Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Kabelová televize

Spárování UPC karty s CA modulem

Ahoj.
Pokud si pořídím CA modul (pro kabelovku) od jiného prodejce nežli je LICA nebo UPC, jak se postupuje při spárování karty, kterou mám v STB (pronajaté zařízení od UPC)?
Jedná se o stejný modul jaký nabízí UPC a je ověřeno že jeho serial number není v systému UPC, takže se nejedná o nějaký "nevrácený" modul. Ten by zajisté s kartou nespárovali.
Díky.

Kema
Registrace: 6/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Spárování UPC karty s CA modulem

Nelze.
Kartu z přijímače nelze použít s "nějakým" modulem.Musíš mít další kartu a modul-ta karta je spárovaná s dodaným modulem.

.......

jito
Registrace: 12/2005

To vím.
Myslel jsem že bych pronajatý STB vrátil a nechal si tu kartu (nebo jinou) spárovat s tím CA modulem.
Já ten jejich STB už nepotřebuji protože jsem si koupil LCD TV s tunerem DVB-C a CI slotem.
Na co platit pronájem STB.

Kema

UPC ti spáruje ich modul s ich kartou... Ak ju nemajú v systéme, tak ju nespáruješ. ;

DM920 Dual FBC DVB-S2X MS+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM900 RC20 Dual DVB-S2X MS, DM900 Dual DVB-S2X MS,OCTAGON SF8008,Arion i7 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB +TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,TBS5925,Gibertini OP 125L,Fuba DAA110A IBU Twin, DG380S,Fuba DAA850 4xIBU Twin

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

Současný STB můžeš vrátit,a budeš platit o 49kč měsíčně míň.

.......

jito

On to jejich modul asi bude, jelikož je na něm stejná samolepka jako na těch které prodávají za 1200,- Kč. Je koupen od člověka který využíval služby RIO Media a ověřil jsem si sériové číslo a žádná smlouva na něj u UPC uzavřena není a nebyla (proč tam je ale ta samolepka UPC jsem neřešil - prý to dodal dealer). To jsem udělal ještě před nákupem, protože vím jak se kšeftuje se zařízením UPC (boxy, modemy a pod) které nebyly kabelovce vráceny a takové zařízení UPC nepřihlásí.
Otázka zní jestli nebude problém se spárováním - a to buď mé současné karty (tím pádem už by nefungovala v STB) nebo nové karty kterou dodá UPC.

Kema

@ jito

Jojo - to mám právě v úmyslu :-)

Kema

Tak v tomto případě-kombinace modulu UPC a nespárované karty-nevím...
Mrkni na toto téma na UPC Zone:
http://www.upczone.cz/viewforum.php?f=10&sid=2f7aa2720e33a4ebfb1679a2bf3dd23f

.......

jito

proč to komplikuješ

,dnes to stejně nevyřešíš,na jejich stránce dej dotaz,odpovědí hned,nebo volají tobě,nebo jim v pondělí zavolej R^ :O :O

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra