![]() |
|
HD přijímač k 55=LED TV PanasonicUvažuji o koupi přístroje VU+ Solo 2 možná (amiko alien 2plus díky možnosti T2) a chtěl bych se zeptat co je to Airplay funkce?Má Airplay funkce i jiný satelitní přístroj nebo pouze VU+?Hledám přístroj aby byl hlavně kvalitní obraz HD a SD splňuje to VU+Solo2 nebo mě poradíte ještě něco jiného?TV je TX-L55DT60 a má dva tunery.Bude obraz ze sat přístroje kvaltnější nebo to bude vyhození peněz?Děkuji všem za konstruktivní názory. |
jentak
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 38 |
![]() |
|
RE: HD přijímač k 55=LED TV Panasonicvu+ solo2 je dobrá volba. ale ,až sem dorazia dealeri,to tu bude ponúk.funkcia airplay je na bezdrôtové streamovanie hudby na iné zariadenia.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
VU soloje výborný přijímač,ale obrazově nic moc,hledej v jiných vodách i tady se o obrazové kvalitě probralo spousta hodin R^ :lookaround: :lookaround: |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 382 |
![]() |
|
RE: HD přijímač k 55=LED TV Panasonicto pierrepetr mohl by jsi mě aspoň trochu nasměrovat do těch vod? Jako hlavní požadavek je kvalitní obraz HD SD vše ostatní je jako bonus |
jentak
![]() |
|
RE: HD přijímač k 55=LED TV Panasonichttps://www.parabola.cz/forum/topic-77465/ |
jm57
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 427 |
![]() |
|
VU solonechcel som byť múdry na začiatku, ja som ho po týždni vrátil- obraz nie je dobrý ani u HD programov. Zo starého technisatu by to bol ťažký krok dozadu. Niekde som ale čítal že vyšiel nový soft, ale neverím tomu už. - DO je hodné prístroja tak za 50 EUR - zlatý klinec do rakvy bola 2x tma za 7 dní - neprešli zápisy na kartu a potrebná reinkarnácia ICE karty v technisate. najhoršie že bez akéjkoľvek hlášky "no signal" alebo "zakodovany program" a pod aby aj zvyšok rodiny vedel čo robiť. Podotýkam sw konfigurácia od odborníkov renomovanej firmy za úplatu. Zelená smrť za 7 dní ale len 2x ,pri pokuse o strih záznamu. 20 ďalších pripomienok je skôr subjektívnych. prístroja. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 172 |
![]() |
|
RE: HD přijímač k 55=LED TV Panasonicděkuji za reakce jak si povede XTrend ET4000 četl jsem , že by na tom měl být obrazově lépe , ale kdo měl možnost ověřit osobně bude znát asi lépe pravdu. |
jentak
![]() |
|
RE: HD přijímač k 55=LED TV PanasonicVU 2 se da obrazove vyladit - v BH 2.0.3 uz neni zadny rozdil oproti jinym - ve vykonu a moznostech vyuziti naopak ano.Zapisy ze nechodi - na co mas takovou masinu, kdyz nezvladnes zaklad? Je to stroj na mazleni, kdyz si ho vysperkujes, pracuje jak ma |
aquaflex
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 87 |
![]() |
|
RE: HD přijímač k 55=LED TV Panasonic"Jentak" viděl jsem x-trend u kamaráda na 60palcové plazmě a obraz se mi zdál skvělý.Nakoukni na ABforum,tam je plno uživatelů těchto přijímačů |
jm57
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 427 |
![]() |
|
aquaflexpresne tak ako píšeš - na mazlenie a nie na pozeranie.Keďže poznám na mazlenie lepšie veci ako sat prijímač nechal som nech sa pomazlí predajca. Potom buď nezvláda základy on alebo je to flákač. obraz ku.rv.itka dokáže mierne zhoršiť ale nie zlepšiť. Keď má niečo rozmastené obrysy tak to žiadne z tých vylepšovátok čo tam sú nerieši. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 172 |
![]() |
|
RE: HD přijímač k 55=LED TV Panasonicaha, tlč huby už komentovali. BH 2.0.3 už má kernel 3.3.8. Obraz je super. vu plus robí zázraky. Pre tlč huby ,nieje nič dobré.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: HD přijímač k 55=LED TV PanasonicNo, Xtrendy mají kernel 3.8.7 jen pro zajímavost.Dreambox DM900,Dreambox TWO ,Sony BRAVIA KD65AF8 OLED XR-65A80L OLED
|
Pepik71
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
RE: HD přijímač k 55=LED TV PanasonicVyměnil jsem klona DM 800hdSe za Xtrend ET4000 a jsem spokojen a to nad míru!zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
těžká věcnasměrovat,vždy to rozpoutá diskusi neználků,taky jsem v této situaci,rád bych po 2,5 letech taky vyměnil techniku,je mnoho nových skvělých přijímačů,ale obrazově jsem za 2 roky nesehnal náhradu za medialink black panther,proto ho mám stále doma,jen pro vynikající obraz v HD,ale taky,což každý neumí v SD programech,i technisat není od věci,ale medialink nepřekoná v obrazové kvalitě,jistě nebude jediný s tak vynikajícím obrazem,ale já jsem na lepší nenarazil,už to vypadalo,že se ho vzdám,ale v prosinci vyšel nový soft a ten mimo jiné ještě o 100% vylepšil obraz,tak jsem bezradný,na možnosti a funkce VUsolo,na obraz nic moc,pokud nemáš srovnání ,nakonec si zvykneš jako všichni spokojení majitelé jiných přijímačů a budeš si ho pochvalovat R^ :O :))) |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 382 |
![]() |
|
RE: HD přijímač k 55=LED TV PanasonicCoolstream NEO R^Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
USB DVBT tunerumí ET4000 používat (připojit) USB DVBT tuner? |
jentak
![]() |
|
RE: HD přijímač k 55=LED TV PanasonicTaky bych rád věděl o usb dvb-t do ET9200,9500,je to uskutečnitelné-naznaky jsou,děkuji !provozuje to někdo/Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 914 |
![]() |
|
![]() |