Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

mimo mísu, vestavba do zdi BandW,CANTON? Dexonu ?

Zdravím jaké máte někdo zkušenosti s B&W CWM6160 je to vestavba do zdi, budu předělávat obývák tak bych to chtěl naprat do zdi.. Jenom dva kousky, čtyři těžko využiji.. Mám to pouze na poslech.. Nebo něco od CANTON ? Dexonu ? Nebo doporučíte něco jiného ? Asi k tomu nechám starý lampový zesilovač co tu mám :lookaround:
Díky

Inetfinder FST-202, Dreamsky 9300, Dreamsky 8080, Ferguson Ariva HD Combo, Toridal 55T.

Stanowi94
Registrace: 2/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: mimo mísu, vestavba do zdi BandW,CANTON? D...

Zaujmavo vypadaju aj Dynaudio IC 17 pozri v ketose,mňam mňam ;)

T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich

THXKO
Registrace: 3/2010
Galerie: THXKO

chce navšívit pár hi-fi studii a poslouchat,záleží kde bydlíte,reprobedny je kus krásného nábytku, a ne aby koukal brokát nebo něco jiného ze zdi,navíc umístění beden v místnosti chce vyzkoušet a umístit v prostoru,rozdíly jsou propastné, pokud ovšem člověk slyší, atd.

vladnaico
Registrace: 5/2008

Podivej se na repro Focal. Myslim, ze v teto cenove kategorii tam najdes lepsi kousky - mam odzkousene. Dale se muzes podivat i na Jamo...

Bloud
Registrace: 2/2006

Zkus navštivit pár studií, jak píše vladnaico, doporučuju vzít si s sebou nějakýho muzikanta, ale ne v kvalitě jako Absolonová, ale někoho, kdo má hudební sluch. Ten Ti řekne, jestli je zvuk věrnej nebo ne. Bedny nejsou jenom o kmitočtový charakteristice.
Do zdi bych to nedával. Je to přeci jenom estetický kousek, který může být krásnou ozdobou bytu.
Zesík by měl mít tvrdej zdroj a proti bednám výkonovou rezervu.

I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší

Morous
Registrace: 1/2006

Morous

já bych radši tu výkonovou rezervu u beden,opačně to taky funguje,než je odpálíš a následně i některý zesík,na pomoc si vezmi svoje uši,ty to budou pak poslouchat R^ :lookaround: :lookaround: :O

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Svoje uši a hudbu kterou znáš/sound/. Do zdi bych to necpal, pak už s nimi nic neuděláš, pokud nebude/jako že určitě nebude/ akustika obýváku dokonalá.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Saxon

nejseš mrtvej?,já mám tak šest večer,dám si pivo,kouknu na správy a jdu spát a souhlas, do zdi nedávat,už s tím nehneš a při výměně je to zednická práce R^ :laughing: :O

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Fakt som nepochopil aky vyznam to ma davat do steny?!?! :bigeyes:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Ano, samostatně stojící soustava repro je akusticky lepší, než vestavba, ale jsou situace, kdy je třeba najít kompromis mezi představou o koncepci prostoru pohledem architekta a akustickym orgasmem.. Často se stává, že v rámci instalace systému 5.1 nebo 7.1 jsou efektové repro právě v provedení IW. Neznamená to, že to musí být nutně neposlouchatelné. Návštěva studia tento problém zpravidla neřeší, tam většinou uslyšíte volně stojící repro. Ono se totiž často příliš teoretizuje a málo dělá. Když vídám ty obýváky, jak je to tam naskládané (a často dobré značky a kusy, otočené proti křeslu, nábytkové stěně...), tak si myslím, že vestavba nemusí být špatná. Snad Stanowi94 ví, co chce..Mám několik instalací s vestavbou a docela slušné..

Bloud
Registrace: 2/2006

Napadlo mě přirovnání, že přední bedny do zdi to je jak Šporcl s houslemi v bílé izolepě..

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Když přijdeš do studia, tak se Ti na prvý poslech líbí skoro vše. Ono taky skoro všechno hraje pěkně. Záleží taky, co potřebuje právě prodavač prodat.Teprve až porovnáváš něco s něčím, uslyšíš ty rozdíly.Doporučuji taky jak tady někdo psal vzít si sebou svoji muziku, kterou budeš poslouchat. Taky nějakou komorní hudbu. Aby tam byly barevný a dynamický středy.
Záleží taky na studiu. Někdy je to studio jen podle nápisu na dveřích. BYl jsem v Plzni v nějakým studiu v Resslovce, kecy jak v parlamentě a nepustil mi ani tranzistorák, protože měl krám narvanej samjma hračkama.
Pak jsem byl u K+B Elektro Expert, měli tam sestavy Jamo, Yamaha o který jsem měl původně zájem no a když jsem zjistil, co je to za Experty, tak jsem zašel do Tovární k Hejhalovi a nechal tam 50litrů. Člověk co tomu rozumí, poradí, předvede a pak prodá.

I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší

Morous
Registrace: 1/2006

@Stanowi94

B&W CWM6160 by som do obýváku určite nedával. Je to repro určené na vstavanie do steny v kuchyni, alebo v kúpeľni v mono prevádzke. Na stereo sa nehodia... ;)

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

Dobry AV a k tomu magnat quantum a je vymalovane. Kto chce este viac a nema hlboko do vacku, môze ist vyssie. MA niekto skusenost s lampovym zosikom od magnatu, alebo tie vc1/2 co maju v ponuke?

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra