![]() |
|
Skylink-nefunkční CS filmDobrý den, od pondělí 3.6. mám aktivovaný zkušební balíček Kombi na 7 dnů. Vše funguje bez problémů. Pouze program CS film nenaskočí, ostatní programy z této frekvence běží ok. Na skylinku poradili jen, že je to divné a abych zkusil znovu přeladit onu frekvenci. Bohužel k žádné změně nedošlo. V seznamu programů naladěný je, signál ukazuje, ale nenaskočí. Poradí někdo nějakou radou ? Nevím co s tím, předem děkuji.. |
jliv
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 219 |
![]() |
|
RE: Skylink-nefunkční CS filmnormalne funguje, v akom stroji? |
satan
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 230 |
![]() |
|
RE: Skylink-nefunkční CS filmJá vím, že funguje, ale mně bohužel ne :)) mám tv se zabudovaným sat a mám CI modul Cryptoworks. Ještě jeden poznatek. Na obrazovce mi běží hláška, že program je kodovaný a CI modul hlásí, že nemám oprávnění sledovat tento program. Stejný hláška je i u ostatních programů z této frekvence ( Cinemax HBO atd.) ale to chápu, protože ty nejsou v nabídce Kombi, tak jsou zakodované. Proč ale se mi to děje u CS filmu ? není to divné ? |
jliv
![]() |
|
jlivOtázkou je, co je špatně? Není zápis na kartě nebo špatně naladěn stroj? Dej kartu do jiného přístroje a hned budeš moudřejší! Pak zvolíš další postup. Reautorizaci-karta, či výmaz předvolby v SAT a znovu naskenovat CS Film. ;)Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
@Delta1Bohužel nemám možnost strčit kartu do jiného přijímače. Špatně naladěn ? Ostatní programy z této frekvece fungují. Skylink poradil jen to, abych znovu naladil, tak jsem smazal, naladil, ale žádný výsledek. Program se stále zobrazuje jako kodovaný. |
jliv
![]() |
|
RE: Skylink-nefunkční CS filmJiž není třeba reagovat. Problém se vyřešil reautorizací, kterou jsem si provedl sám. děkuji za reakce... |
jliv
![]() |
|
RE: Skylink-nefunkční CS filmCS film vysílá až od 12:00 do noci. Ráno na tom transpondéru běží CS mini. Možná, že to bude tím, že na to CS mini není opravnění. Zkusil bych to vymazat a znovu naladit v odpoledních hodinách. Podobně je to i u Hororu Filmu, tam je přes den zase Minimax a když je oprávnění jen na Horor Film, tak ten Minimax taky nejde! |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
RE: Skylink-nefunkční CS filmMísto Hororu je přes den CS Mini a CS Film, nikoliv Minimax. Ten se střídá tuším s programem LEO.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
@technikTKRV tom se pleteš Horor má svoji programovou pozici(přes den tma)Cs mini06-12,Cs film 12-24 asi tak :(Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 754 Galerie: jackino |
![]() |
|
RE: Skylink-nefunkční CS filmV ničem se nepletu, kapacitně se Horor střídá s CS Mini a s CS Filmem. Nikoliv s Minimaxem.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
jlivaka je znacka toho modulu? |
satan
![]() |
|
@satanV diskuzi píšu, že problém je již vyřešen !! Pokud ti jde o info o modulu, tak používám CI modul cryptoworks/Smit ( barva modro-zelená). |
jliv
![]() |
|
RE: Skylink-nefunkční CS filmto som chcel vediet, aky modul nebrat |
satan
![]() |
|
![]() |