Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

Zápisy na karte

Na karte mám zápisy do 6. 7. 2013. Serpo mám zaplatené do nedele 9. 6. Je nádej, že ma Skylink nevypne dokiaľ mám zápisy teda do 6. 7.? Alebo v pondelok bude už na obrazovke tma?

Karner
Registrace: 3/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Zápisy na karte

A prečo by nemal vypnúť.Zopár dni po deviatom Ti to pôjde a potom tma.

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007

väčšinou 3 dni

Dagy2
Registrace: 11/2010

nebo měsíc ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

@ Karner

Serpo bolo zavedené od 01.09.2012
Kto ho zaplatil na rok, tak mu plati do 01.09.2013

O čom to tu vlastne píšeš ???

skynett
Registrace: 8/2009

skynet

Doteraz som mal platené balíčky, preto som serpo nemusel platiť - čo ty na to?

Karner

Jaký zápisy máš do 6.7. ? Jestli na nějakej balíček tak je to v dnešní době k ničemu. Dřív sem si zaplatil balíček na měsíc , ale zápisy přišli na dva měsíce takže při zapnutí blockeru šlo sledovat programy o měsíc déle , ale teď posílá ještě zápisy o zaplacení serpo a ty maj platnost jen 10 dní :-(

Beavis
Registrace: 9/2006

Je to přesně jak píše Beavis . Servisní poplatek mám zaplacen na rok a dneška mi končí platnost balíčku Kombi. Na balíček Kombi mám na kartě zápisy do 8.7. , ale mezi nima jsou ještě dva zápisy do 17.6. takže když teď strčím kartu do druhý čtecky kde je blocker tak budu sledovat balíček Kombi do 17.6. a pak nepůjde ani základní nabídka dokud nedám kartu do čtecky bez blockeru.

snoop69
Registrace: 8/2006

@ Karner

O čom to tu vlastne píšeš ???

//Serpo mám zaplatené do nedele 9. 6.

Doteraz som mal platené balíčky, preto som serpo nemusel platiť - čo ty na to?//

Kedy si registroval novu kartu, napíš dátum !!!

skynett

škynet

Kartu som zaregistroval pred rokom a pol. Potom so si 6 mesiacov kupoval balíčky.

Karner

To znamena, že ešte pol roka poplatok platiť nemusíš, a to že sisi predplacal baličky na poplatok nemá žiadný vpliv, zaplatenim baličkov ti začne poplatok platiť až po dvoch rokoch, tak že ti balik digital pobeží ešte polroka, a ten predplatený ak si ho zabezpečiš tak až do konca posledného dátumu.

skynett

Jak sem to pochopil z webu skylink, co tam pisi, kdyz mas predplaceny serpo na rok dopredu a v mezidobi si koupis balicek, serpo se automaticky posune dopredu o cas vyuzivani koupeneho balicku. Snad to tak funguje..?...

Vantage 7100....¤110cm....motor SG 2100

jaryk6
Registrace: 12/2009

jaryk6

Takhle to chápali všichni , ale sedmilhář Glisník to pojmenoval ochranným obdobím :)))

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009

A stále dokola...

Skončí ochranná doba jeden, alebo dva roky podľa dátumu registrácie karty Výmena a sme donútený zaplatiť SERPO. Ak sa v tejto dobe zaplateného SERPO rozhodneme pre nejaký balíček, SERPO sa nám posunie o dobu po ktorú sme mali balíček predplatený.

Samozrejme že nič sa neposúva ak si objednáme balíček počas toho jedného, alebo dvoch rokov od registrácie karty Výmena, pretože sme počas tohoto obdobia nič neplatili. To že je SERPO súčasťou každého balíčku nič v tomto prípade neznamená...
Čo je na tom také nepochopiteľné?

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

Pokud maš zaplaceny baliček,tak ti to pojede,vněm už je zahrnuty baliček serpo

Sestava: Parabola Mascom 85cm, LNB 0,3db,dreambox 500+ , dreamsky nxp256hd, motor SG2100 Golden Interstar 8700CRCI Premium, 62°E-31,5°W

Kubik
Registrace: 1/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra