Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

SKY LINK - pře-registrace

Čau panové, můžete mi někdo říct ze zkušenosti jestli na přeregistraci karty skylink musím vyplnovat ŽADOST O ZMENU REGISTRACE a posílat at už mejlem nebo písemě na skylink a čekat až se nekdo uračí to udělat nebo mi to udělaj někde v autorizované prodejně skylink ? Mám kamarada kterému tu přeregistraci jednoznačně v jednom neudělali a v druhém bez problému udělali. Tam kde jsem byl já tak jsem měl samozřejmě peška. Karta je momentálně mrtvá - odhlášená , servis popl. do 8/13 zaplacen. Papír o přeregistraci z původního majitele na 2. majitele mám. Já jsem 3 vlastník. Co je na tom teda pravdy s tou prodejnou ? Jestli maj na písemnou přeregistraci 30 dnů tak to je parada teda ...diky moc

harry88
Registrace: 2/2012
Odpověď v diskusním vlákně

RE: SKY LINK - pře-registrace

Žádost o přeregistraci pošli mailem a bohužel to trvá cca tři týdny.

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Registrace: 5/2006

Tak to je parada , každopadně diky.

Ještě teda se zeptám, daji nějak vědět třeba aspon tím mejlem ? Že byla akce dokončená ? Nebo to prostě mam jednou za týden pustit jestli náhodou už to neni ok ?

harry88

Při poslední přeregistraci "moje" karta byla u mě eště asi ty tři týdny a pak se už objevila u nového majitele na kontě-volal mi že už jí má u "sebe"
Mailem neodpověděli-musíš si to pohlídat ve "správě služeb"

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Registrace: 5/2006

Vediet ti daju ze to eviduju sam si uz musis po cca mesiaci skontrolovat ci uz mas preregistrovane

AB Pulse 4K Mini, Open ATV 7.3, Motor SG2500 52E-30W, Skylink, Antik Sat, Sweet TV

reevesx
Registrace: 2/2010

Dostaneš od skylinku odpoveď, či bola tvoja žiadosť akceptovaná a ak áno, že do 30 pracovných dní bude výmena prevedená.

matov3
Registrace: 11/2007

U nás v predajni so satelitnou technikou na počkanie, asi za 15 minút...;) A to bola karta zaťa (českého občana), tiež platba na objednávanie v Kč automaticky zmenená na Eurá.

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

Maneto

No bud to teda je dle ochoty nebo podle možností. Pravě že kamaradovi to taky v jedný neudělali a v jiný jo ...takže objednu par nejbližších prodejen autorizovaných a uvidime čekat 30 dni je nebo 3 týdny se me nechce ..

harry88

Na predajni to nie je možné spraviť, nemám do toho prístup. Takže ak Maneto tvrdí, že mu to spravili na predajni, jediná možnosť je že registroval cslink za skylink alebo podobne.
Samostatná zmena majiteľa karty jedine formulár alebo mail. Ak mu na predajni vyhovejú, tak to tiež robiaa mailom cez helpdesk. Moja skúsenosť je že do cca 3 dní to je cez helpdesk preregistrované

noces

Presne tak,ako píše noces,okamžite sa to dá urobiť cez registrovaného predajcu iba v prípade výmeny karty,čiče z cs-link na skylink,inák len cez formulár emailom,alebo poštou.Voľakedy sa to dalo,ale už zopár rokov nie.

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007

Nerád by som vám protirečil, ale CSlink som nikdy nemal, predajca bol samozrejme registrovaný a preregistráciu mi on sám navrhol a spravil tak ako som napísal. Chcel som si totiž objednať platený balíček a z domu som to cez rozhranie Skylinku spraviť nemohol práve preto, že na karte bolo treba platiť v Kč a to sa u neho nedalo. Spravil to pomocou telefónu (objednal preregistráciu) a emailu (potvrdenie). Zopár rokov to bolo - dva určite, lebo bola to ešte karta CW a od výmeny za ICE ešte dva roky neprešli. ;)

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto

V tom prípade máš pravdu Maneto, kedysi sa dalo zavolať istej milej pani ;) , ktorá nám na základe telefonátu prehodila Kč na EUR... Ale už to nejaký ten rôčik nejde.

noces

@noces

Jej meno som síce nepoznal, no majiteľ predajne v ktorej sa to udialo, ju tiež takto opísal. Ako píšeš, karta sa prehodila z Kč na Eurá a prehodila sa zo zaťkového českého účtu na môj slovenský k ostatným kartám. Jediné čo mi to pripomína je pri jej čísle v mojom účte, voľakedy spoločná no teraz už česká vlajka. ;)

Maneto

po zmene majitela pride mail s novim heslom a menom na adresu ktoru uvediete do formularu. trva to asi 3 tyzdne ale stalo sa aj v ten isty den.

villar
Registrace: 6/2008

NJ,boli časy boli,keď si mohol na už zaregistrovanú kartu hoci kto zriadiť uživatelský účet a potom,keď došli prihlasovacie údaje editovať všetky nacionale včítane mena a priezviska.Ale nastal deň,keď ho skylionk zriadil každému,kto ho nemal.A odvtedy je to tak,ako sa to tu popisuje.

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007

Já jsem asi před měsícem poslal formulář emailem s žádostí o změnu majitele a na druhý den mě odepsali emailem,že je vše přepsáno,takže asi záleží kolik,tak toho momentálně mají na práci.

t152
Registrace: 4/2011

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra