Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Preco nedavat Skylink na Chatu

Chcel by som kazdeho upozornit na problem ktory nastal s kartami `Vymena`. Kartu Slovak link som zakupil na Chatu ako dobre a lacne riesenie pred rokmi. Odvtedy sa toho dost zmenilo. Ako kazdy vie kadzy ucasnik bol upozrneny ze je potrebne kartu vymenit(za poplatok) a ze spolocnost zavadza servisny poplatok koli skvalitneniu sluzieb. No bol som velmi nemilo prekvapeny ked som zistil ze karta `Vymena ` sa pravidelne deaktivuje. Na moju staznost na zakaznicku linku mi bola zaslane tato odporucanie. Citujem:(vyjměte kartu z přijímače, přijímač vypojte cca na minutu ze sítě, vložte kartu zpět do přijímače, zvolte program ČT1 a nechte hodinu až dvě na tomto kanále načítat - nepřepínat.) Asi kazdy uzna ze vytahovat kartu a nechat sateli bezat 1-2 hodiny na CT1 vzdy ked dorazim na chalupu mi prislo ako zly vtip. Tak som zakaznicku linku kontaktoval telefonicky ci to myslia ozaj vazne. A ci toto je to skvalitnenie sluzieb za ktore mam platit kazdy mesiac. V telefone ostalo ticho.

kukisk
Registrace: 6/2013
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 84
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Preco nedavat Skylink na Chatu

Měl jsem na chalupě homecast s3000cr TaT karta v ní šlapala jak z praku a i ICE karta v ní jela. Přepínáni svižné opravdu nádhera dal jsem ji do skylink ready přijímače co teď montážníci hodně dávají nějaký zircon to je. Občas při najetí najednou hláška zakódovaný program a než to přepne program to by sis stihl i vyčistit zuby. Pak jsem měl i topfielda sbi5060 to bylo to samé. Ještě, že ty přijímače jsem nekupoval. PVR na těch přijímačích dá se říct, že bylo k ničemu atd. Teď tam mám šrotík značky ariva a šlape jak z praku to fakt nepochopím. Nechci prosazovat ze skylink ready přijímače stojí za houby, ale asi sem měl smůlu.

FUBA DAA 850 28.2E, 23.5E, 19,2E, 13E | VU+ SOLO 4K, VU+ ZERO, Sky+ HD Amstrad DRX890 | Sky UK, SkyLink

killors
Registrace: 3/2007

i aríva

může být skylinkredy,jen musí jako ostatní upravit podmínky provozu a skylinku hlavně zacálovat za reklamu :laughing: R^ :)))

pierrepetr
Registrace: 5/2006

ještě jednou si panove přečtěte příspěvek od vadora. Pokud to někomu nenabehne v dane době a to opravdu nejsou 2 hodiny, tak to asi přijímačem bude.
lance, půjčit zákazníkovi přijímač na odzkoušení považuji za samozřejmost, pokud o to projevi zajem. Ostatne pri poruše přijímače zakaznikovi vždycky půjčím nahradni prijimac zdarma než ho opravim.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba

to ano

popsal to hezky,"První podmínkou je, že divák bude aktivně kartu využívat (mít ji vloženu v zapnutém přijímači naladěném na některý z programů) alespoň 3 minuty během 14 dnů a zároveň ji mít pod signálem minimálně 30 minut během 30 dnů.,co s tím má nový skylinkredyšrot? :laughing: :O :)))

pierrepetr

skylinkreadysrot s tim ma tolik společného, že zápis vzdy na kartu dojde. Což u některých strojů se nestane. Jeden tu kdysi říkal "oprav si ten šrot" Tak ja neopravuji ale doporučuji výměnu. Nic jiného v tom nehledej.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba

kuba

to ale platí jen když je šrot v zapnutém stavu,to ,že nemá zápisy na kartě,žádný šrot neřeší,jen po zapnutí v lepším šrotu naběhne třeba dříve,jak kdy,řeším toto párkrát do měsíce a věř,že na značce nezáleží,i skylikšroty mají problém,protože je můj pracovní čas s velkou přidanou hodnotou,hodím refresh a nic neřeším :laughing: R^ :)))

pierrepetr

kukisk

Dej za okno anténu a můžeš koukat na základ než se Skylinkirdeto nažhaví. A když se nenažhaví tak klidně koukej dál.

člověk
Registrace: 3/2006

kukisk

Anebo kup v bazaru za 10 ecek nejaky unistrojek se pstrosem a muzes se divat uplne bez karty, tu pak ve svem prijimaci muzes nazhavit pak pres noc... :)

lance
Registrace: 10/2008

lance

nejlepší rada,nebo sharing,jede furt R^ R^ R^

pierrepetr

lance

ved asi to aj spravim,,vsetci susedia ma vysmiali ze som nechcel tie boxi z ukrainy co nakupili za 30 euro s klucmi a teraz musim 2 hodiny rubat drevo aby som nekukal na stenu kym mi nabehne satelit. Kartu poslem spat skylinku s pozdravom nech si ju stcia do (nevhodné slovo)e cipom hore a pockaju 1-2 hodiny.

:8)

kukisk

kukisk

dobrá sranda,pak si ji půjdeš koupit,až ti chcípne pták,co nevidět :laughing: :laughing: :O :O :))) :)))

pierrepetr

kukisk

Co to máš za stroj ? Kartu máš M7 - nebo co ? Já si přehazuji ICE karty jak chci : do STR1 do čtečky, v modulu Smit Irdeto druhou dávám do Comagu SL 100 HD, Technisatu HD8 SX a Stronga 6055 a měním je jak chci, i na chalupě a ihned to funguje. R^

CES
Registrace: 4/2007

Re:CES

preciataj celu diskusiu. Problem nie je ked pouzivas a menis ale ked nepouzivas.

kukisk

kukisk

Sorry, jsem četl jen to v 14:33:26 od Tebe. R^

CES
Registrace: 4/2007

kukisk

pstros asi zanedlouho chcipne, kartu neprodavej, resenim jsou ty anktivacni SMS... ;)

lance
Registrace: 10/2008

kukisk

rovnaky "problem" budes mat u kazdeho sat operatora takze zahodit kartu sice mozes a prejst inam, ale to tvoj problem nevyriesi. tu ide o to, ako dana technologia funguje. musis sa s tym naucit zit ak chces na chalupe TV. akoze skylink nemam vobec rad ale v tomto je skylink, karta a prijimac nevinne.

chyba je v tebe ze nedokazes akceptovat technicke vlastnosti satelitneho kodovania :)
ale nic v zlom

Mathev
Registrace: 1/2011

Mathev

Vlastnosti satelitneho kodovania mi plne vyhovovali kym neprisla spolocnost M7 s kartami `vymena` a ich vylepsenim ktoru som vobec nechcel a vobec som za nu nechcel platit.Ked si kupis auto tak ti tiez nikto nezavola o 5 rokov koli skvalineniu sluzieb si musis nieco dokupit,platit mesacny poplatok a este k tomu ti to `vylepsenie` bude sposobovat probkemi. Proste mas to stare auto az kym sa nerozhodnes kupit nove. Tak isto mne vyhovovala stara karta s podmienkami na ktorych som sa pri kupe dohodol a zaplatil Slovaklinku. A na vyber je vzdy. Aj keby vsetky spolocnosti na Slovensku pouzivali rovnaky sposob kodovania na aky presiel Skylink tak radsej si pretocim parabolu na neaku spolocnost ktora poskytuje internet a budem sa divat cez ucet ktory pouzivam ked som v zahranici. ale tiez nic v zlom ;)

a chyba je v celej slovneskes podnikatelskej spolocnosti. 17 rokov zijem v zahranici a rozdiel v pristupe k zakaznikom je tak obrovsky ze sa neda ani opisat.

kukisk

Mathev

„chyba je v tebe ze nedokazes akceptovat technicke vlastnosti satelitneho kodovania“
Otázkou je, jestli je to skutečně chyba v osobnosti. Lidi nijak nezměníš a proto se musí pracovat s lidmi jaké jsou k dispozici a pokud to tahle půjde dál, tak se také může stát že když se někdo bude chtít dívat na TV, bude muset skočit prvně do studny (nasekat kubík dřeva)
Také by se mohlo říci, když provozovatelé karty ji neumí zprovoznit tak aby to bez problémů jelo, tak ať toho nechají. Jistě že se dá tradičně odpovědět „tak si to zkus sám provozovat“ ale i kdybych měl ty technické a finanční možnosti, než to dělat blbě, raději nic. Taková výše debatovaná skutečnost klienty příliš neohromí.

kukisk - souhlas

člověk
Registrace: 3/2006

Vo vseobecnosti slovenska reality ma 2 roviny. Jedna je ked zaharanicna firma si robi z ostbloku pokusne laboratorium, lebo doma bych nakopali.
Druha rovina ked zahranicna firma tu ma pobocku, ktorej sefom sa stane domaci chrapun. Poznam vela pripadov, ked sa casom od zamestnancov, alebo inak zahranicny majitel dozvedel ake svinstva tu robi jeho tunajsi zastupca a potom letel oblukom. Ale k tomu treba niekedy cas a odvahu zo strany zamestnancov.
Pristup v zahranici prirovnavat k nasemu tu doma, co mam povedat, kazdy robi do vysky svojho platu? Mozno aj pristup by sa zlepsil?!
Ale pokial za tu istu robotu, prejdem prvu hranicu a zarobim 3x tolko o com sa bavime.........vazeny zamestnavatalia treba vidiet v zahranaici aj kulturu zamestnavatelov, nie len ceny tovarov.....ktore rychlo viem prevziat, ale platy uz nie.Dokonca su veci tam pri ich platoch lacnejsie, urcite kto chodite von viete......o com je rec.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

omfg

toto je uplne normalna vec, ktora sa deje u hocijakeho operatora a nema nic spolocne s filozofovanim o nesmrtelnosti chrusta. ak sa zapisy posielaju na 10/14/20 alebo neviem kolko dni a prepasne sa to/ pripadne vypne sa stb zo zdroja, tak to proste zdochne. refresh je vecou jednej sms/mailu/telefonatu a trva par minut. vykoristovanie uboheho proletariatu, lol

paraman
Registrace: 12/2010

pride niekomu cudne

platit koncesie + serpo a nakoniec cakat na zapisy aby mohol sledovat verejnopravnu televiziu na chate?...podla mna system je parazitny, zahnivajuci a odumierajuci ako kapitalizmus...

VIEM, že NIČ neviem!

major13
Registrace: 2/2013

Přesně tak.

HiFiOK
Registrace: 12/2006

HifiOK

Jak ti hrajou RS7 a MUX4 z rozhledny Kleť po úpravě AS a zvýšení výkonu vysílače RS7?
Byl jsem minulý týden ve Štěkni a rozdíl proti K22/MUX3/ byl -2dB/Mux4/ a -5,5dB/RS7/. Příjem výborný.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

RE_Saxon

Mám dělat EmmeEsse 100 Al s tím jejich multifokusem
jak jsi to testoval 23,5°E /1°W
https://www.parabola.cz/clanky/3639/multifokalni-drzak-vantage-vt-mf4hv/
Máš to někde v provozu,jak jsou na tom transpodery DVB-S FEC 5/6,DVB-S2 FEC 3/4-5/6?
Díky za odpověd.

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

Pokud budeš mít dobre svody a dobre to nastavis, tam to pojede. QPSK bych vůbec neřešil, 8PSK u Skylinku musíš mít alespoň 11-12dB MER. Paradoxně nejhůř nyni hraje 12109. Na druhé straně budeš dělat UPC z Thoru?

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 84

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra