![]() |
|
Pochvala redakciDěkuji všem,kteří se podíleli na uvolnění napětí v diskuzi,jak je vidět i s "prázdným" blacklistem to jde,není nikde vážný problém s chováním diskutujících,doufejme,že to nikdo nebude zneužívat,zatím ,mluvím za sebe ,jsem spokojen. |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 96 | |
![]() |
|
PierrepetrPierrepetr napísal : "...ale to jsem založil jako vzkaz redakci,že se k tomu nabalili další jsem nečekal,už se stalo."Odkazy a pripomienky pre redakciu sa umiestňujú inde a redakcia to dosť často zdôrazňuje. Ak to umiestniš tu, tak nemôžeš neočakávať, že sa k tomu nabalia ďalší a Ty to veľmi dobre vieš ! Morous to vystihol : "Někdy mám pocit, že diskutuješ o všem a pořád dokola, až je to někdy nekonečnej proces." Čoraz viac sa to tu začína podobať na fejsbúk ako na odborné fórum. |
Frank11
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 494 |
![]() |
|
frankua co? inzerentov nezaujima pocet unikatnych klikov trebars aj na tuto domenu?VIEM, že NIČ neviem!
|
major13
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 339 |
![]() |
|
RE: Pochvala redakciŽe vás to ešte baví tlachat o ničom... :lookaround:DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 085 Galerie: Maneto |
![]() |
|
RE: Pochvala redakciŽe vás to ešte baví tlachat o ničom... :lookaround:DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 085 Galerie: Maneto |
![]() |
|
major13Tiež názor. Inzerentov určite áno, ale ak sa všetky rubriky podriada výlučne komercii, určite to už nebude odborné fórum.Myslíš, že to tak bude lepšie ? Keď budeš potom potrebovať odbornú radu, tak sa skôr dozvieš kto mal čo na večeru a kedy chodí spávať, ako to, čo by Ti pomohlo. |
Frank11
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 494 |
![]() |
|
pierrpetrSouhlasím s Tebou. R^ R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
frankupremudrele reci nechajme stranou a kludne si moze ktokolvek, aj ty, zriadit sukromnu web stranku. normalne ju financuj zo svojho vrecka a potom budeme na nej odborne diskutovat o sat. tv...nezavisle od poctu unikatnych klikov a inzerentov, kapisto franken sie, gratis...VIEM, že NIČ neviem!
|
major13
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 339 |
![]() |
|
RE: Pochvala redakciTaky jsem rád, že redakce zmírnila postihy a furt se to tady nezavírá pro každou blbost.Proč bychom se nepobavili i na jiné aktuální téma? Myslím tím hlavně ty co sem chodí pravidelně. Frank11 by byl dobrou náhradou vyhozeného admina, to by byla zase "soda". Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w
|
ojoj1
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 434 |
![]() |
|
Frank11Nevím,jaké máš IQ,ale nejprve si přečti co jsem napsal a potom kritizuj."Děkuji všem,kteří se podíleli na uvolnění napětí v diskuzi",komu bych asi měl podle tebe,pane nejchytřejší,adresovat toto poděkování,nejsem jasnovidec a netuším,kdo všechno se podílel na současném stavu,měj se hezky kamaráde.Pokud by nebylo vše v pořádku,jistě by dozorci zasáhli a vlákno smazali. Ano souhlasím,už to není jen odborné fórum,otázka-odpověď,to jsme si chvilku užívali za vlády zesnulého admina,já jsem s tímto stavem spokojen,mluvím za sebe,vidím to v současnosti,jako fórum lidí stejných zájmů,kteří sem rádi chodí ne jenom pro radyR^ :O :lookaround: :lookaround: |
pierrepetr
![]() |
|
já by jsem ses dovolením neskromně připomenul ! že jsem také svojí kapkou přispěl na roztočení toho správného mlýna ! i když asi bude zase třeba kapku přilít ? |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
tonkumohu znát tvou představu,jak by to tady mělo vypadat?,momentálně přilíváš benzín do ohně R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Pochvala redakcizcela normálně , svoboda slova v mezích zákona !nic víc! |
tonek
![]() |
|
tonkutak to cítím,že je to tento stav :O :))) :lookaround: |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Pochvala redakcitak pak je vše OK !:O :8) R^ :laughing: Rv |
tonek
![]() |
|
RE: Pochvala redakciTeraz som si všimol, že do vlákna staršieho ako 3 mesiace sa už nič nedá odoslať, toto ste len teraz niekedy museli zaviesť. :bigeyes: |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
![]() |
|
pierekdysi jsme řešili že když se chce i pozdrav je spama to mě VADÍ ! :O |
tonek
![]() |
|
tonkupořád je co zlepšovat R^ :lookaround: :lookaround: |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Pochvala redakcimáš recht!ale v oslovení máš CHYBU !!! R^ :laughing: Rv |
tonek
![]() |
|
tonkuty taky :laughing: :laughing: :laughing: |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Pochvala redakciR^ bereš! |
tonek
![]() |
|
RE: Pochvala redakciNeviem za čo to ďakujete redakcii, podľa mňa redakcia potrebuje obrovskú kritiku za to aká je štruktúra diskusného fóra. Niekto založí nejakú diskusiu, chvíľku sa o tom diskutuje a o pár dní nato podobnú diskusiu založí niekto iný. Prečo asi? Lebo tú pôvodnú diskusiu už bežným spôsobom nemá šancu nájsť. A prečo? Lebo štruktúra diskusného fóra je úplne na figu. Čo tak sa nejako nad tým zamyslieť? |
LuboTS
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 929 |
![]() |
|
LuboTSS tím nelze souhlasit protože je dotyčný ve většině líný si něco zalistovat s5.Jakákoliv diskuse i tři-pět dní se dá dohledat ale???nikdo jí nehledá tak založí novou.Když tady nedávno byla aféra s adminem tak zdejší klienti najednou :O našli záznamy i tři roky z5!!! Takže je to jenom o tom se snažit něco udělat sám a ne sem něco fláknout a čekat . |
slávista
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
slávistaNemas pravdu, suhlasim s LuboTS, ked sa chem opytat na 2.tydny stare tema napriklad o Dream 500 tak musim zalozit nove vlakno. |
hajnalka
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 716 |
![]() |
|
Všichni co šáhnou po klávesnici jsou líní!Slávista nemá pravdu. Podle něho vše už bylo řečeno a na vše odpovězeno, tak proč další dotazy.Nejlepším podle slávisty by bylo mrtvé a zakonzervované forum. Bože chraň nás takovýchto samozvaných učitelů.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
LuboTS přesněSouhlas. To by byla změna. Ale nevěřím, že se něco v dohledné době změní. Kdo byl u zrodu vubec diskusního fora před asi deseti lety, ví jak dlouho trvá jakákoliv změna na tomto foru. Třeba grafika je od počátku stejná.Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 96 | |
![]() |
|
![]() |