Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

3D na orbite,

zdravim,

chcel by som sa opytat co sa da pozerat na orbite v 3D, nielen demo z atry 23,5, hotbirt a astra 19,2. Vdaka za odpovede

reavisko
Registrace: 1/2012
Odpověď v diskusním vlákně

RE: 3D na orbite,

Napriklad sa skus pozriet sem http://en.kingofsat.net/3dtv.php ;)

Nosce te ipsum.

Warder
Registrace: 10/2008

3D na orbite

německé, italské i anglické SKY mají svůj 3D program, stejně tak i Cyfra, NTV+, Digital+ a další velcí hráči

Ferguson Ariva 200, motor 53E - 30W. Skylink + TNK

patriklib
Registrace: 2/2013

nezabudajte ani na TURKSAT 3D HD,42,0E,(ale tiež je to demo),minule ukazovali otváraci ceremonial z olympiády(Anglicko)

pietrolam
Registrace: 11/2011

RE: 3D na orbite

Zdar skús aj toto , hlavne ide o finále Ligy majstrov :

https://www.parabola.cz/zpravicky/19418/upc-direct-zahajil-testy-sport1-hd-3d/

bystrik
Registrace: 10/2010

vdaka chlapi

reavisko
Registrace: 1/2012

a bacha abys nedostal míčem do hlavy :))) podle mě 3D neni pro sport víc mám z HD

FUBA DAA 850 28.2E, 23.5E, 19,2E, 13E | VU+ SOLO 4K, VU+ ZERO, Sky+ HD Amstrad DRX890 | Sky UK, SkyLink

killors
Registrace: 3/2007

Pocujte potrebujem na 3d nejaky specialny prijmac?

susko8

Není potřeba.

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007

Tak potom mam problem :( Mam Almu s2100 a k nej pripojenu Samsung smart tv kt. ma aj 3d avsak nebezi mi ani za nic ten skusobny program v 3d. Ani ked prepnem do 3d modu. Vie mi niekto pomoct. Nebezi myslim tak ze mam obrazovku napoli a ide tam na oboch polkach obrazovky to iste. Vie mi niekto pomôcť? Vopred vdaka

susko8

to susko8

ale to je v pořádku, že máš obrazovku napůl a v každé polovině je totéž... potřebuješ 3D brýle, zde si ale musíš poradit a vybrat sám dle manuálu Tvé TV

patriklib

3D je slepá vývojová větev. Podle mne mrtvě narozené dítě. Nikdy se to masově neujme a nerozšíří. Je to můj názor. Možná mne někdo nějakými argumenty přesvědčí o opaku. Osobně 3D TV nemám, a i kdybych si ji koupil z jiných důvodů než 3D, tak ten režim 3D bych asi nevyužil.
Podobný názor mám i na 5+1 a další zvukové fajnovosti. Vyzkoušel jsem, ale běžně sleduji jen repráky v TV a jsem líný zapínat 5+1 zesilovač. Prostorový zvuk mi nepřinese více informace než běžné stereo, jen poslech je možná zajímavější. Zejména snad pro koncerty vážné hudby.

Standa3
Registrace: 1/2006

Standa3

není to jen Tvůj názor :-)

patriklib

To teda v pořádku není, protože pokud by měl 3D aktivované, nemůže mít obrazovku napůl jak popisuje..
K tomu mu jen brýle nepomohou.

Se Standou nesouhlasím, podle mě je 3D skvělé a určitě skvělejší než vícekanálový zvuk, který je taky OK. Ale i přesto možná umře nebo se bude rozvíjet jen pomalu. Dražší filmy, ještě dražší přenosová kapacita...kurňa o čem teď asi mluvím..

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

mě se 3D

líbí moc,jako se mě líbilo quadro,proč je to pryč netuším R^ :lookaround: :lookaround:

pierrepetr
Registrace: 5/2006

RE:3D na orbite

Pro děti na pohádky možná dobrý.

zeze
Registrace: 5/2011

RE:3D na orbite

musis prepnut 3d v telvizore obraz bude len jeden a taky roztraseny zapnes okuliare a pozeras satelit s tym nema nic spolocne

autobus
Registrace: 10/2005

Uz som to opravil, musel som zmenit rezim 3d. Dakujem aj tak.

susko8

u mna na telke: na diaľkovom mám ikonu 3D,kliknem na nu na obrazovke klik OK-možnosti 2D na 3D,alebo 2 postavy vedľa seba,alebo 3 možnosť-nad sebou,vyberiem vedľa seba,stisnem OK,natiahnem bríle a už to jede,hlavne filmy(pozerám skoro každý den),na Dream 8000HD PVR a Samsung UE 8000 X 3D KIT je to špičkova podívaná :8) R^

pietrolam
Registrace: 11/2011

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra