![]() |
|
Openbox SF120Chtěl bych rád doplnit pana Ječnýho ,že přístroj se bude prodávat za a podržte se židle.529Eur .No nekupte to.Ale musim přiznat ,že bylo upozorněno ,že to neni pro každého.Hezký zbytek výkendu přeji. |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
RE: Openbox SF120A taky jsem nenašel další důležitou informaci,totiž čitelnost údajů na 7" displeji a jejich viditelnost za jasného dne.Někdy je totiž Slunce pěknej prevít.Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.
|
táhlovej
Registrace: 3/2005 Příspěvků: 1 264 |
![]() |
|
RE: Openbox SF120Hmm, 530 eur, to není za měřák vůbec moc peněz... Nechybí Ti tam náhodou nula, koaxi? :-) |
Louskacek
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 1 390 |
![]() |
|
RE: Openbox SF1200 nechýba, je to táto cenová relácia cca 500 až 570€ maloobchod, ale v aktuálnom firmware asi chýba slovenčina alebo čeština, môže mi to niekto potvrdiť? |
momiro
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 75 |
![]() |
|
RE: Openbox SF120predáva sa aj jednoduchšia verzia bez merania DVB-C, tá je o cca 100€ lacnejšia - OPENBOX SF 110 |
momiro
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 75 |
![]() |
|
RE: Openbox SF120Špičkový profesionální měřící přístroj vypadá ale úplně jinak. Tohle je pouze Combo receiver v krabici připomínající měřící přístroj. Proto taky ta cena....On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Openbox SF120Přesně jak píše saxon špičkový profesionální měřící přístroj vypadá krapet jinak a proto ani neukázal střeva tohho zázraku. :)))Openbox S2 mini HD+,Amiko mini combo
|
Digi tv
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 284 |
![]() |
|
RE: Openbox SF120Za pomoci tohoto pristroja by ste nedokazali dostatocne dobre nastavit parabolu na najbeznejsie druzice 23,5+19,2E ?Poznam monterov co sa pytaju zakaznikov kolko percent signalu ukazuje na tv. To uz je ine kafco :))) 46E, 45E, 39E, 28E, 23E, 19E, 16E, 13E, 9E, 5E, 1W @ AB Cryptobox 652
|
Freedox
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 573 |
![]() |
|
Openbox SF120 -- DCA 2012 GigaLyserVypada to, ze jsou stejne. Openbox SF120 -- DCA 2012 GigaLyserKdo si chce precist vice tak na nasledujici strance (tolysa). Hodnoty byly prezkouseny meraky od Kathreinu. http://forum.dxtv.de/wbb/thread.php?threadid=20663&hilight=Openbox+SF120 ( Messwerte wurden mit KWS AMA300 und Kathrein MSK 25TM überprüft) |
JardaD
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 240 |
![]() |
|
RE: Openbox SF120souhlas se Saxonemzgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
JardaDani se nedalo nic jiného očekávat. Měl jsem podobný na zkoušku doma a MER hodnota byla v jednom FW totožná s údajem C/N, při dalším FW byla MER cca o 2dB vyšší. Za každé situace. Měření úrovně signálu absolutně neodpovídalo a skutečnosti. Spektrák nepoužitelný. Jediné co fungovalo standartně byli teploměry Q a S, ostatní hodnoty si na skutečné pouze hráli. Hodnota BER je u těchto strojků je braná pouze za Viterbim, což je nedostatečné. Skoro by se to celé dalo nazvat podvodem na lidi.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
saxonNeviem ako u vas, ale u nas tak 40% parabol steluje nejaky pitomec z najblizsej krcmy. A tomu by bolo jedno co mu to ukazuje, hlavne aby mal na najblizsie pivo a borovicku. To uz je ina vec, ked po nom to opravuje nejaka firma, lebo predsa len to nie je ono...Myslim vlastne taniere, nie objednane a montovane providerom.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
liquereTak to si trafil kliniec po hlavičke, u nás je to sám krčmár! :))) |
Eman
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 585 |
![]() |
|
Emana ktory? Ten prvotny pitomec, alebo ten co to opravuje...? :) R^Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Openbox SF120Na druhou stranu moc takových levných čínských finderů za takovou cenu na trhu není,a kdo chce tak jej koupí. Osobně bych nějakou kačku připlatil a koupil si třeba Horizon HD |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
matchboxxMám Horizon HD-S2, stál presne toľko ako tento. To vieš, pre niekoho je dôležitejšie ako presné údaje (v tomto prípade, samozrejme relatívne, oproti profi prístrojom), aby mal veľký farebný obrázok. |
Eman
![]() |
|
RE: Openbox SF120Pozeral som odkaz čo sem dal JardaD a na tom fóre bol odkaz na predvádzacie video. Bez urážky, ten prístroj je bieda. Strašne pomalá odozva na zmenu meraného parametra, pri skúšaní režimu "konštelácia" sa nezobrazilo nič, totálne zaspaté zobrazenie spektra... |
Eman
![]() |
|
RE: Openbox SF120Dost podobnej materiál má i Amiko, cena do desítky: http://www.amikostb.com/?q=product&id=190Dejte mě lidi a já to /možná/ udělám...
|
wolf
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 441 |
![]() |
|
RE: Openbox SF120Jakmile jsem dnes tu "masinu" uvidel, rikal jsem si, ze se jedna o nejakou hracku. Ten tvar, barva...No neumim si predstavit, ze bych s tim mel lezt po strechach. Tvar absolutne nevhodny, displej jak tu pisete prede mnou na slunicku ani nahodou, svetle provedeni-za chvili to bude usmudlane...Ale je pravda, ze jsem TO v ruce nemel.Nejsem brucoun :D - ale tohle tedy ani nahodou... Ta cena je tak nejak adekvatni cenam na trhu, az se to okouka a nepujde to na dracku, bude to na pulce ( pod pulkou ceny... ). S levnymi meraky je to u nas ( a mozna nejen u nas ) bida. To je fakt... Proc proboha nekd nevyrobi VELKY TUCNY nebarevny displej s poradnyma ( aby to bylo videt ) "teplomerama", pevne fixovanym inputem ( konektor vstupu ) pro hrubsi zachazeni, nizkou hmotnosti ( aby to lehce mohlo viset treba i na koaxu zavesene na antene/stozaru ) a vetsim akumulatorem... ? Z "levnaku" jsem zkousel vetsinu co je na nasem trhu k mani, zustal jsem u MAXPEAKU. Ten me zatim vyhovuje nejvic-ale bohuzel je jen na DVB-T. Na DVB-S pro beznou "komerci" mam rad "ledkovej" Swaiger SF-9000... |
Ante
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 87 |
![]() |
|
RE: Openbox SF120Nuž,asi najlepšie je to vyskúšať v praxi. Mám doma 13 ročného Rovera vtedy za nekresťanské peniaze kúpeného. Ale jeho čas sa kráti, preto premýšľam o slušnej náhrade. Lenže čo vybrať? Profi mašinu za 3 až 5 tisíc éčiek, či napríklad niečo takéto??? A obzvlášť v dnešnej dobe amatérskych odborníkov na všetko! Darmo človeku vysvetlíte, že robíte profi montáže a chcete ich aj mať slušne zaplatené. v dnešnej dobe o všetkom rozhoduje skrátka cena. Tak ako aj v tomto prípade. |
antenkar
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 43 |
![]() |
|
RE: Openbox SF120Na 99% beznych instalaci si v pohode vystacim se silou a kvalitou. Ja Maxpeak koupil bazarovej za 4.000,-Kc ( puv cena cca 12k )a nadela to parady az az... |
Ante
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 87 |
![]() |
|
dnes užto nemá cenu kupovat,návratnost v nedohlednu,nikoho nezajímá jak je to nastaveno,hlavně levně,spíš zadarmo a ať to chodí R^ :O :))) |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 400 |
![]() |
|
@antenkarTo máš pravdu,spektrál na ROVERU je super.Ale bohužel tehdy S2 nebylo a dnes je dobré S2 v měřáku mít.Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.
|
táhlovej
Registrace: 3/2005 Příspěvků: 1 264 |
![]() |
|
![]() |