, sekce: Kabelová televize |
|
Spárování UPC karty s CA modulemAhoj.Pokud si pořídím CA modul (pro kabelovku) od jiného prodejce nežli je LICA nebo UPC, jak se postupuje při spárování karty, kterou mám v STB (pronajaté zařízení od UPC)? Jedná se o stejný modul jaký nabízí UPC a je ověřeno že jeho serial number není v systému UPC, takže se nejedná o nějaký "nevrácený" modul. Ten by zajisté s kartou nespárovali. Díky. |
Kema
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 496 |
|
|
RE: Spárování UPC karty s CA modulemNelze.Kartu z přijímače nelze použít s "nějakým" modulem.Musíš mít další kartu a modul-ta karta je spárovaná s dodaným modulem. .......
|
jito
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 521 |
|
|
RE: Spárování UPC karty s CA modulemTo vím.Myslel jsem že bych pronajatý STB vrátil a nechal si tu kartu (nebo jinou) spárovat s tím CA modulem. Já ten jejich STB už nepotřebuji protože jsem si koupil LCD TV s tunerem DVB-C a CI slotem. Na co platit pronájem STB. |
Kema
|
|
RE: Spárování UPC karty s CA modulemUPC ti spáruje ich modul s ich kartou... Ak ju nemajú v systéme, tak ju nespáruješ. ;DM920 Dual FBC DVB-S2X MS+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM900 RC20 Dual DVB-S2X MS, DM900 Dual DVB-S2X MS,OCTAGON SF8008,Arion i7 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB +TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,TBS5925,Gibertini OP 125L,Fuba DAA110A IBU Twin, DG380S,Fuba DAA850 4xIBU Twin
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 137 Galerie: Maneto |
|
|
RE: Spárování UPC karty s CA modulemSoučasný STB můžeš vrátit,a budeš platit o 49kč měsíčně míň........
|
jito
|
|
RE: Spárování UPC karty s CA modulemOn to jejich modul asi bude, jelikož je na něm stejná samolepka jako na těch které prodávají za 1200,- Kč. Je koupen od člověka který využíval služby RIO Media a ověřil jsem si sériové číslo a žádná smlouva na něj u UPC uzavřena není a nebyla (proč tam je ale ta samolepka UPC jsem neřešil - prý to dodal dealer). To jsem udělal ještě před nákupem, protože vím jak se kšeftuje se zařízením UPC (boxy, modemy a pod) které nebyly kabelovce vráceny a takové zařízení UPC nepřihlásí.Otázka zní jestli nebude problém se spárováním - a to buď mé současné karty (tím pádem už by nefungovala v STB) nebo nové karty kterou dodá UPC. |
Kema
|
|
@ jitoJojo - to mám právě v úmyslu :-) |
Kema
|
|
RE: Spárování UPC karty s CA modulemTak v tomto případě-kombinace modulu UPC a nespárované karty-nevím...Mrkni na toto téma na UPC Zone: http://www.upczone.cz/viewforum.php?f=10&sid=2f7aa2720e33a4ebfb1679a2bf3dd23f .......
|
jito
|
|
proč to komplikuješ,dnes to stejně nevyřešíš,na jejich stránce dej dotaz,odpovědí hned,nebo volají tobě,nebo jim v pondělí zavolej R^ :O :O |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 501 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|