dobrou zkušenost s Diavolo a Sharpem. Goldeny mi popraskaly, mají blbý plast, který rychle křehne.Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 410 |
![]() |
|
teď jsemse díval na svoji parabolu a co nevidím GI na 85ce taky někdy 2007 a kryt žlutý vyšisovaný a v pohodě,jestli to nedělali tehdy různí výrobci,jako všechno R^ :))) :))) |
pierrepetr
![]() |
|
@CESTak si mohol rovno napísať, že chceš poznať názor na kvalitu víčiek/krytiek...Ktorý konvertor ako dlho vydrží bez toho aby mu praskla krytka. Aj keď aj tu treba brať v úvahu ako je umiestnená parabola a v akej nadmorskej výške, +/- °C. Iný průplesk dostane konvertor chránený pod prístreškom, konvertor ktorý je v tieni a na pravé poludnie naraz dostane zásah od slnečných lúčov a inak sa bude správať krytka na konvertore, ktorý je postupne zohrievaný a netrpí tak tepelnými rozdielmi. Posledná možnosť je u mňa. Slnko sa v lete prehupne cez barák pred desiatou hodinou doobeda, keď i v tom najhorúcejšom lete ešte moc nepáli a v zime konvertory zásadne neometám pri teplotách pod bod mrazu.Tiež mám dosť Goldenov a ani jeden zatiaľ nepraskol, tak ako ani ostatné. Jediné čo ma na bielych konvertoroch štve, že rokmi zažltnú. Posledné som dával čierne IBU a tým sa to určite nestane. ;) DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 084 Galerie: Maneto |
![]() |
|
RE: Hodnocení LBN konvertorůA ja mam jeden 18 rocny na parabole-mimo jedneho roka co bol v supliku 17 rokov je vonku a funguje stale- Sharp. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 644 |
![]() |
|
Kasrkolik má šumové číslo?,pro zajímavost,moje stará fuba má 1.13,ale je to přírubák bez ozařovače a polarizeru s jedním pásmem :laughing: :)) |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Hodnocení LBN konvertorůPodla stitku na lnb-spodne pasmo 1db, horne-1,2db: je to jeden z prvych dvojpasmovych prepinanych cez 22khz . |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 644 |
![]() |
|
RE: Hodnocení LBN konvertorůAlps single minimálně 16 let a pořád jedou mám dva šumové číslo 1.0 ale na váhu jako tři dnešní moderní :)))AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
Hodnocení LNB konvertorů + parabola.Kolegové děkuji Vám za přínosné informace, a + dodatek : dle sledování má vliv na praskání a vypálení víček LNB konvertorů i barva paraboly. R^ |
CES
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
![]() |